Canim menün çok iyi süpersinKizlar selam
Bugunku menumu yazayim. Ay o kadar acim ki,bir an once uyumam lazim bisey yememek icin
Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara:sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
cikolata
Ara2:yesil cay
oglen: kofteli salata
ara:yagsiz sutle yapilmis filtre kahve+bir kac tane kelogs kraker
ara2:5 badem
aksam:3 kasik nohut yemegi+yogurt
Spor yapamadim dunki jillian yuzunden her yerim agriyor ama uyumadam mutlaka karin hareketleri yapacagim.
Canim menün çok iyi süpersin
Jiliana yeni başladin? bilirim o agrilari bende ılk zamanlar penguen gbi yürüodum :)
kızlar çok hastayım ve resme diyet yapamıyorum . sağlıksız bir şekilde besleniyorum bu hafta. şök toplantılarım var sabahtan akşama okuldayım dışardan besleneceğim
Yazdıklarınızı okudukça utanıyorum yaaa hiç birşey Yapmıyorum ben, bişey oldu bana ama ne anlamadım. Canım çok sıkkın akşam yine bozdum. Sinir oluyorum pat diye önüme konan çikolatalardan tatlıdan..dün kocadan kaç bugün arkadaşa yenil zaten yemekte fastfood yemiştim. Sanırım başaramayacağım ben
Menü çok güzelKizlar selam
Bugunku menumu yazayim. Ay o kadar acim ki,bir an once uyumam lazim bisey yememek icin
Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara:sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
cikolata
Ara2:yesil cay
oglen: kofteli salata
ara:yagsiz sutle yapilmis filtre kahve+bir kac tane kelogs kraker
ara2:5 badem
aksam:3 kasik nohut yemegi+yogurt
Spor yapamadim dunki jillian yuzunden her yerim agriyor ama uyumadam mutlaka karin hareketleri yapacagim.
canım bi haftaya bile gerek yok aslında 2 gün ara vermek bile yetio tekrar o ağrılara :)Canim onceden bir kac kez yapmistim o zaman da tutulmustum,yaklasik 2 hafta ara verince yine ayni sekilde oldum. En komigi merdiven inip cikmak,dedigin gibi penguen gibi yuruyorum :))
Aynenn moral bozmayın yılmadan devam edin benim nerdeyse 1 aydan fazla kilom sabit kaldı. Ama şimdi 1.5 haftada 1.5 kilo gitti.Bende ilk hedefime ulaştım.. Herkes yaza fit girecek..şahsen ben bu aylık kilo hedefimi tamamladım. gitsinde yeterki ayda bi kilo gitsin yaza kadar zaten hedefime ulaşmış olacağım sizde öyle yapın ve moral bozmayın bayanlar :))
şahsen ben bu aylık kilo hedefimi tamamladım. gitsinde yeterki ayda bi kilo gitsin yaza kadar zaten hedefime ulaşmış olacağım sizde öyle yapın ve moral bozmayın bayanlar :))
Valla helal olsun kabarik kekim! Menun cok guzel,hem de gezmeye gitmene ragmen! Bence de en masum seyi secmissin masadaki..cok yagli olmadikca ve tabii cok abartmadikca kisirin bir zarari olmaz.Selam kızlar bugün yediklerimi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Çeyrek dilim ekmek
2 çatal fındık ezmesi
sekersiz cay
Ara lipton 10 bitkisi cayi
Öğlen
1 kase yogurt
Gezmeye gittim kurabiye pasta ve kısır vardı en masumu kısır gibi geldi kısır yedim sadece
Aksam
Yayla çorba
Yoğurtlu pancar
Türk Kahvesi yanında çok az çikolata
Şimdi de yeşil çay içiyorum
Biraz sonra kızımı unutup bisiklet cevirecegim
Goksar tekrar hosgeldin aramiza diyelim sana o zaman :)Sabah: 1haşlanmış yumurta,peynir,4 zeytin,yarım portakal
ara:çilekli süt
akşam:2adet biber dolması-yogurt,mercimek çorbası
ara:1avuç nesfit 5tane form sunta
ara:3tane form meyveli bisküvi ve bir avuç leblebi-yeşil çay
bugün fazla ara yaptım çünkü uzun süredir ilk kez motive oldum ve tekrardan başladım kızlar bundan sonra da bir poşet abur cuburla tıkınıcagıma bir tane yerim zevkine vararak :) umarım yarın da güzel geçer tekrar başladıgım için çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?