Neyi bozdun canım diyeti mi sporu mu?ben şuan fena bozmuş durumdayım
Bugün 2.5 km yürüdüm şimdi de 30dk bisikleti tamamladım ama bisiklette çok zorlandım haftanın yorgunluğu çok fazla. Kızımı uyurken neredeyse bende uyuyakalacaktim ama bisiklete binmem gerek dedim ve kalktım bisiklette o kadar uykum vardı ki sallandım durdum düşmeden İnebildim çok şükür. Yaza incecik olma hevesi neler yaptırıyor...kızlar sporları yaptıkmı yapmayan varsa hadi birlikte spora
Harikasın canimkızlar jilian+10 dk göbek+ebru şallı 2 beden videolarını tamamladım yeter gari :)))
sezen yazmışım şimdi farkettim spor yorgunlugundan esenbikecim kusuruma bkma olurmu :)Sezencim her ne şartta olursak olalım biz aksatmıyoruz alışkanlık oldu sanırım :)
Kabarikkekim harikasin maşallah:) tüm bu cabalarimiza degecek az daha sabır kuzucumBugün 2.5 km yürüdüm şimdi de 30dk bisikleti tamamladım ama bisiklette çok zorlandım haftanın yorgunluğu çok fazla. Kızımı uyurken neredeyse bende uyuyakalacaktim ama bisiklete binmem gerek dedim ve kalktım bisiklette o kadar uykum vardı ki sallandım durdum düşmeden İnebildim çok şükür. Yaza incecik olma hevesi neler yaptırıyor...
Rica ederim canım anladım ben zaten :) Açlıktan hep açlıktan :)sezen yazmışım şimdi farkettim spor yorgunlugundan esenbikecim kusuruma bkma olurmu :)
Olsun canım pes etmek yok. Yarın devam:)Offf ya diyeti bozdum ben sabah boyoz yemiştim zaten akşam 3 Kaşık pilav 2 kaşık taze fasülye 5/6 elma dilim az Yağlı patates üstüne 2 Kaşık tavuk Ciğer yetmedi Patlıcanlı yoğurt 2/3 Kaşık, üstüne çayla yarım paket cips ve 5/6 kaşık irmik helvası her cuma bu durumdayım çok pişman oluyorum ama kaçıyor işte, bukadar Yemeğe alışkın olmayınca da çiğdem şişiyor tef gibi gerildim
aahaha süpersiniz ben spor yapma özürlüyüm aralık gibi 1 ay gittim sonra. kar tatili 15 tatil dekn yattı. inşallah dbaşlayacağım :)Biz evde spor yapanlar klubünden olduğumuz için dışarısı pek enterese etmio :))
Ben de evde yapabiliyorumkızlar haftasonu genelde evde olmuyorum ve diyet işini çok aksatuyorum. iyi tatiller size dikkatli olacağımmm :)
branşınız ne hocam. spoara yazılacağım diye evde hiç bulaşmadım bakaılım.Ben de evde yapabiliyorumkar tatili bana cok iyi geldi persembe cuma baya siki tuttum diyet ve spor isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?