olsun canım en azından vakit ayırıp bi şekilde yapabiliosun varsın pilates de olmayıversinHarikasın canım. Bende bisiklete ek olarak ebru şallı nin 2 haftada 2 beden incelme plates ini 1 gün yaptım onda da kızım üstümde onunla mücadele ederek yaptım kızımı uyuttuktan sonra anca bisiklete binebiliyorum plates vakit yok
valla canim bi etkisini görüyorum ki sormazumba çok eğlenceli olsa giderim :) ohh ne güzel bi sürü spoar yapıyosum
Canim benim kendine ayri bi tabak yap 1 dilim al tabagina baska yemiycem de ortadan yersen dalip cok daha fazla yiyosunben su an duraklama donemine girdim kizlar. neyse fetret donemine girmiyim de
yarin aksam arkadasimin evine pizza yemeye davetliyim, simdiden kara kara dusunuyom napcam diye... benim gozumu korkutun lutfen, cozutursan sacini basini yolariz bambolina diyin, yardim edin!!
canim herhangi biyerde videon falan var mi biz de dinleyelim seniKızlar selam. Yazamadim ama diyeti bozmadım:) Dedigim gibi solistlik yapıyorum. Akşam yemek yemedim gibi bişey. Bir de ayakta 3 saat şarkı söyledim.
Sabah kalktım okula gidiyorum. 1 yumurta pişirdim az yagla. 5 yeşil zeytin, Az peynir, 1 salam, az sütle şekersiz kahve içtim. Okulda yemicem. Çubuk kraker atistiririm.
Kızlar bugün sabah aynada öyle zayıf gorunuyordum ki. Çok şükür rabbime.
Daha da devam ediyor. Sabreden derviş muradina ermiş.
Teşekkür ederim videoyu buldum.Hareketlerin ne kadar yapılacağını söylememiş. Her bir hareketi 20-30 defa yapmak yeterli olur mu?.Ender saraçın 10hareket videosu var o çok işe yarıyo onu deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim. 10 hareket videosu daha çok işime yarıyacak sanırım. 2 haftada 2 beden incelme videosu çok uzun zaten yürüyüş yapıp ip atlıyorumCanim benim bu gün ebru salliyla 2 haftada 2 beden incelin videosunu inceledim baya beğendim onu deneyebilirsin
Kızlar selamm!
çok yogun bir hafta geçirdim size de yazamadım hiç. Şehirdışındaydım iş için, yemekler toplantılar derken ipin ucu kaçtısabah tartıldıgımda gözlerim yuvalarından cıktı. ama moral bozmayacagım, neyseki erken başladık dikkat etmeye daha yaza cook var. Bugunden itibaren kaldıgım yerden devam ediyorum, daha da cok spor yapacagım; daha az yiyeceğim.
Kızlar selam. Yazamadim ama diyeti bozmadım:) Dedigim gibi solistlik yapıyorum. Akşam yemek yemedim gibi bişey. Bir de ayakta 3 saat şarkı söyledim.
Sabah kalktım okula gidiyorum. 1 yumurta pişirdim az yagla. 5 yeşil zeytin, Az peynir, 1 salam, az sütle şekersiz kahve içtim. Okulda yemicem. Çubuk kraker atistiririm.
Kızlar bugün sabah aynada öyle zayıf gorunuyordum ki. Çok şükür rabbime.
Daha da devam ediyor. Sabreden derviş muradina ermiş.
Ya kızlar 56 57 oldum 54ken isteksizce yiyorum hiç motive olamıyorum çok moralim bozuluyo garip bi ruh halindeyim 10kahvaltı saatim 11.30 17.30 arası okuldayım ama bi türlü başlayamıyorum ya çok aldım veremem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?