50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim menün çok iyi süpersin
Jiliana yeni başladin? bilirim o agrilari bende ılk zamanlar penguen gbi yürüodum :)

kızlar çok hastayım ve resme diyet yapamıyorum . sağlıksız bir şekilde besleniyorum bu hafta. şök toplantılarım var sabahtan akşama okuldayım dışardan besleneceğim

Yazdıklarınızı okudukça utanıyorum yaaa hiç birşey Yapmıyorum ben, bişey oldu bana ama ne anlamadım. Canım çok sıkkın akşam yine bozdum. Sinir oluyorum pat diye önüme konan çikolatalardan tatlıdan..dün kocadan kaç bugün arkadaşa yenil zaten yemekte fastfood yemiştim. Sanırım başaramayacağım ben

Canim menün çok iyi süpersin
Jiliana yeni başladin? bilirim o agrilari bende ılk zamanlar penguen gbi yürüodum :)

Canim onceden bir kac kez yapmistim o zaman da tutulmustum,yaklasik 2 hafta ara verince yine ayni sekilde oldum. En komigi merdiven inip cikmak,dedigin gibi penguen gibi yuruyorum :))

Ama her seye ragmen 50 squat,ve yaklasik 10 dakika karin hareketi yaptim.bittim bittim :))

kızlar çok hastayım ve resme diyet yapamıyorum . sağlıksız bir şekilde besleniyorum bu hafta. şök toplantılarım var sabahtan akşama okuldayım dışardan besleneceğim

Kizlaaar! Umutsuzluga kapilmayin,ne oluyor size.silkelenin ve kendinize gelin..daha onumuzde cok zaman var,arada kacamaklar ya da diyeti bozmak zorunda oldugunuz zamanlar olsa da kaldiginiz yerden devam edin hic bisey olmamis gibi.daha az yiyin,daha cok hareket edin.kisa zamanda olmasa da zamanla kendinizdeki degisimi goreceksiniz.ha gayret kizlar!

Menü çok güzel

Bugünkü menum
Sabah
Tereyağda 1 yumurtadan omlet
Domates
Peynir
Çok az ekmek
4 zeytin
2 çatal fındık ezmesi
Yeşil cay

Oglen
Yogurda Kuru kayısı incir ve kuru üzüm ekleyerek yedim

Ara elma

Aksam balık ve salata

sekersiz turk kahvesi yanında cikolata

Yeşil cay

30 dk bisiklet çevirdim

Kızlar yoldayım işten geliyorum.
Sabah menümü yazmıştım.
Oglen yogurtla yulaf ezmesi yedim. Şekersiz sütlü kahve içtim.
Akşam az peynir domates biber 2 köfte az ızgara tavuk yedim. Ama 3 saat sahnede kaldım sanırım yakmisimdir.
Bugün 1150 adım stepper çalıştım. Bisiklet cevirmem herhalde. Yarın yaparım. Dün akşam yapmıştım.
Hepinizi öpüyorum.

Kizlaaar bugunku zorunlu kacamagimi minimum hasarla atlattim! Ne yedim ne ictim hemen yaziyorum
Sabah: 1 elma, 1 adet diyet biskuvi
Oglen: 1 yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim krem peynir
Aksamustu: 1 elma, 1 kase diyet yogurt
Aksam: yarim peynirli pizza (biraz buyuk ama ince hamur), 1 kadeh kurmizi sarap, 2 kasik tiramisu (tadimlik)
Simdi eve donuyorum direk yatak
Yarin tartida fazla cikicam muhtemelen ama olsun,ucuz atlattim gene :)

Kizlaar gunaydin herkese bu gün calisiyorum o yüzden pek ugrayamam ev hanimlariii isinizin değerini bilin neyse opuyorum herkesi aman dikkat kizlar kacamaklar çok artti sanki

Dun sabah 1 haslanmis yumurta 1 KK peynir 1 zeytin birkaç kesik sucuk yedm
Öğlen ev işinden bosalamadim 1 bardak sut 2 parca dadar çikolata yedim
Aksam da yine yeşil fasulyenin taneleri ve 1 kase yoğurt
Cayin yanina da 1 avuç soslu misir mahvettim dun herşeyi ya bu gün toplarim artik napalim

Sabahki menüm:
1 yumurtadan omlet,zeytin,peynir ve 2 fincan şekersiz çay.

Spor : 55 dakika 5 km tempolu yürüyüş ve 80 squat baya terledim...
Akşam 250 sayı ip atlamayı düşünüyorum..

en iyisi kaldığın yerden devam etmek
işe gelirken yolda bir bardak sıfır yağlı süt
sabah; yarım tereyağlı gevrek
yarım yumurta
1 dlim peynir
3 yeşil zeytin
öğlen; 1 kase mercimek çorbası
4-5 dal haşlanmış brokoli
2 kaşık kuru fasülye
yarım bardak yoğurt

Canim onceden bir kac kez yapmistim o zaman da tutulmustum,yaklasik 2 hafta ara verince yine ayni sekilde oldum. En komigi merdiven inip cikmak,dedigin gibi penguen gibi yuruyorum :))
canım bi haftaya bile gerek yok aslında 2 gün ara vermek bile yetio tekrar o ağrılara :)

şahsen ben bu aylık kilo hedefimi tamamladım. gitsinde yeterki ayda bi kilo gitsin yaza kadar zaten hedefime ulaşmış olacağım sizde öyle yapın ve moral bozmayın bayanlar :))
Aynenn moral bozmayın yılmadan devam edin benim nerdeyse 1 aydan fazla kilom sabit kaldı. Ama şimdi 1.5 haftada 1.5 kilo gitti.Bende ilk hedefime ulaştım.. Herkes yaza fit girecek..

Selam kızlar bugün yediklerimi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Çeyrek dilim ekmek
2 çatal fındık ezmesi
sekersiz cay

Ara lipton 10 bitkisi cayi

Öğlen
1 kase yogurt

Gezmeye gittim kurabiye pasta ve kısır vardı en masumu kısır gibi geldi kısır yedim sadece

Aksam
Yayla çorba
Yoğurtlu pancar

Türk Kahvesi yanında çok az çikolata

Şimdi de yeşil çay içiyorum

Biraz sonra kızımı unutup bisiklet cevirecegim

şahsen ben bu aylık kilo hedefimi tamamladım. gitsinde yeterki ayda bi kilo gitsin yaza kadar zaten hedefime ulaşmış olacağım sizde öyle yapın ve moral bozmayın bayanlar :))

Haklısın canım kılo muz çok olmadığı için ayda 1 kg versek bile yaza incecik oluruz. Hem çok hızlı verilen kilolar aynı hızda geri alınıyor. ..

Sabah: 1haşlanmış yumurta,peynir,4 zeytin,yarım portakal
ara:çilekli süt
akşam:2adet biber dolması-yogurt,mercimek çorbası
ara:1avuç nesfit 5tane form sunta
ara:3tane form meyveli bisküvi ve bir avuç leblebi-yeşil çay
bugün fazla ara yaptım çünkü uzun süredir ilk kez motive oldum ve tekrardan başladım kızlar bundan sonra da bir poşet abur cuburla tıkınıcagıma bir tane yerim zevkine vararak :) umarım yarın da güzel geçer tekrar başladıgım için çok mutluyum

Valla helal olsun kabarik kekim! Menun cok guzel,hem de gezmeye gitmene ragmen! Bence de en masum seyi secmissin masadaki..cok yagli olmadikca ve tabii cok abartmadikca kisirin bir zarari olmaz.

Goksar tekrar hosgeldin aramiza diyelim sana o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…