50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç bi şekil
bende aynı senin durumundaydım kilo vermem gerek diyip bir türlü başlayamıyordum 54 ken 59 kiloya kadar çıktım ama bu topik sayesinde çok iyi motive oldum.
zaten en zoru kilo alınca yeniden başlamak 1aydır bu durumdayım ama hızlı alınınca 1 2 hafta dikkat etsek 2 3 kg veririz

Ya ben bu kocamı ne yapayım sanırım Kasıtlı yapıyor, En Sevdiğim tatlınızdan 1 kutu Şerbetli tatlıyı almış gelmiş Yemşyeceğim amaaaaa inadım inat

Goksarcim sen de cok cok hevesli baslamistin halbuki gercekten vazgecmek cok kolay.insanin morali bir kac yuz gram ile yerle bir oluyor. Ama vazgecmememiz lazim.onlarca kilo veren insanlari dusunsene..vazgecselerdi hep obez olarak kalacaklardi. Ama bir suru buyuk degisime imza atmis insan var, biz de bir kac kiloyu gozumuzde buyutmemeliyiz.

canım hoş geldin toparlarsın burda kaç gündür görünmeyince diyeti bıraktığını düşünmüştüm.

Kabarik kekim birakir miyim hic? Bu yola bas koydum ben :)) saka bir yana bugun tartiyi gorunce cok moralim bozuldu ama moralimi bozmadim.ben de guzel ve siki bir vucudu hakediyorum!

Iste bu super haber!kim bilir ne kadar motive olmussundur kendini oyle ince gorunce.bak yakinda insanlar da soylemeye baslayacak..o zaman tadindan yenmeyecek :)

Ya ben bu kocamı ne yapayım sanırım Kasıtlı yapıyor, En Sevdiğim tatlınızdan 1 kutu Şerbetli tatlıyı almış gelmiş Yemşyeceğim amaaaaa inadım inat

Ah su kocalar! Benimki de her gun karsimda bi paket cikolatayi mideye indiriyor. Bana da soylenip duruyor inceciksin zaten ne diyeti diye. Napalim onlar da bizim sinavimiz demek :)

Bugun onume gelen herseyi ama herseyi yedim. Onume gelmeyenlere de ben gittim. Patlamak uzereyim. kendimi sporla cezalandircam ama birakin sporu yerimde kalkmak dahi isyemiyorum.

Kizlar bugunki menumu yazayim:

kahvalti: beyaz peynirli kepek ekmegine yagsiz tost+sekersiz cay
ara:yesil cay
oglen:bir kac kasik mantarli tavuk sote+salata+yogurt
ara: sekersiz turk kahvesi
aksam:4 kasik nohut yemegi+ yogurt

2 lt su ictim,icmeye devam ediyorum. Simdi evde spor yapacagim.jillian ve ebru salli yapmayi planliyorum.

Canım donmene çok sevindim. Seni ve Goksari gözlerimiz aradı. Yilmak yok. Bugün bana herkes çok zayiflamissin dedi. Daha 20 gün olmuştu halbuki. Bu yola baş koyduk. Bu arada menün harika.

Ben yemiyorum. Evde çürüyor ama yine yemiyorum. Çünkü tüm gün diyetin tüm cefasini çekip akşam berbat etmek istemiyorum.
Bravo sana da sakin yeme.

kızllar nasılsınız
Ben bugün de niyetliydim
akşam menü
1 tabak tarhana çorba
2 kaşık ıspanak
2 kaşık mantı
1 dilim tb ekmek
3 tane sarma

çayın yanına da bi tane halley yedim
Nurgulum Allah tuttuğun oruclari kabul etsin. Benim azimli arkadaşım. Menün 500 kalori bile etmiyor. Bu sebeple halleyi hakettin. Zaten 180 kalori felandir. Afiyet olsun canım.

Kızlar bugün okula gittim. Arkadaşlar bir tabak mantı yediler öğlende. Ben inat ettim yemedim. Yarım kase tarhana içtim. Az salata yedim.
Sabah evimde kahvaltimi yaptım. Az tereyağli 1 yumurta. 5 zeytin az peynir. Az sütle şekersiz kahve. Yarım tam buğday ekmegi.
Ogleni yukarda yazdım. Aksama kadar bir şekersiz kahve içtim.
Akşam ızgara tavuk domates biber ve 1 köfte yedim. Sonra çay ictim şekersiz.

Biraz önce stepper çalıştım. 1100 adım.
Bisiklete gidiyorum elvedaaaa:))))

kızllar nasılsınız
Ben bugün de niyetliydim
akşam menü
1 tabak tarhana çorba
2 kaşık ıspanak
2 kaşık mantı
1 dilim tb ekmek
3 tane sarma

çayın yanına da bi tane halley yedim

Nurgulcum Allah kabul etsin.ne kadar az yiyorsun ya..bir de spor yapiyorsun.valla helal olsun!

Canım donmene çok sevindim. Seni ve Goksari gözlerimiz aradı. Yilmak yok. Bugün bana herkes çok zayiflamissin dedi. Daha 20 gün olmuştu halbuki. Bu yola baş koyduk. Bu arada menün harika.

Esenbike en azimli sensin canim. Bir de Nurgul :) sonuclari gormeye baslamissin bile ne guzel!20 gunde hatirladigim kadariyla bi dilim pastadan baska minicik bir kacamagin bile yok.istedigin kiloya umdugundan da cabuk ulasacaksin bence.

Inşallah canım. Havalar ısınmadan halletsek keşke. Bu arada pastayi unutmamissin:))

Ben de simdi jillian yaptim 27 dakika,uzerine de 10 dk karin hareketleri calistim.valla iyi yoruyor bu kadin insani..
Wowww 27 dakika da az değil. Ben bunu yasiyarak görüyorum. Sporla vücut çok şekilleniyor ve az yiyip spor yapılırsa müthiş kilo veriliyor. Çok iyi yapmışsın. Bir şeytan dolduruyor bugün yapmayalım diyo insan ama sonra dayanamıyorum :)

Bugünkü menum
Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
2 çatal fındık ezmesi
yeşil cay

Aksam
1 kepçe yayla çorbası
3 kaşık pırasa
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu

Az şekerli kahve

Acıktım ama birsey yemeden hemen yapacağım.

Kızlar ben de 1100 adım stepper'den sonra 36 dakika bisiklet cevirdim

Bende 34 dk bisiklet çevirdim canım düşman da çıktım pamuk gibiyim..

Woooww kizlar harikasiniz! bu kadar bisikletle guzel kalcalar, bicimli ve selulitsiz bacaklar sizin olucak :)

kabarik kekim menun cok guzel hem de hepsi cok saglikli ama sadece iki ogun mu yiyosun?arada en azindan ceviz,badem,kuru kayisi filan atsan agzina?

Inşallah canım. Havalar ısınmadan halletsek keşke. Bu arada pastayi unutmamissin:))

Kalmis aklimda iste, canim cekti heralde benim de :) ama o kadar da olacak canim ya,20 gunde bi dilim pasta yenmesin mi o kadar da eziyet etmeyelim kendimize.

Aynen oyle canim,o seytana uymamak lazim kesinlikle. ben basladim mi yarim saat 40 dk yapiyorum mutlaka sporumu ama bunu duzenli yapmak lazim iste.oyle bi hafta her gun yap,ertesi hafta hic yapma olmaz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…