esenbike tebrikler 1 ayda 4 kilo 400 gram çok iyi vermişsinnBeni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300
Kabarık kekim seninle aynı kiloyuz.
Bugün itibariyle 1 ay oldu. 4 kilo 400 gram gitti. Yarın free yapacağım dediğim gibi:))))
Bu ay biraz daha yavaş gidecek ama 2 kilo vermek yeter Kabarık kekim mm
Beni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300
Bugün itibariyle 1 ay oldu. 4 kilo 400 gram gitti. Yarın free yapacağım dediğim gibi:))))
Esenbike tebrikler canim! Bir ay icinde cok iyi kilo verdin.cok azimlisin tebrik ederim valla!Beni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300
canımcım aynı olduk birlikte gitsin kilolar
bugün kızımın doğum gününü kutlayacağız bende free yapacağım.
akşama yorgunlukla bisiklete binemem belki
cansucum tabloya adını ekledim de başlangıç kilon ve hedefini de söylermisin canım ??10 ŞUBAT : 55.8
17 ŞUBAT : 55.0
27 ŞUBAT :54.7
300 gram daha verdim kızlar..
ayy evet esenbikecim motivasyon tavan yaptıNurgulummmmm ben sana ne dedim. O kilolar durmaz dedimmmmm:)))
Yuppi gitsin kilolar :)))
kuzumm harikasınn tebrik ediyorumm emeğine değdi bakkBeni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300
kabarık kekim çok güzel bir menü bravoo :)Kizlarkilo bildirimi yapma telasiyla hic menu paylasmadik.
Sabah
Maydonozlu lor peynirli 1 yumurtali omlet
5 zeytin
Ceyrek dilim ekmek
Oglen
Yogurt
Elma
Buraya katıldığım zaman ki kilom 55,8, ama zayıflamaya karar verdiğimde kilom 63 tü. hedef kilom:50cansucum tabloya adını ekledim de başlangıç kilon ve hedefini de söylermisin canım ??
hedefe az kalmış canım seninde :) ekledim tabloya :)Buraya katıldığım zaman ki kilom 55,8, ama zayıflamaya karar verdiğimde kilom 63 tü. hedef kilom:50
evet az kaldı canım :) sağol :)hedefe az kalmış canım seninde :) ekledim tabloya :)
Ay
Ayni sorunu bende yasiyorum canim .[/QUO
tebrikler arkadaşım süper gitmiş devamını dilerim:)Beni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?