50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sosyal bilgiler ogretmeniyim hafta ici 3 gun zumbaya gidiyorum da canim benim evde de ac jilian level 1 i ufff felaket ter attiriyor, al eline supurge fircasini koy omuzlarina don iki yana acayip hamlatiyo bir gun sonra ... Evde bisuru sey var yapabilecegin dene bence kendini disari sartlama ben kar var diye zumbaya gidemedim 2 gundur jilian yapiyorum

bu sabah 200 gr fazla ciktim. dun yatmadan bir kase yogurt yedim ondan sanirim neyse moral bozmak yok, bugun hafif yerim.
bi de basen bolgesi icin krem aldim ama o baska bi topic konusu sanirim krem almak beni cok motive ediyo, 180 tl verince diyetten caymiyorum o kadar para bayildik diye

Merhabalar bayanlar bu sabah uyandim bi gazla basladim güne çünkü tartildim vaktim 58.1 wooww dedim -300 daha ! Sonra arkadasim evine davet edince birşeyler yenir diye sabah kahvaltimda 1 çatal kadar tereyagina kirdigim yumurta, 1 çatal peynir bir adet zeytin bi parca ekmekle reçel yedim
Öğlen arkadasimda 1 parca pasta, 5 adet sarma, 2 top ta irmik lokumlarindan yedim arada sekersiz bi turk kahvesi aksam da avuc ici kadar et soteyi ekmeksiz yedim yanina da 1 kase cacik. En son baktigimda saat 18.00 di bundan sonra da bisey yemem artik aksi gibi yarin da gunum var yine ayni tabloyu gorurum sanirim

Bu arada söylemeyi unttum kizlaarr canimsiniz iyiki varsiniz iyiki bu gruba dahilim inanin var ya hesap verecek olmasam bu gun 3 kat fazla yerdim ben cekindigimden az az yedim hele oglen o canim tabakta bi guzel seyler vardi ki neleri biraktim bi gorseniz tabagin cogunu biraktim iyiki varsiniz yani

ayyyni seyi yazcaktim! ben bi de ailemden ayri yasiyorum, yani denetleyen de olmayinca cok kolay cozutabiliyo insan. cok kilo aldim o yuzden. mesela bugun mcdonalds'in onunden geciyodum, seytan soyle bi yokladi... ama sonra 'kizlara ne derim' diye dusundum ve vazgectim

Selam canlar
Bu sabah 7.30 da kahvaltı yaptım
1 yumurtadan omlet
Zeytin
Peynir
Domates
2 çatal fındık ezmesi

3 de öğlen yemeği
4 köfte
3 çatal pilav
Az salata

Aksam 2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt

Türk Kahvesi

Kızımı uyuttuktan sonra en az 30 dk bisiklet

Menü; Sabah misafirim vardı. Ona rağmen az yedim.
Az beyaz peynir, 4 zeytin, domates, 1 salam, az Pastırmalı yumurta, çeyrek simit, Şekersiz çay.
Arada şekersiz az sutlu kahve içtim.
Şekersiz çay ictim.
Akşam dilim somon aldım. Inceydi. Fırının ızgarasına koydum. Altına da tepsiyle su koydum. Yağı içine aktı. Somonun yanına da 1 patates yarım soğan pişirdim fırın posetinin içinde. Afiyetle yedim :)
Şuan uzun zamandan beri ilk defa tokum:))
36 dakika bisiklet cevirdim bir de.

dunku menumu yazayim:
sabah: yagsiz sutle nescafe
oglen: 1 dilim kepekli ekmek, 2 yumurta, domates salatalik, beyaz peynir
aksamustu: 1 elma, nescafe
aksam: yagsiz salata, yarim tabak yagsiz etli sebze yemegi, 1 kase diyet yogurt, 1 dilim kepek ekmek
yatmadan: 3 adet diyet biskuvi

kilo vermem durdu gibi gorunuyo ama moral bozmak yok. daha yolumuz uzun. yaza kadar sure varken subatta basladik, akilli kizlariz. bunun daha marti vaaaar, nisani vaaaar, mayisi vaaaar :)

kızlarr merhabalarrr bu aralar pek giremedim ama sanmayın kii ne sizi ne diyeti ne sporu bıraktım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…