50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:

Ellerine sağlık Nurgül, bu hafta grup olarak fazla kilo verilememiş Hatta ben kırmızı kart yemişim, ama olsun sayemde tablo daha da renklenmiş:) Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bugünden itibaren dolunay büyüyen fazda, yaklaşık 2 hafta da böyle devam edecek. Bu dönemde ben çok zor kilo veriyorum, artıya geçtiğim bile oluyor Bakalım önümüzdeki hafta neler olacak, ama elimden geleni yapacağım. Bugün öğle tatilimde yarım saat yürüyüşümü de yaptım :)

Rica ederim İgnis :) evet ya bu hafta grupça bir düşüş söz konusu ama olsun önümüzdeki hafta ayın son haftası ve biz bu ayı son derece iyi kapatacağız eminimki herkes buradan mutlu mesut ayrılacak

Bugun yediklerimi toplu olarak paylasayim

Sabah: az tereyagiyla 1 yumurtadan omlet
Zeytin
Peynir
Yesil cay

Ara yesil cay

Oglen yogurt

Cok acikinca dayanamadim 1 elma yedim

Aksam 2 kasik bezelye
2 yemek kasigi ispanak
Yogurt

Kizimin dogum gunune peynirli petibor biskuli toplardan yapmak icin bugunden denemek amacli yaptim yaparken biraz tadina baktim bugun ku tek kacamagim o oldu.

evet kızlar tablomuzda son durum budur :) turuncuyla işaretli olanlar bende dahil bu hafta kilo veremeyenler hadi bakalım yeni bir haftada gitsin kilocukla... umutsuzluk ve pes etmek yok tam gaz devam edicez

Ne guzelmis bu tablo, fikri coook begendim ellerine saglik :) gordukce daha cok gaza geliyorum, hadi kizlar yazin tiril tiril giyincez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…