- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Minnosum ben de gorunnedi ya resimkızlar kahvaltım
beceremedim galiba tekrar deneyeceğimKabarık kekim foto açılmıyor.
Kızlar inanin çok hastayım ama diyeti birakmicam. Çünkü 1 ay oldu çok emek verdik.
Sabah az tereyağli 1 yumurta, 5 yeşil zeytin, Az peynir, Yarım dilim tam buğday ekmegi, az sütle şekersiz kahve.
Kızlar dün eşim nobetciydi herkes lahmacun yedi ben zorla tavuk şiş yedim. Sonra pasta kesildi ve ben 1 catal bile yemedim. Eşim dedi bogazimdan geçmiyor 1 catal al. Almadım. Ben eve geldim dedi aradı ve dediki aşkım ne kadar azimlisin. Tuttuğunu kopartiyorsun
Kızlar eşim 1.80 üstü. Ben 1.60. Bacaklarim kalın. Ancak 51, 52 iyi oluyor. Insanlar abartiyorsun diyor ama kilo veremediklerinden dolayi kıskanıyorlar. Diyet yapıyorlar öğlen dürüm yiyorlar. Ben de karışmıyorum. Ben zayiflayinca da ay aşırı zayifladin diyorlar.
Iyyyyyy
Kabarık kekim foto açılmıyor.
Kızlar inanin çok hastayım ama diyeti birakmicam. Çünkü 1 ay oldu çok emek verdik.
Sabah az tereyağli 1 yumurta, 5 yeşil zeytin, Az peynir, Yarım dilim tam buğday ekmegi, az sütle şekersiz kahve.
Kızlar dün eşim nobetciydi herkes lahmacun yedi ben zorla tavuk şiş yedim. Sonra pasta kesildi ve ben 1 catal bile yemedim. Eşim dedi bogazimdan geçmiyor 1 catal al. Almadım. Ben eve geldim dedi aradı ve dediki aşkım ne kadar azimlisin. Tuttuğunu kopartiyorsun
Esenbikecim sen duyma onlari..gercekten kadinlar kilo konusunda cok riyakar olabiliyorlar.kiskandiklarini dusunuyorum ben de. Herkes ne gerek var kilon iyi, zayiflarsan cocuk gibi kalirsin diyor agiz birligi yapmis gibi. Kendimi daha iyi hissedecegim biraz kilo verirsem ne var ko bunda? Kaldi ki olum diyeti yapmiyoruz, saglikli besleniyoruz..Kızlar eşim 1.80 üstü. Ben 1.60. Bacaklarim kalın. Ancak 51, 52 iyi oluyor. Insanlar abartiyorsun diyor ama kilo veremediklerinden dolayi kıskanıyorlar. Diyet yapıyorlar öğlen dürüm yiyorlar. Ben de karışmıyorum. Ben zayiflayinca da ay aşırı zayifladin diyorlar.
Iyyyyyy
http://i.hizliresim.com/VlDXLB.jpg
umarım bu sefer olmuştur
fındık ezmesinden 2 çatal yedim.
arada portakal
öğlen arkadaşlarımla yemeğe gittik.
menü vardı
kremalı mantar çorbasının yarısı kadarını yedim
3 köfte
çok azda bulgur pilavı
ayran
öğlenleri yoğurt yiyorum sanki bugün çok fazla yedim gibi geldi
Benim bacaklarim ,kollarim inceciktir,ama gobegim var ve kalcam da az degil. Bir de sirt yaglarindan biraz sikayetciyim,o yuzden dumble ile sirt,omuz calismalari yapiyorum. Ama bu bolgeleri iyi sakladigim icin anlam veremiyor kimse kilo verme cabama.kıskandıklarından öyle söylüyorlardır. bende 2 yıl önce 52 kilo olduğumda çocuk kadar kaldın kilo al diyorlardı. Bi ara moralim bozulmaya başlamıştı. benim de bacaklarım kalın bende ondan rahatsızım. bacaklarım kalın dediğim de neyi var sen takıyorsun diyorlardı.
Canım gördüm menümü. Resim açıldı. Aynı benim menü. Süper gidiyorsun. Nazar değmesin.http://i.hizliresim.com/VlDXLB.jpg
umarım bu sefer olmuştur
fındık ezmesinden 2 çatal yedim.
arada portakal
öğlen arkadaşlarımla yemeğe gittik.
menü vardı
kremalı mantar çorbasının yarısı kadarını yedim
3 köfte
çok azda bulgur pilavı
ayran
öğlenleri yoğurt yiyorum sanki bugün çok fazla yedim gibi geldi
Benim bacaklarim ,kollarim inceciktir,ama gobegim var ve kalcam da az degil. Bir de sirt yaglarindan biraz sikayetciyim,o yuzden dumble ile sirt,omuz calismalari yapiyorum. Ama bu bolgeleri iyi sakladigim icin anlam veremiyor kimse kilo verme cabama.
