evet kuzum sonundayım ama level 2 beni çok zorladı özellikle dizlerimi dikkat et yaparken canım :) sona kadar gelmişkende bırakmak istemedim evet kilo olarak değil ama sıkılaşma olarak çok farkediyojillian'da level 2 'nin sonuna mi geldin?supersin kuzum yaa..kilo olarak degismese de vucudu cok sekillendiriyormus jillian duzenli yapilirsa.eminim cok degismissindir sen de,baksana arkadasin da soylemis kuculdugunu .ben cok sikiliyorum evde spor yaparken keske bu kadar sikilmasam
Kabarık kekim menün çok güzel dee sen öğle yemeği yemiomusun ?Bugünkü menum
Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
2 çatal fındık ezmesi
yeşil cay
Aksam
1 kepçe yayla çorbası
3 kaşık pırasa
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu
Az şekerli kahve
Acıktımama birsey yemeden hemen yapacağım.
aynen katiliyorum sana canimKızlar doğal besinlerden başka sakin bir ilaç almayın. Ilaclar yapay ve içinde ne var bilmiyoruz. Kendi gücümüz yenerken lütfen böyle şeylere başvurmayin. Sagligimiz çok değerli.
insan nasil seviniyo degil mi yaaa gecen cuma 58.4 dum bu sabah 57.2 yi gorunce bismillah dedim tartidan indim hah hahh haaBugün tartıldım 55.0 kiloyum. 3 günde 800 gram inanamadım. Ben bu sevinçle gittim 4 yıl önce çok sevdiğim kotumu denedim ve oldu. sevinçten yerimde kaç defa zıpladım bilmiyorum..Bide basenleri inceltsem süper olacak..
Evet çok mutlu oluyo insan bende yaklaşık iki hafta önce 56.5 kiloydum sonra 55.8 bugün de 55.0. En son bu rakamı ne zaman gördüm hatırlamıyorum. Sende çok iyi vermişsin 1 haftada tebrikler bizeeeinsan nasil seviniyo degil mi yaaa gecen cuma 58.4 dum bu sabah 57.2 yi gorunce bismillah dedim tartidan indim hah hahh haainanamadim ayy aslinda bende giremedigim bi pantolonum vardi onubi denesem bu gun
hosgeldin ...merhaba kizlar bende katila bilirmiyim size
boyum 168cm kilom 59,8
iki bucuk haftadir diyet yapiyorum 5 kilo verdim hedefim 55 kilo yakinda dügünüm var incecik olmak istiyorum :)
herkeze iyi hizli kilo vermeler
Menun cok iyi canim besleyici ve saglikli olmus.Kızlar sabah 1 domates 1 yumurtayla yağsız Menemen yaptım ve yedim.yaninda az peynir 5 yeşil zeytin ve 1 salam. Şekersiz az sutlu kahve içtim. Yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şimdi stepper yaptim 1150 adım.
Aksama ise gidiyorum yapamam diye şimdi yaptım:)))
Ne guzel canim kilo vermen cevredekiler tarafindan fark edilmeye baslamis.cocuk gibi kalmissin demeleri sinir bozucu oluyor...bu arada geçenlerde bi arkadaşımla görüştüm nolmuşsun iyice küçülmüşsün çocuk gibi kalmışsın dio
evet kabarıkkekim ama birazda kıskançlık sanırım... amann kim ne derse desinNe guzel canim kilo vermen cevredekiler tarafindan fark edilmeye baslamis.cocuk gibi kalmissin demeleri sinir bozucu oluyor...
Hos geldin canimmerhaba kizlar bende katila bilirmiyim size
boyum 168cm kilom 59,8
iki bucuk haftadir diyet yapiyorum 5 kilo verdim hedefim 55 kilo yakinda dügünüm var incecik olmak istiyorum :)
herkeze iyi hizli kilo vermeler
Aynen canimcim kedi uzanamadgina mındar dermişBence de kizlaarr hepimiz zayiflayalimm çevredeki kiskanclar çocuğa donmussun desin inssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?