Cok beğendimSabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara Ada cayi
Oglen
Ezogelin corba
Aksam
3 yemek kasigi bezelye
Yarim kase yogurt
Biraz sonra yesil cay icecegim
30 dk eliptik bisiklet
Kabarık kekim bravo sen de mükemmel gidiyorsun.Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara Ada cayi
Oglen
Ezogelin corba
Aksam
3 yemek kasigi bezelye
Yarim kase yogurt
Biraz sonra yesil cay icecegim
30 dk eliptik bisiklet
Yarın daha dengeli yersen halletmis olursun. Çok azimlisin :)Benim menüm de aksam basladi bayanlar bu gün kahvaltida cozutmustum oöğlen acikmadim bile aksam da 2 kepçe yeşil mercimek yemeği bol pul biber attim 1 su bardagi ayran, 9 da da çeyrek elma, çeyrek portakal ve yarim havuç yedim 1 litre su içtim ve Julian level 1 yaptim yatmadan da bisiklet binicem
Tesekkur ederim canim benimYarın daha dengeli yersen halletmis olursun. Çok azimlisin :)
Yok canm ben çayları içiyorum da unutuyorum . Umarım bu kadar emeğim dikkatim Boşa gitmez kilo veririmaynen canım bende kokuda çok hassasım tereyağı banada ağır kokuyo sırf kokuo diye ot çaylarını bile içemiorum :)
hçbir emek boşa gtmez canim yeterki sabredelim :)Yok canm ben çayları içiyorum da unutuyorum . Umarım bu kadar emeğim dikkatim Boşa gitmez kilo veririm
Ediyorum bakalım canım Dediğin gibi olur inşallah hepimiz için :))hçbir emek boşa gtmez canim yeterki sabredelim :)
Ben de suan salatalık yedim. Çok açım. Sabrediyorum resmen.Eline hemen bir havuç al canim benim kurt sesleri duymazsin yerken
Aaaaa super. Ben de bacaklarimdaki yağları aldirayim diyorum.vicdansız kocaaa :)) kızlar buarada size bir sır vereyim yakında meme küçültme operasyonu yaptıracağım
Harikasın Nurgulcummmm. Bisiklete gidiyorum ben de.bende az evvel sporumu tamamladım ama jilian ve ebru yapmadım bu kez :)
yarım saat kardio ve 15 dk karın çalıştım
Senden aldiklarini da bana ekleseler yavicdansız kocaaa :)) kızlar buarada size bir sır vereyim yakında meme küçültme operasyonu yaptıracağım
Aahaha herkesin bir derdi var kızlar :)Senden aldiklarini da bana ekleseler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?