50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaee aslında tartı fotosunu bi arkadaşımada göndermiştim sabah. Onla da kendi aramızda watsaptan motive ediyoruz diyet+spor konusunda akşam farkettim aslında 52,5 gösteriyo foto dijital tartı olmayınca soradan fark ettim :)

kızlar sporları yaptıkmı yapmayan varsa hadi birlikte spora
Bugün 2.5 km yürüdüm şimdi de 30dk bisikleti tamamladım ama bisiklette çok zorlandım haftanın yorgunluğu çok fazla. Kızımı uyurken neredeyse bende uyuyakalacaktim ama bisiklete binmem gerek dedim ve kalktım bisiklette o kadar uykum vardı ki sallandım durdum düşmeden İnebildim çok şükür. Yaza incecik olma hevesi neler yaptırıyor...

Kabarikkekim harikasin maşallah:) tüm bu cabalarimiza degecek az daha sabır kuzucum

Offf ya diyeti bozdum ben sabah boyoz yemiştim zaten akşam 3 Kaşık pilav 2 kaşık taze fasülye 5/6 elma dilim az Yağlı patates üstüne 2 Kaşık tavuk Ciğer yetmedi Patlıcanlı yoğurt 2/3 Kaşık, üstüne çayla yarım paket cips ve 5/6 kaşık irmik helvası her cuma bu durumdayım çok pişman oluyorum ama kaçıyor işte, bukadar Yemeğe alışkın olmayınca da çiğdem şişiyor tef gibi gerildim

Olsun canım pes etmek yok. Yarın devam:)

Menümü yazıyorum.
Sabah; Az tereyaginda 1 yumurta, Az beyaz peynir ve Cecil peyniri, 1 domates, 6 yeşil zeytin, Az pastırma, az sütle şekersiz kahve.
Arada yeşil elma yedim.
Akşam; eşime hamsi kizarttim. Benimkini de yağsız buğulama yaptım. Yanında da 4, 5 catal salata.
Şekersiz çay ictim sonra. Fındık, ceviz attım ağzıma.
35 dakika bisiklet, 1015 adım stepper.

Günaydın, 21 günlük şeker orucuna başladım, 2 gün bitti :) Sabah da herkes uyurken, 1 saat yürüdüm geldim. Yeni spor ayakkabısı almıştım kendime, altında minik minik yastıklar olanlardan, ne kadar rahat etti ayaklarım herkese tavsiye ederim.

kızlar haftasonu genelde evde olmuyorum ve diyet işini çok aksatuyorum. iyi tatiller size dikkatli olacağımmm :)

Gunaydin kizlarr dunki menumu tamamen yazayim aksam oglumu uyutmaya goturdum yatak odasina o beni uyutmus giremedim sabah;
2 haslanmis yumurta,bir parca recel ekmek, bir zeytin,azicik peynir caylari hep sekersiz icerim ben
Oglen ;7kasik kadar yesil mercimek yemegi
Ara; 1 fincan sekersiz nescafe ( acligi bastiriyo tavsiye ederim )
Aksam ; 5 kasik bulgur pilavi ve 1 kase yogurt
Meyve olarak ta 5 te 1 elma 1 havuc yedim
Jilian yaptim ve 1 litre kadar su ictim
Birazdan kahvaltiyi hazirliycam ve yine az yiycem cok gaza geldim coookkk az once yine tartildim baktim 58.1 -300 daha sok oldum asiri mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…