50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende katilmak istiyorum hanimlar.az once tartildim 59u gorunce yine gozlerim portledi sanki.ilk defa goruyomus gibi sasiriyorum niyeyse

burada menülerimizi sporlarımız paylaşıp yorumluyoruz cumadan cumaya da tartı günümüz kesin kararlıysanız ve hedefinize kadar burada olacaksanız listemize sizi de ekleyebilirim

Hosbulduk canim.ben 59um suan heddfim 52 yada 50de olur.ama nasil yapicam onu bilmiyorum.bu tatli krizlerimi nasil gecircem. irade sifir
canım isteyince neler olur neler :) ben de 59 dum şu an 52 kiloyum yani başlangıç kilomuz aynıymış.motivasyonla hep birlikte üstesinden geleceğimize inan

Hosbulduk canim.ben 59um suan heddfim 52 yada 50de olur.ama nasil yapicam onu bilmiyorum.bu tatli krizlerimi nasil gecircem. irade sifir

merhaba boyunuz kaç acaba
ben de sımdı kendı kılom fazla mı merak ettım bana gore fazla tabı de

arkadaşlar bır de bölgesel zayıflama var yanı duzenlı spor yaptıgınızda yemekten cok kısmıcaksınız yanı uzun bı sure spor yapmıs bırı olarak bacak ıcın ayrı kol ıcın ayrı zayıflama esnetme hareketlerı var

ama yıne de bır bılene sormak lazım..normal boy ve kılo hakkında merak ettıklerım var benım de acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…