50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabarık kekim foto açılmıyor.
Kızlar inanin çok hastayım ama diyeti birakmicam. Çünkü 1 ay oldu çok emek verdik.
Sabah az tereyağli 1 yumurta, 5 yeşil zeytin, Az peynir, Yarım dilim tam buğday ekmegi, az sütle şekersiz kahve.

Kızlar dün eşim nobetciydi herkes lahmacun yedi ben zorla tavuk şiş yedim. Sonra pasta kesildi ve ben 1 catal bile yemedim. Eşim dedi bogazimdan geçmiyor 1 catal al. Almadım. Ben eve geldim dedi aradı ve dediki aşkım ne kadar azimlisin. Tuttuğunu kopartiyorsun

Kızlar eşim 1.80 üstü. Ben 1.60. Bacaklarim kalın. Ancak 51, 52 iyi oluyor. Insanlar abartiyorsun diyor ama kilo veremediklerinden dolayi kıskanıyorlar. Diyet yapıyorlar öğlen dürüm yiyorlar. Ben de karışmıyorum. Ben zayiflayinca da ay aşırı zayifladin diyorlar.
Iyyyyyy

beceremedim galiba tekrar deneyeceğim

http://i.hizliresim.com/VlDXLB.jpg
umarım bu sefer olmuştur
fındık ezmesinden 2 çatal yedim.

arada portakal

öğlen arkadaşlarımla yemeğe gittik.
menü vardı

kremalı mantar çorbasının yarısı kadarını yedim
3 köfte
çok azda bulgur pilavı
ayran

öğlenleri yoğurt yiyorum sanki bugün çok fazla yedim gibi geldi

kıskandıklarından öyle söylüyorlardır. bende 2 yıl önce 52 kilo olduğumda çocuk kadar kaldın kilo al diyorlardı. Bi ara moralim bozulmaya başlamıştı. benim de bacaklarım kalın bende ondan rahatsızım. bacaklarım kalın dediğim de neyi var sen takıyorsun diyorlardı.

Esenbikecim sen duyma onlari..gercekten kadinlar kilo konusunda cok riyakar olabiliyorlar.kiskandiklarini dusunuyorum ben de. Herkes ne gerek var kilon iyi, zayiflarsan cocuk gibi kalirsin diyor agiz birligi yapmis gibi. Kendimi daha iyi hissedecegim biraz kilo verirsem ne var ko bunda? Kaldi ki olum diyeti yapmiyoruz, saglikli besleniyoruz..

Canim hastaysan ve diyeti bozmak istemiyorsan bol vitaminli yesil sebzeler yemeye calis en azindan.

Bu sefer de goremedim ben resmi kabarik kekcigim. Yogurt karin bolgesindeki yaglarin yakimini hizlandiriyormus. O kadar cok da yememissindir,mutlaka faydasini gorursun duzenli yogurt yemenin.

Benim bacaklarim ,kollarim inceciktir,ama gobegim var ve kalcam da az degil. Bir de sirt yaglarindan biraz sikayetciyim,o yuzden dumble ile sirt,omuz calismalari yapiyorum. Ama bu bolgeleri iyi sakladigim icin anlam veremiyor kimse kilo verme cabama.

Herkesin vucut yapisi birbirinden farkli iste..herkes saygi duymali yapmaya calistigimiz seye.

Canım gördüm menümü. Resim açıldı. Aynı benim menü. Süper gidiyorsun. Nazar değmesin.

canım sabah maydonozlu omlet
6 siyah zeytin
küçük bir parça peynir
2 çatal fındık ezmesi vardı fotoda

öğlen yemeğim de 5 kaşık zeytinyağlı pırasa yarım dilim tam buğday ekmeği ve yarım bardak yoğurt şimdi yeşil çay demliyorum limonlu bir fincan içeceğim

kabarık kekeim harika bir menü gezmede iradeni bozmadığın içinde ayrıca tebrik ediyorum

göksar hoşgeldin tekrardan bisküvi olayını bırakman gerçekten çok iyi olmuş

kuzum bu tarif çok masum ve çok güzelmiş :)

demekki ben görmemişim esenbikecim :) göremeyince gözlerim arıo valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…