Ellerine sağlık canım. Yoruluyorsun bizim için. Ellerin dert görmesin. Bir dahakine benim hedefi 50 yaparsan sevinirim.
Canım cok güzel olmuş ellerine sağlık :)
Rica ederim canımm ne demek. hedefini 50 olarak düzelttim kuzucummEllerine sağlık canım. Yoruluyorsun bizim için. Ellerin dert görmesin. Bir dahakine benim hedefi 50 yaparsan sevinirim.
Canımm maşallah yaabaslangic kilom 51.7
Su an 49.6
Hedefim 46
Rica ederim İgnis :) evet ya bu hafta grupça bir düşüş söz konusu ama olsun önümüzdeki hafta ayın son haftası ve biz bu ayı son derece iyi kapatacağız eminimki herkes buradan mutlu mesut ayrılacakEllerine sağlık Nurgül, bu hafta grup olarak fazla kilo verilememişHatta ben kırmızı kart yemişim, ama olsun sayemde tablo daha da renklenmiş:) Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bugünden itibaren dolunay büyüyen fazda, yaklaşık 2 hafta da böyle devam edecek. Bu dönemde ben çok zor kilo veriyorum, artıya geçtiğim bile oluyorBakalım önümüzdeki hafta neler olacak, ama elimden geleni yapacağım. Bugün öğle tatilimde yarım saat yürüyüşümü de yaptım :)
Canımm maşallah yaaçok imrendim şimdi sana bizde senin kiloları tez zamanda görebilsek keşkee
evet kızlar tablomuzda son durum budur :) turuncuyla işaretli olanlar bende dahil bu hafta kilo veremeyenler hadi bakalım yeni bir haftada gitsin kilocukla... umutsuzluk ve pes etmek yok tam gaz devam edicez
olsun canım hedefe az kalmış neticede :) benimde boyum çok uzun değil 160 bende :)Canim saol da benim bi dezavantajim var, boyum kisa. Yani 1.55 boyla ince olmak icin 45-46 kilo gerekiyo :)
rica ederim canımcımm evet yazın dal gibi olcazzNe guzelmis bu tablo, fikri coook begendim ellerine saglik :) gordukce daha cok gaza geliyorum, hadi kizlar yazin tiril tiril giyincez :)
ben henüz spora başlayamadımkızlar sporları yaptıkmı yapmayan varsa hadi birlikte spora
Nurgulum ders çalışıyorum. Bugün öğleden sonra 1015 adım stepper yaptim. 23.00'de bisiklet cevireceğim :)kızlar sporları yaptıkmı yapmayan varsa hadi birlikte spora
Sezencim her ne şartta olursak olalım biz aksatmıyoruz alışkanlık oldu sanırım :)Nurgulum ders çalışıyorum. Bugün öğleden sonra 1015 adım stepper yaptim. 23.00'de bisiklet cevireceğim :)
Biz evde spor yapanlar klubünden olduğumuz için dışarısı pek enterese etmio :))ben henüz spora başlayamadımkötü hava koşulu nedeniyle pzt inşllah kayıt olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?