bende göremedim kabarıkkekimkızlar kahvaltım
maşallah diyorum sana esenbikecim süpersinn :)Kabarık kekim foto açılmıyor.
Kızlar inanin çok hastayım ama diyeti birakmicam. Çünkü 1 ay oldu çok emek verdik.
Sabah az tereyağli 1 yumurta, 5 yeşil zeytin, Az peynir, Yarım dilim tam buğday ekmegi, az sütle şekersiz kahve.
Kızlar dün eşim nobetciydi herkes lahmacun yedi ben zorla tavuk şiş yedim. Sonra pasta kesildi ve ben 1 catal bile yemedim. Eşim dedi bogazimdan geçmiyor 1 catal al. Almadım. Ben eve geldim dedi aradı ve dediki aşkım ne kadar azimlisin. Tuttuğunu kopartiyorsun
kıskançlıkkKızlar eşim 1.80 üstü. Ben 1.60. Bacaklarim kalın. Ancak 51, 52 iyi oluyor. Insanlar abartiyorsun diyor ama kilo veremediklerinden dolayi kıskanıyorlar. Diyet yapıyorlar öğlen dürüm yiyorlar. Ben de karışmıyorum. Ben zayiflayinca da ay aşırı zayifladin diyorlar.
Iyyyyyy
Canim bezelyeyi diyetlerde vermiyorlar pek,sekerliymis. 3 kasiktan bisey olmaz da aklinda olsun diye soyluyorum. 3 yasak sebze: patates,havuc ve bezelyeymis.Akşam menüm:
3 kaşık bezelye
2 kaşık pilav ve
1 küçük kase şehriye çorbası...
Benim bacaklarim ,kollarim inceciktir,ama gobegim var ve kalcam da az degil. Bir de sirt yaglarindan biraz sikayetciyim,o yuzden dumble ile sirt,omuz calismalari yapiyorum. Ama bu bolgeleri iyi sakladigim icin anlam veremiyor kimse kilo verme cabama.
Herkesin vucut yapisi birbirinden farkli iste..herkes saygi duymali yapmaya calistigimiz seye.
Nurgulum cokkızlar ben bugün niyetliyim
akşama
1 tabak yayla çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
1 yemek kaşığı erişte makarna var :)
Kafaya takilacak kadar cok değil bence. Sporla yakmissindir.Kizlar ben de yazayim bugunki menumu,biraz karbonhidrat fazla oldu bugun
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara: cay+1 minik yulafli kurabiye
oglen:ton balikli sandvic(tam bugday ekmegi icine)
Ara:light sut ile yapilmis filtre kahve+1 parca bitter
ara:1 buyuk kupa yesil cay+7badem
aksam: 3 kasik pilav ustu 1 kasik nohut +yogurt
2 litre su ictim.simdi de spor yapacagim ama jilliani bitiremem,karin ve kalca hareketleri yaparim bugun. Su sandvic ve pilav vicdan azabi oldu valla
Kizlar aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 yemek kasigi bamya
Brokoli
Az da kabak tatlisi yedim kabak tatlisi yedim.
Kabak tatlisini da mecburen yesim annem bir suru saydirdi ne gerek varmis kiloluymus muyum .... Hic kendimi yormadim cevap vermeye az bisey yedim.
Çok sağol canım ama ben diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı az tutuyorum. Fazla sebze yemediğimden dolayı evde ne pişerse onu yiyorum ama az. Diyet yapamıyorum daha doğrusu vitamin eksikliği varCanim bezelyeyi diyetlerde vermiyorlar pek,sekerliymis. 3 kasiktan bisey olmaz da aklinda olsun diye soyluyorum. 3 yasak sebze: patates,havuc ve bezelyeymis.
Yuppiiiiii ben de suan bisiklet üzerindeki32 dk eliptik bisiklet cevirdim.
Kuzum çok mu ypma etme tüm gün oruçtum zatiNurgulum cok
Kafaya takilacak kadar cok değil bence. Sporla yakmissindir.
Canım çok az yazacaktım. Ispanagin kalorisi pek yok bence yarım tabak yiyebilirsin.Kuzum çok mu ypma etme tüm gün oruçtum zati
Canim çok da kalmiş bende çok yemişsin anladım :)Canım çok az yazacaktım. Ispanagin kalorisi pek yok bence yarım tabak yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?