50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kuzum sonundayım ama level 2 beni çok zorladı özellikle dizlerimi dikkat et yaparken canım :) sona kadar gelmişkende bırakmak istemedim evet kilo olarak değil ama sıkılaşma olarak çok farkediyo

Kabarık kekim menün çok güzel dee sen öğle yemeği yemiomusun ?

cuma günü +100 de olduğumu gördükten sonra öğlen yoğurt yiyorum dün geç kahvaltı yaptım birde işim çoktu yoğurt yemeye zamanım olmadı canım dün onun için sabah ve akşam oldu.

sPatz arkadasim canan karatay salatalariniza bile atin diyor tabiki öğlen de yiyebilirsiniz bence hem tokluk hissi o zaman daha çok lazim benim hedefin de 53 canim az kaldi bqkalim bu azimle gidersem halletcem bu isi bu arada jiliani bende tavsiye ederim 3 kez yaptim gercekten felaket ter attiriyo ve koca gobegim kuculdu

Kızlar doğal besinlerden başka sakin bir ilaç almayın. Ilaclar yapay ve içinde ne var bilmiyoruz. Kendi gücümüz yenerken lütfen böyle şeylere başvurmayin. Sagligimiz çok değerli.
aynen katiliyorum sana canim alkali su diye sattiklari karbonatli su, poşet zayiflama caylari içildikçe bagirsak tembelliği yapiyomus alacaksin yeşil cayini güzel demleyip mis gibi iceceksin hiiiccc gerek yok para tuzaklarina

Kızlar sabah 1 domates 1 yumurtayla yağsız Menemen yaptım ve yedim.yaninda az peynir 5 yeşil zeytin ve 1 salam. Şekersiz az sutlu kahve içtim. Yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şimdi stepper yaptim 1150 adım.
Aksama ise gidiyorum yapamam diye şimdi yaptım:)))

kilo az olunca hep de erteleniyo aman 5 kg diye :/

insan nasil seviniyo degil mi yaaa gecen cuma 58.4 dum bu sabah 57.2 yi gorunce bismillah dedim tartidan indim hah hahh haa inanamadim ayy aslinda bende giremedigim bi pantolonum vardi onubi denesem bu gun

insan nasil seviniyo degil mi yaaa gecen cuma 58.4 dum bu sabah 57.2 yi gorunce bismillah dedim tartidan indim hah hahh haa inanamadim ayy aslinda bende giremedigim bi pantolonum vardi onubi denesem bu gun
Evet çok mutlu oluyo insan bende yaklaşık iki hafta önce 56.5 kiloydum sonra 55.8 bugün de 55.0. En son bu rakamı ne zaman gördüm hatırlamıyorum. Sende çok iyi vermişsin 1 haftada tebrikler bizeee.Bence denemelisin içine girmezsen dahada çabalarsın bende öyle oldu.

M
Menun cok iyi canim besleyici ve saglikli olmus.

Kizlar selam

Bugunku menumu yazayim. Ay o kadar acim ki,bir an once uyumam lazim bisey yememek icin

Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara:sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
cikolata
Ara2:yesil cay
oglen: kofteli salata
ara:yagsiz sutle yapilmis filtre kahve+bir kac tane kelogs kraker
ara2:5 badem
aksam:3 kasik nohut yemegi+yogurt

Spor yapamadim dunki jillian yuzunden her yerim agriyor ama uyumadam mutlaka karin hareketleri yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…