hoşbuldukkValla helal olsun kabarik kekim! Menun cok guzel,hem de gezmeye gitmene ragmen! Bence de en masum seyi secmissin masadaki..cok yagli olmadikca ve tabii cok abartmadikca kisirin bir zarari olmaz.
Goksar tekrar hosgeldin aramiza diyelim sana o zaman :)
Kurabiyeyi en kisa zamanda deneyeceğim. Tarif için tesekkurlerKizlar size cok saglikli ve lezzetli bi kurabiye tarifi veriyorum simdi.icinde yag yok,un yok,seker yok!ben yulaf ezmesi ve sut icicektim aksam,sonra bunu yapmak geldi aklima.hep lezzetli hem hafif.
Malzemeler:
1 yumurta
1 muz
1 su bardagi yulaf ezmesi
bir avuc ceviz
bir avuc kuru uzum
1 kasik bal
tarcin
Yapilisi:
yumurtanin beyazini blenderla kopurene kadar cirpin.muzlari catalla ezip kopurmus yumurta beyazina ekleyin.daha sonra butun malzemeleri ekleyin ve bir kasik yardimiyla karistirin. istediginiz buyuklukte parcalar kopararak yaglanmis kagida dizin.180 derecede onceden isitilmis firinda 15 dakika pisirin.soguduktan sonra Ara ogun olarak afiyetle yiyebilirsiniz :)
Gordugunuz gibi icinde hic kalorili veya sagliksiz bisey yok.bu olculerle 15 tane kucuk kurabiye cikti.muzun biraz kalorisi yuksek ama bi tanecik muzu da 15e boluyoruz zaten :) ben aksam yemegi yerine form cayinin yaninda 3 tane bundan yedim.
Nurgulum burdayım canım. Dün menümü yazmıştım görmedin sanırım. Herşey yolunda. Diyete devam merak etme.canlar nasılsınız bakalım
bikem55 nerelerdesin yoksun bayadır....
kızlar umutsuzluk yok bi silkinin yahuu :)
Bence fazlasiyla hakettin esenbike :) herkes ufak tefek de olsa kacamaklar yaparken sen hep cok iradeli davrandin. ye canim simdiden afiyet olsun!Kızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)
çoktan hak ettin canım cuma akşamı da kızımın doğum gününü kutlayacağız doğum gününde bende free olurum dayanamam.Kızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)
aman canim dikkat kas yaralanmalarindan cok korkuyorum ben de evde spor yaparken.30 dk. bisiklet çevirdim.
300 ip atladım. ip atladıktan sonra sağ baldırım fena yandı kasılıyor.
Evet dikkatli olmak gerek kas yapayım derken göz çıkarmayayim. IP atladık sonra oldu sonra bisiklete binince biraz daha rahatladı gibi.aman canim dikkat kas yaralanmalarindan cok korkuyorum ben de evde spor yaparken.
Harikasın Kabarık kekim. Yanması normal. Az değil çünkü ama iyi yapıyorsun.30 dk. bisiklet çevirdim.
300 ip atladım. ip atladıktan sonra sağ baldırım fena yandı kasılıyor.
bence de afiyet olsunKızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)
Canim sende harikasın yorgun olduğun halde sporu bırakmamışsın.Kızlar dayanamadım 37 dakika bisiklet cevirdim. Baktım herkes spor yapmış ben de yaptım. Iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?