50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldukk

Kizlar size cok saglikli ve lezzetli bi kurabiye tarifi veriyorum simdi.icinde yag yok,un yok,seker yok!ben yulaf ezmesi ve sut icicektim aksam,sonra bunu yapmak geldi aklima.hep lezzetli hem hafif.

Malzemeler:
1 yumurta
1 muz
1 su bardagi yulaf ezmesi
bir avuc ceviz
bir avuc kuru uzum
1 kasik bal
tarcin

Yapilisi:
yumurtanin beyazini blenderla kopurene kadar cirpin.muzlari catalla ezip kopurmus yumurta beyazina ekleyin.daha sonra butun malzemeleri ekleyin ve bir kasik yardimiyla karistirin. istediginiz buyuklukte parcalar kopararak yaglanmis kagida dizin.180 derecede onceden isitilmis firinda 15 dakika pisirin.soguduktan sonra Ara ogun olarak afiyetle yiyebilirsiniz :)

Gordugunuz gibi icinde hic kalorili veya sagliksiz bisey yok.bu olculerle 15 tane kucuk kurabiye cikti.muzun biraz kalorisi yuksek ama bi tanecik muzu da 15e boluyoruz zaten :) ben aksam yemegi yerine form cayinin yaninda 3 tane bundan yedim.

Ben akşam öğününü yazmıcam arkadaşlar gene dışardaydım ve kaçırdım şimdi yeşil Çay içiyorum ve erkenden uyuyacağım. Herkese iyi geceler

Bu arada kurabiye tatafi güzele benziyor bencede ara öğünlük olmuş tam hafta sonu yapayım bende

Kurabiyeyi en kisa zamanda deneyeceğim. Tarif için tesekkurler

canlar nasılsınız bakalım
bikem55 nerelerdesin yoksun bayadır....
kızlar umutsuzluk yok bi silkinin yahuu :)
Nurgulum burdayım canım. Dün menümü yazmıştım görmedin sanırım. Herşey yolunda. Diyete devam merak etme.
Biraz hastayım. Bugün spor yapmicam.
Sabah kahvaltı yapamadım.
Oglen; Yarım kase yayla çorbası, etli taze fasulyenin suyunu yemedim.
Arada kahve sutlu şekersiz. 1 parça bitter.
Akşam herkes lahmacun yedi ben tavuk şiş yedim pilavini yemedim.
Şimdi şekersiz kahve içiyorum.

Kızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)

Kızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)
Bence fazlasiyla hakettin esenbike :) herkes ufak tefek de olsa kacamaklar yaparken sen hep cok iradeli davrandin. ye canim simdiden afiyet olsun!

çoktan hak ettin canım cuma akşamı da kızımın doğum gününü kutlayacağız doğum gününde bende free olurum dayanamam.

Ben de 27 dakika jillian,ustune 10 dk karin hareketleriyle gunu kapatiyorum kizlar. Esseklik yapmayip gecen haftaki kacamaklarim olmasaydi cuma tartida 53lu rakamlari gorecektim ama simdi son bildirdigim kiloyu gorebilsem sukredicem.

Kizlar yine okula gidiyorum ben dun pek giremedim bu gün de ayni olur yarin da mazur görün sonraki gun yine canim evimdeyim bol bol giderim olur mu ?

[QUOTE="esenbike, post: harikasın Kabarık kekim. Yanması normal. Az değil çünkü ama iyi yapıyorsun.[/QUOTE]

Canim kisa zamanda bile sonuclarini gormeye baslayinca motivasyonum dusmuyor artiyor surekli.baslayali 2 bucuk hafta oldu bacaklarimin o kendini birakmis hali yok oldu sikilasti .

Günaydın arkadaşlar; yeni bir gün hepimize hafiflik getirsin inşallah:)
sabah 1 kupa sıfır yağlı süt ve 2 dilim tam buğday ekmeğinden diyet peynirli tos- 5 adet yeşil zeytin yedim şimdi çay içiyorum şekersiz

Gunaydin kizlaaaar!

Bol sporlu,az kalorili ama en cok da mutluluklu bir gun olsun :)

Ben haftaya is icin yine 3 gunlugune sehirdisina gidicem bu gidisler diyetime hic yaramiyor. en az hasarla altindan kalkmaya calisicam bakalim nasi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…