Herkesin vucut yapisi birbirinden farkli iste..herkes saygi duymali yapmaya calistigimiz seye.
Canım gördüm menümü. Resim açıldı. Aynı benim menü. Süper gidiyorsun. Nazar değmesin.
aynen canımcım biz zaten bu aylarda diyete başlamakla çok iyi yaptık azar azar veririz yaza kadar :)Haklısın canım kılo muz çok olmadığı için ayda 1 kg versek bile yaza incecik oluruz. Hem çok hızlı verilen kilolar aynı hızda geri alınıyor. ..
kabarık kekeim harika bir menü gezmede iradeni bozmadığın içinde ayrıca tebrik ediyorumSelam kızlar bugün yediklerimi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Çeyrek dilim ekmek
2 çatal fındık ezmesi
sekersiz cay
Ara lipton 10 bitkisi cayi
Öğlen
1 kase yogurt
Gezmeye gittim kurabiye pasta ve kısır vardı en masumu kısır gibi geldi kısır yedim sadece
Aksam
Yayla çorba
Yoğurtlu pancar
Türk Kahvesi yanında çok az çikolata
Şimdi de yeşil çay içiyorum
Biraz sonra kızımı unutup bisiklet cevirecegim
göksar hoşgeldin tekrardan bisküvi olayını bırakman gerçekten çok iyi olmuşSabah: 1haşlanmış yumurta,peynir,4 zeytin,yarım portakal
ara:çilekli süt
akşam:2adet biber dolması-yogurt,mercimek çorbası
ara:1avuç nesfit 5tane form sunta
ara:3tane form meyveli bisküvi ve bir avuç leblebi-yeşil çay
bugün fazla ara yaptım çünkü uzun süredir ilk kez motive oldum ve tekrardan başladım kızlar bundan sonra da bir poşet abur cuburla tıkınıcagıma bir tane yerim zevkine vararak :) umarım yarın da güzel geçer tekrar başladıgım için çok mutluyum
kuzum bu tarif çok masum ve çok güzelmiş :)Kizlar size cok saglikli ve lezzetli bi kurabiye tarifi veriyorum simdi.icinde yag yok,un yok,seker yok!ben yulaf ezmesi ve sut icicektim aksam,sonra bunu yapmak geldi aklima.hep lezzetli hem hafif.
Malzemeler:
1 yumurta
1 muz
1 su bardagi yulaf ezmesi
bir avuc ceviz
bir avuc kuru uzum
1 kasik bal
tarcin
Yapilisi:
yumurtanin beyazini blenderla kopurene kadar cirpin.muzlari catalla ezip kopurmus yumurta beyazina ekleyin.daha sonra butun malzemeleri ekleyin ve bir kasik yardimiyla karistirin. istediginiz buyuklukte parcalar kopararak yaglanmis kagida dizin.180 derecede onceden isitilmis firinda 15 dakika pisirin.soguduktan sonra Ara ogun olarak afiyetle yiyebilirsiniz :)
Gordugunuz gibi icinde hic kalorili veya sagliksiz bisey yok.bu olculerle 15 tane kucuk kurabiye cikti.muzun biraz kalorisi yuksek ama bi tanecik muzu da 15e boluyoruz zaten :) ben aksam yemegi yerine form cayinin yaninda 3 tane bundan yedim.
demekki ben görmemişim esenbikecim :) göremeyince gözlerim arıo valla :)Nurgulum burdayım canım. Dün menümü yazmıştım görmedin sanırım. Herşey yolunda. Diyete devam merak etme.
Biraz hastayım. Bugün spor yapmicam.
Sabah kahvaltı yapamadım.
Oglen; Yarım kase yayla çorbası, etli taze fasulyenin suyunu yemedim.
Arada kahve sutlu şekersiz. 1 parça bitter.
Akşam herkes lahmacun yedi ben tavuk şiş yedim pilavini yemedim.
Şimdi şekersiz kahve içiyorum.
ye tabi canım çoktan hakettin sen :))Kızlar eşim börek patates salatası istedi. Benim de canım çekiyor. Cuma tartidan sonra cumartesi börek yapıcam ben de yicem. 1 ay oldu diyet. Free yapicammmm. Haketmedim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?