zaten en zoru kilo alınca yeniden başlamak 1aydır bu durumdayım ama hızlı alınınca 1 2 hafta dikkat etsek 2 3 kg veririzbende aynı senin durumundaydım kilo vermem gerek diyip bir türlü başlayamıyordum 54 ken 59 kiloya kadar çıktım ama bu topik sayesinde çok iyi motive oldum.
Ya kızlar 56 57 oldum 54ken isteksizce yiyorum hiç motive olamıyorum çok moralim bozuluyo garip bi ruh halindeyim 10kahvaltı saatim 11.30 17.30 arası okuldayım ama bi türlü başlayamıyorum ya çok aldım veremem diye
canım hoş geldin toparlarsın burda kaç gündür görünmeyince diyeti bıraktığını düşünmüştüm.
Iste bu super haber!kim bilir ne kadar motive olmussundur kendini oyle ince gorunce.bak yakinda insanlar da soylemeye baslayacak..o zaman tadindan yenmeyecek :)çok sevindim senin adına. hedefi yarıladık canım. sporla birlikte diyet yaptığımız için galiba çok iyi inceliyoruz. Bugün bende dar gelen giyemediğim bir eşofmanımı giydim çok rahat oldu. dünde alışveriş merkezinde gezerken aynadan kendime baktım ince görünüyordum çok hoşuma gitti.
Ya ben bu kocamı ne yapayım sanırım Kasıtlı yapıyor, En Sevdiğim tatlınızdan 1 kutu Şerbetli tatlıyı almış gelmiş Yemşyeceğim amaaaaa inadım inat
Canım donmene çok sevindim. Seni ve Goksari gözlerimiz aradı. Yilmak yok. Bugün bana herkes çok zayiflamissin dedi. Daha 20 gün olmuştu halbuki. Bu yola baş koyduk. Bu arada menün harika.Kizlar bugunki menumu yazayim:
kahvalti: beyaz peynirli kepek ekmegine yagsiz tost+sekersiz cay
ara:yesil cay
oglen:bir kac kasik mantarli tavuk sote+salata+yogurt
ara: sekersiz turk kahvesi
aksam:4 kasik nohut yemegi+ yogurt
2 lt su ictim,icmeye devam ediyorum. Simdi evde spor yapacagim.jillian ve ebru salli yapmayi planliyorum.
Ben yemiyorum. Evde çürüyor ama yine yemiyorum. Çünkü tüm gün diyetin tüm cefasini çekip akşam berbat etmek istemiyorum.Ya ben bu kocamı ne yapayım sanırım Kasıtlı yapıyor, En Sevdiğim tatlınızdan 1 kutu Şerbetli tatlıyı almış gelmiş Yemşyeceğim amaaaaa inadım inat
Nurgulum Allah tuttuğun oruclari kabul etsin. Benim azimli arkadaşım. Menün 500 kalori bile etmiyor. Bu sebeple halleyi hakettin. Zaten 180 kalori felandir. Afiyet olsun canım.kızllar nasılsınız
Ben bugün de niyetliydim
akşam menü
1 tabak tarhana çorba
2 kaşık ıspanak
2 kaşık mantı
1 dilim tb ekmek
3 tane sarma
çayın yanına da bi tane halley yedim
kızllar nasılsınız
Ben bugün de niyetliydim
akşam menü
1 tabak tarhana çorba
2 kaşık ıspanak
2 kaşık mantı
1 dilim tb ekmek
3 tane sarma
çayın yanına da bi tane halley yedim
Canım donmene çok sevindim. Seni ve Goksari gözlerimiz aradı. Yilmak yok. Bugün bana herkes çok zayiflamissin dedi. Daha 20 gün olmuştu halbuki. Bu yola baş koyduk. Bu arada menün harika.
Kızlar bugün okula gittim. Arkadaşlar bir tabak mantı yediler öğlende. Ben inat ettim yemedim. Yarım kase tarhana içtim. Az salata yedim.
Sabah evimde kahvaltimi yaptım. Az tereyağli 1 yumurta. 5 zeytin az peynir. Az sütle şekersiz kahve. Yarım tam buğday ekmegi.
Ogleni yukarda yazdım. Aksama kadar bir şekersiz kahve içtim.
Akşam ızgara tavuk domates biber ve 1 köfte yedim. Sonra çay ictim şekersiz.
Biraz önce stepper çalıştım. 1100 adım.
Bisiklete gidiyorum elvedaaaa:))))
Inşallah canım. Havalar ısınmadan halletsek keşke. Bu arada pastayi unutmamissin:))Nurgulcum Allah kabul etsin.ne kadar az yiyorsun ya..bir de spor yapiyorsun.valla helal olsun!
Esenbike en azimli sensin canim. Bir de Nurgul :) sonuclari gormeye baslamissin bile ne guzel!20 gunde hatirladigim kadariyla bi dilim pastadan baska minicik bir kacamagin bile yok.istedigin kiloya umdugundan da cabuk ulasacaksin bence.
Wowww 27 dakika da az değil. Ben bunu yasiyarak görüyorum. Sporla vücut çok şekilleniyor ve az yiyip spor yapılırsa müthiş kilo veriliyor. Çok iyi yapmışsın. Bir şeytan dolduruyor bugün yapmayalım diyo insan ama sonra dayanamıyorum :)Ben de simdi jillian yaptim 27 dakika,uzerine de 10 dk karin hareketleri calistim.valla iyi yoruyor bu kadin insani..
Bende 34 dk bisiklet çevirdim canım düşman da çıktım pamuk gibiyim..Kızlar ben de 1100 adım stepper'den sonra 36 dakika bisiklet cevirdim
Kızlar ben de 1100 adım stepper'den sonra 36 dakika bisiklet cevirdim
Bende 34 dk bisiklet çevirdim canım düşman da çıktım pamuk gibiyim..
Bugünkü menum
Kahvaltı
1 yumurta omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
2 çatal fındık ezmesi
yeşil cay
Aksam
1 kepçe yayla çorbası
3 kaşık pırasa
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu
Az şekerli kahve
Acıktımama birsey yemeden hemen yapacağım.
Inşallah canım. Havalar ısınmadan halletsek keşke. Bu arada pastayi unutmamissin:))
Wowww 27 dakika da az değil. Ben bunu yasiyarak görüyorum. Sporla vücut çok şekilleniyor ve az yiyip spor yapılırsa müthiş kilo veriliyor. Çok iyi yapmışsın. Bir şeytan dolduruyor bugün yapmayalım diyo insan ama sonra dayanamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?