50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım en azından vakit ayırıp bi şekilde yapabiliosun varsın pilates de olmayıversin

zumba çok eğlenceli olsa giderim :) ohh ne güzel bi sürü spoar yapıyosum
valla canim bi etkisini görüyorum ki sorma 2 gündür gunlerdeydim gelsin börekler gitsin pastalar... Ama sabah ve aksam yemedim ona dikkat ettim bide tabaktaki en sevdiklerinden yedim diğerlerini biraktim. Az önce tartildimkesin almisimdir ya bakalim ne kadar almisim ki dedim soookkk 58.0 !! -100 daha! Bide usüstüne kilo vermisim asidi sevindim var yaaa

ben su an duraklama donemine girdim kizlar. neyse fetret donemine girmiyim de

yarin aksam arkadasimin evine pizza yemeye davetliyim, simdiden kara kara dusunuyom napcam diye... benim gozumu korkutun lutfen, cozutursan sacini basini yolariz bambolina diyin, yardim edin!!

günaydın kızlar haftasonu giremedim pek full misafir ve bozulan diyetim tartılmak bile istemiyorum , görmek istemiyorum yani bugün yeniden başlıyorum pes etmek yok..

Kızlar selamm!

çok yogun bir hafta geçirdim size de yazamadım hiç. Şehirdışındaydım iş için, yemekler toplantılar derken ipin ucu kaçtı sabah tartıldıgımda gözlerim yuvalarından cıktı. ama moral bozmayacagım, neyseki erken başladık dikkat etmeye daha yaza cook var. Bugunden itibaren kaldıgım yerden devam ediyorum, daha da cok spor yapacagım; daha az yiyeceğim.

Canim benim kendine ayri bi tabak yap 1 dilim al tabagina baska yemiycem de ortadan yersen dalip cok daha fazla yiyosun

Kızlar selam. Yazamadim ama diyeti bozmadım:) Dedigim gibi solistlik yapıyorum. Akşam yemek yemedim gibi bişey. Bir de ayakta 3 saat şarkı söyledim.
Sabah kalktım okula gidiyorum. 1 yumurta pişirdim az yagla. 5 yeşil zeytin, Az peynir, 1 salam, az sütle şekersiz kahve içtim. Okulda yemicem. Çubuk kraker atistiririm.
Kızlar bugün sabah aynada öyle zayıf gorunuyordum ki. Çok şükür rabbime.
Daha da devam ediyor. Sabreden derviş muradina ermiş.

Kızlar; ben hergün olmasada iki günde bir yürüyorum.Biraz göbeğim,basen,kalçam ve iç bacak var.İlk kilom 63 tü göbekten 12 kalçadan 5 cm inceldim.kilo vermem yavaşladıkça incelmemde yavaşladı.göbeğim için mekik çekiyorum kalça için squat yapıyorum.Ama squat iç bacak ve basenlerimi iyice kalınlaştırır mı diye korkuyorum.Zaten kalın küçükken sprinter koşardım ve çok bisiklet sürerdim o yüzden. Siz squatın yanında bana iç bacak ve basen eritmek için hangi egzersizleri önerirsiniz.Yardımcı olursanız sevinirim..

Canim benim bu gün ebru salliyla 2 haftada 2 beden incelin videosunu inceledim baya beğendim onu deneyebilirsin

canim herhangi biyerde videon falan var mi biz de dinleyelim seni

Canim benim bu gün ebru salliyla 2 haftada 2 beden incelin videosunu inceledim baya beğendim onu deneyebilirsin
Teşekkür ederim. 10 hareket videosu daha çok işime yarıyacak sanırım. 2 haftada 2 beden incelme videosu çok uzun zaten yürüyüş yapıp ip atlıyorum . Derslerde var çalışmam lazım

Ya kızlar 56 57 oldum 54ken isteksizce yiyorum hiç motive olamıyorum çok moralim bozuluyo garip bi ruh halindeyim 10kahvaltı saatim 11.30 17.30 arası okuldayım ama bi türlü başlayamıyorum ya çok aldım veremem diye

canım hoş geldin toparlarsın burda kaç gündür görünmeyince diyeti bıraktığını düşünmüştüm.

çok sevindim senin adına. hedefi yarıladık canım. sporla birlikte diyet yaptığımız için galiba çok iyi inceliyoruz. Bugün bende dar gelen giyemediğim bir eşofmanımı giydim çok rahat oldu. dünde alışveriş merkezinde gezerken aynadan kendime baktım ince görünüyordum çok hoşuma gitti.

bende aynı senin durumundaydım kilo vermem gerek diyip bir türlü başlayamıyordum 54 ken 59 kiloya kadar çıktım ama bu topik sayesinde çok iyi motive oldum.

kızlar dün sınavım vardı. sınavdan sonra epeyce gezdik .akşam kızımı uyuturken bende yorgunluktan uyuyakalmışım. dün bisiklete binemedim ama çok suçluluk duyuyorum ödevini yapmamış öğrenci gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…