Nurgül kafanı takma ben 17 kilo verirken öyle oluyordu sonra bi baktım birden düştü. Yani o kilonun vücutta durması mümkün değil çünkü yemiyorsun. Biraz sabır canım.kızlar benim kilo bu hafta stabil okadar spora rağmen aynı kilodayım pöfff 53
çok güzel zayıflamışsınız tebrik ediyorum :)Nurgül kafanı takma ben 17 kilo verirken öyle oluyordu sonra bi baktım birden düştü. Yani o kilonun vücutta durması mümkün değil çünkü yemiyorsun. Biraz sabır canım.
Canım 60 ile başldm hedef 51-50 :))
Canim bugün 60 mi tartildin?Canım 60 ile başldm hedef 51-50 :))
çok güzel zayıflamışsınız tebrik ediyorum
4 sene önce nisanliyken 67 olmuştum. Düğüne kadar azmettim 50 olmuştum. Görenleri şok etmiştim :) Ara ara 3, 4 kilo aldım verdim. Yaklaşık 1 ay önce tartıya bi baktim neredeyse 60i göreceğim ve hemen başladım. 4 kilo gitti çok şükür.
Bende hızlı gitmesinin nedeni bisiklet ve adım stepper'yla kalori yakmam. Az yiyiyorum zaten. Yarısını da yakiyorum.
başlangıç 58.5 21 ocakta başlamıştım hedefim 54
Bugün 58.05 mi tartildin canım?başlangıç 58.5 21 ocakta başlamıştım hedefim 54
benimde aynı gibi +100 var bende neden böyle oldukkızlar benim kilo bu hafta stabil okadar spora rağmen aynı kilodayım pöfff 53
Başlangıç kilom 59.700
Geçen hafta 56.700
Bu hafta 55.900
Gidiyor yavaş yavaş :)))
Bugun 57.01 canımBugün 58.05 mi tartildin canım?
önümüzdeki maçlara bakcaz artık canım pes etmek yokkkNurgül kafanı takma ben 17 kilo verirken öyle oluyordu sonra bi baktım birden düştü. Yani o kilonun vücutta durması mümkün değil çünkü yemiyorsun. Biraz sabır canım.
Kabarık kekim ben de 100 gramla tutturdum:)) Yilmak yok.harikasın canım . bu hafta 55 leri görmeyi ümit etmiştim ama olmadı. Şimdi daha hırslandım. Kararlıyım yola devam.
ah ah kabarıkkekim bi bilsemm ama pes etmicez anlaştık mıbenimde aynı gibi +100 var bende neden böyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?