50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett kızlarr bugün sabah dayanamadım tartıya çıktım ama bu son cumaya kadar tartılmak yok :)) ve sonuç gayet başarılı çok mutluyum bugün o sebeple :))))

aynenn canım yaza yakın yapmış olsak acele eder sağlıksız bi şekilde kilo vermenin yollarını arardık ama erken davranmak iyi oldu eee erken kalkan yol alır misali :) yani ayda bi kilo bile gitse o bile yaza kadar zaten dal gibi oluruz

evet canımm birlikten kuvvet doğar ve doğuyoda.. buraya ilk geldiğim vakitler çok sessizdi ve zamanla çoğaldık ve çok da güzel olduu iiyiki de geldiniz :)))

otokontrol şartt :)) aynen buraya yazma psikolojisinden dinginliyoruz kendimizi

Selam kızlar bugün eşimle dışardaki
Sabah 7 buçuk ta kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
2 çatal fındık ezmesi

Öğlen yoğurt yemeyi planlanmıştır ama eşim sitem edince onunla birlikte döner yedim sos ve yağ istemedim.

Aksama yemeğe davetlidir mümkün olduğunca az yemeye çalışacağım.

vee sporlarımıda tamamladım jilian+ ebru şallı iki haftada iki beden olanı
Harikasın canım. Bende bisiklete ek olarak ebru şallı nin 2 haftada 2 beden incelme plates ini 1 gün yaptım onda da kızım üstümde onunla mücadele ederek yaptım kızımı uyuttuktan sonra anca bisiklete binebiliyorum plates vakit yok

zumba çok eğlenceli olsa giderim :) ohh ne güzel bi sürü spoar yapıyosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…