yasasin minyonlukolsun canım hedefe az kalmış neticede :) benimde boyum çok uzun değil 160 bende :)
Kızlar cok mutlym az önce tartıldım ve 56.500falan geldim 60dan düşüyorum ve aç karnıma olmamasına rağmen bu kiloda geldm :))Ben de suan bisikletteyim kızlar. 18.dakikadayim. Hedef yarım saat üstü. Hiç yapasim yoktu kendimi motive etmeye çalışıyorum:))
Cok güzel ayyyKızlar cok mutlym az önce tartıldım ve 56.500falan geldim 60dan düşüyorum ve aç karnıma olmamasına rağmen bu kiloda geldm :))
ayyyni seyi yazcaktim! ben bi de ailemden ayri yasiyorum, yani denetleyen de olmayinca cok kolay cozutabiliyo insan. cok kilo aldim o yuzden. mesela bugun mcdonalds'in onunden geciyodum, seytan soyle bi yokladi... ama sonra 'kizlara ne derim' diye dusundum ve vazgectimBu arada söylemeyi unttum kizlaarr canimsiniz iyiki varsiniz iyiki bu gruba dahiliminanin var ya hesap verecek olmasam bu gun 3 kat fazla yerdim ben cekindigimden az az yedim hele oglen o canim tabakta bi guzel seyler vardi ki neleri biraktim bi gorseniz tabagin cogunu biraktim iyiki varsiniz yani
2 desem değil, 3 desem değil :))
Canım ben de 36 dakika şimdi oturdum :)37 dk bisikleti tamamladim)
kuzucum 2 gündür eşim izinliydi genelde o pc de olunca pek yazamadım.. telden de sadece yazdıklarınızı okuyabildim :)Duşumu da aldım mis :) Nurgül canım sesin çıkmıyor. Nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?