yemedimmmm :)Ben yemiyorum. Evde çürüyor ama yine yemiyorum. Çünkü tüm gün diyetin tüm cefasini çekip akşam berbat etmek istemiyorum.
Bravo sana da sakin yeme.
Woooww kizlar harikasiniz! bu kadar bisikletle guzel kalcalar, bicimli ve selulitsiz bacaklar sizin olucak :)
kabarik kekim menun cok guzel hem de hepsi cok saglikli ama sadece iki ogun mu yiyosun?arada en azindan ceviz,badem,kuru kayisi filan atsan agzina?
sPatz, listede en son 54,1 kiloymuşsun. Dün tartıldığında ne kadar fazla çıktın merak ettim :) Ben de en son 53 kiloymuşum, bu cuma sabahı bunu görebilirsem çok mutlu olacağım. 14 Şubat-18 Şubat arası felaket geçmişti benim için, hiç tartılmadım ama umarım toparlayabilirim.
Gerçi başlangıç kilomuz da fazla değil zaten, rahat rahat veririz yaza kadar, acele etmeye hiç gerek yok :)
Moralini bozmamakla çok iyi yapmışsın, ben de bozmuyorum zaten. 21 günlük şeker orucuna girdim, 5 günü bitirdim :)
Benim de motivasyonum iyi durumda, hepimiz böyle devam ederiz umarım, kolay gelsin sana :)
Guzel menu annelala!Gunaydinlar kizlaarr dünkü menumu yazayim size
Sabah ; 2 haslanmis yumurtkasigi icik peynir,bir parcacik reçel ekmek, 1 zeytin
Öğlen ; 1 kase yoğurt ve küçücük bi parca ekmek
Arada bi türk kahvesi
Aksam ; 1 tabak yeşil fasulyenin sadece taneleri ve 1 kase yoğurt
Cayin yanina da avuç içi kadar çekirdekli kuruuzum
Bu arada 1 litre kadar su, 1 saat zumba , bir de ilk uyandigimda 1 tatli kasigi keten tohumunu bir büyük su bardagiyla iciyorum 1 saat sonra kahvalti yapiyorum
canim benim keten tohumu hem zayiflatiyor , hem de gün içinde midende sistigi için tokluk hissi veriyor , ama benim en çok sevdiğim yönü kabizlik yapmiyo her gün tuvalete ciktigin için karnin davul gibi olmuyorGuzel menu annelala!
Sabahlari keten tohumunu neden yiyorsun,faydali diye duymustum ama neye yariyor tam olarak?
Evet canim benim sen dogrusunu yapiyorsun o anda ogutup yogurda katip yiyeceksin ogutulmus alirsan hic bir etkisi olmuyo da ben tembel isi yapiyorum direk tohumlari tek seferde iciyorum cunku tadi hic hosuma gitmiyo ama cok faydasini goruyorum bu haliyle bileketen tohumun öğütülmüş olarak tüketilmesi gerekiyormuş sanırım, ben havanda ezip yoğurda karıştırıp yemeği tercih ediyorum ve zorla yiyorum ağır bir yağı var
aminn kuzumcumm inşallah evet oruç olmanın rahatlığıyle yedim halleyi :))Nurgulum Allah tuttuğun oruclari kabul etsin. Benim azimli arkadaşım. Menün 500 kalori bile etmiyor. Bu sebeple halleyi hakettin. Zaten 180 kalori felandir. Afiyet olsun canım.
canımmcım aminn inşallah dün evet görünürde az yemiş gibi duruyo ama bi anda yiyince doyuyo insan:) dün müthiş bi başağrısı vardı o sebeple 10 gibi uyudum sporda yalan oldu tabiNurgulcum Allah kabul etsin.ne kadar az yiyorsun ya..bir de spor yapiyorsun.valla helal olsun!
Esenbike en azimli sensin canim. Bir de Nurgul :) sonuclari gormeye baslamissin bile ne guzel!20 gunde hatirladigim kadariyla bi dilim pastadan baska minicik bir kacamagin bile yok.istedigin kiloya umdugundan da cabuk ulasacaksin bence.
evet canım bende jilian yapıorum şu 30 gün olanından müthiş ter attırıyo level 2 de son 3 günüm ama sonuçları gözlerimle görebiliyorum :)Ben de simdi jillian yaptim 27 dakika,uzerine de 10 dk karin hareketleri calistim.valla iyi yoruyor bu kadin insani..
ben ödem için iki fincan demleme yeşil çay içiyorum yine gün içinde bol bol maydonoz ve su tüketiyorum. bir ara kiraz sapı kaynattım biara maydonoz kaynattım içtim. dönmesel yapıyorum tabi bunları sürekli değil
canim benim keten tohumu hem zayiflatiyor , hem de gün içinde midende sistigi için tokluk hissi veriyor , ama benim en çok sevdiğim yönü kabizlik yapmiyo her gün tuvalete ciktigin için karnin davul gibi olmuyor
Kizlaarrr tartilmayim diyorum dayanamıyorum yine tutamadim kendimi tuvaletten cikinca bi tartilayim dedim ciktim ooooo dedim indim tekrar ciktim indim tekrar ciktim 57.2 laaaaann noluyo bana eriyorum kizlaaarrr
evet canım bende jilian yapıorum şu 30 gün olanından müthiş ter attırıyo level 2 de son 3 günüm ama sonuçları gözlerimle görebiliyorum :)
bu arada geçenlerde bi arkadaşımla görüştüm nolmuşsun iyice küçülmüşsün çocuk gibi kalmışsın dio
Woooww kizlar harikasiniz! bu kadar bisikletle guzel kalcalar, bicimli ve selulitsiz bacaklar sizin olucak :)
ayyy inşallah... biçimli selulitsiz bacakalara sahip olmak için çok uğraşıyoruz.
kabarik kekim menun cok guzel hem de hepsi cok saglikli ama sadece iki ogun mu yiyosun?arada en azindan ceviz,badem,kuru kayisi filan atsan agzina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?