- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
aynı durum bende de var bende bir türlü anlayabilmiş değilim spor yapıyorum acaba sporla yağlar kasa dönüşüyor olabilir mi diye düşünüyorum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500
neden boyle oldu. ben butun kacamakları gecen hafta yaptım.bu hafta cok dıkkat ettım ve spor yaptım ama sonuc husran.(
aynı durum bende de var bende bir türlü anlayabilmiş değilim spor yapıyorum acaba sporla yağlar kasa dönüşüyor olabilir mi diye düşünüyorum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi
Kabarık kekim bravo sen de mükemmel gidiyorsun.
Su miktarini artir canim benim uzmebenım moralım cok bozuldu ama spora da dıkkatlı beslenmeye de devam edecegım. ısın kotusu ınsanlar olumsuz sonuc alınca ekmegı falan kesıyorlar ama ben zaten ekmek yemıyorum.nerden nasıl keseyım bılemedım. aynen devam....
Kızlar bugün aç karnıma tartıldım ve 57 geldim :)) 3 kilo gittimi ödem mi attm acaba .diyete başlayalı 8gün oluyor.Su miktarini artir canim benim uzme
ben çok korkuyorum ama canım tak etti artık sizin ki daha kolay bir operasyon olabilir liposakşınla yapıyolar heraldeAaaaa super. Ben de bacaklarimdaki yağları aldirayim diyorum.
WOOOOWw ne olursa olsun cok guzeeellllKızlar bugün aç karnıma tartıldım ve 57 geldim :)) 3 kilo gittimi ödem mi attm acaba .diyete başlayalı 8gün oluyor.
verelim canımSenden aldiklarini da bana ekleseler ya
Cok sevindim adına canım umarım bende istedgm kiloya ulaşırım :))kizlaaaar bu sabah 49.6 tartildim!! sonunda 5li rakamlardan kurtuldum!! sevincten metroya dans ederek yurudum resmen
gunluk menum soyle:
sabah: 1 elma, 2 adet diyet biskuvi
oglen: 2 dilim kepek ekmek arasina 1 dilim peynir, 1 yumurta ve yesillikten olusan sandvic
aksamuzeri: 1 meyva
aksam: yarim tabak yagsiz sebzeli tavuklu yemek, 2 kasik yagsiz yogurt, salata, 1 dilim kepekli ekmek
yatmadan: 3-4 adet diyet biskuvi
yilmadan devam edicem kizlar, basenler gidene kadar vazgecmek yok :)
Kızlar menümü yazıyorumCok sevindim adına canım umarım bende istedgm kiloya ulaşırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?