50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın,
bu haftayı tüm aile perişan geçirdik, hastalıktan kırıldık. Yemek yapmaya, öğle yürüyüşlerine filan hiç halim yoktu.
Diyet açısından berbat bir hafta geçirdim ve bu sabah baskülle buluşmak istemedim

Nurgül, sana zahmet beni bu hafta listeye izinli yazar mısın? Umarım herkes çok güzel kilo vermiştir, darısı da haftaya benim başıma olsun.

Gunaydin kizlar

Ben bu hafta sehirdisindayim is icin.o yuzden tartilamadim. dikkst etmeye calistim diyete ama duzenli hayatta oldugu gibi olamadi tabi.bir de regliyim zaten o yuzden bugun bildirim yapamayacagim arkadaslar beni de pas gecerseniz sevinirim.

Günaydınn..
kızlar bugün tartı da pek sevinemedim.
geçen hafta:56,1
bu hafta:56,2

giden yok +100 gr var.

ara öğünleri kaldırıp öğlenleri yoğurt yemeye ve ekmeği tamamen yememeye karar verdim.

bu sabah yediklerim
az tereyağı ve 1 yumurtayla omlet
peynir
zeytin
yeşil çay

öğlen yoğurt yiyeceğim

Son düzenleme:
11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500

neden boyle oldu. ben butun kacamakları gecen hafta yaptım.bu hafta cok dıkkat ettım ve spor yaptım ama sonuc husran.(

11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500

neden boyle oldu. ben butun kacamakları gecen hafta yaptım.bu hafta cok dıkkat ettım ve spor yaptım ama sonuc husran.(
aynı durum bende de var bende bir türlü anlayabilmiş değilim spor yapıyorum acaba sporla yağlar kasa dönüşüyor olabilir mi diye düşünüyorum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

ve bır kotu haber daha. gecen hafta tartıya cıktıgım kıyaftlerle tartınlıca 53.700 geldım. bu ne sımdı ya. umıtsızlıge dustum artık((((

aynı durum bende de var bende bir türlü anlayabilmiş değilim spor yapıyorum acaba sporla yağlar kasa dönüşüyor olabilir mi diye düşünüyorum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

benım moralım cok bozuldu ama spora da dıkkatlı beslenmeye de devam edecegım. ısın kotusu ınsanlar olumsuz sonuc alınca ekmegı falan kesıyorlar ama ben zaten ekmek yemıyorum.nerden nasıl keseyım bılemedım. aynen devam....

tam 57 çıktım sinirim bozuldu ödem mi yaptım anlamadın okadar dikkat etmeme rağmen nasıl 1 kilo alırım aklım almıyor. sinirimden bugün kahvaltıda boyoz yedim....

kizlaaaar bu sabah 49.6 tartildim!! sonunda 5li rakamlardan kurtuldum!! sevincten metroya dans ederek yurudum resmen
gunluk menum soyle:

sabah: 1 elma, 2 adet diyet biskuvi
oglen: 2 dilim kepek ekmek arasina 1 dilim peynir, 1 yumurta ve yesillikten olusan sandvic
aksamuzeri: 1 meyva
aksam: yarim tabak yagsiz sebzeli tavuklu yemek, 2 kasik yagsiz yogurt, salata, 1 dilim kepekli ekmek
yatmadan: 3-4 adet diyet biskuvi

yilmadan devam edicem kizlar, basenler gidene kadar vazgecmek yok :)

Cok sevindim adına canım umarım bende istedgm kiloya ulaşırım :))

Cok sevindim adına canım umarım bende istedgm kiloya ulaşırım :))
Kızlar menümü yazıyorum
Sabah 1 yumurtadan maydanozlu Omlet az yağda ,4 yeşil zeytin ve şekersiz cay
Öğlen 1kase Çorba
Aksam 2 Kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık sulu köfte,1 Kaşık mantı (yemek kaşığı buarada kızlar )
Ve Karışık bitki çayım :))

Merhaba bayanlar Tarti sonucuna gore bende gaza gelmiş bulunuyorum sabah bi tatli kasigi keten tohumunu 1 bardak suyla ictim 1 saat kadar sonra 2 yumurta, 1 zeytin, azicik recel ekmek 1 bardak sut gunun devamini sonra yazayim onceden plan yapinca olmuyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…