50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılon kaç bılmıyorum ama genelde kılo problemı bolgesel oluyor
ya ne bileyim mesela bende ayva gobek var =))

Benim kilo59. benimde bel gobek aldi basini gidiyor.o ayva gobek icin diyet degilde mekik falan gobek icin egzersiz yeterli olur sanki sana bilemedim

Benim kilo59. benimde bel gobek aldi basini gidiyor.o ayva gobek icin diyet degilde mekik falan gobek icin egzersiz yeterli olur sanki sana bilemedim

evet aynen ama benım işte belım cok ınce ama gobek fırtlıyor harem dansözleri gibi

evet ama azmettım gıdecek ınsallah günde 50 mekik 2 saat koşu =))
ha bu arada twister kullanın bel bolgesı kalınsa cıdden ıyı gelıyor
Bence de gider bende koşu bandıda haftada 3 veya 4 gün tempolu yürüdüm.Belim 78 göbek 84 tü baya kötüydü. şimdi bel 66 göbek 72. Yani koşu iyi geliyor.. şimdi eskisi kadar hızlı erimiyor o yüzden bende extra mekik çekiyorum..

aynen koşu faydalı..
mekık de aynı sekılde
sanırım bır de dans etmek =))

Nurgülcüğüm ellerine sağlık, her hafta uğraşıyorsun bizim için, çok teşekkür ederim :) Kilo veren herkesi tebrik ederim, hepimiz hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, ne mutlu bize!

Evet, en son tartı sonucuna göre, 100 gram eksilmiş olmak bile beni çok mutlu etti. 14 Şubat-18 Şubat haftası berbat geçmişti çünkü. Hedefime kaldı 2,9 kilo ve motivasyonum süper. Bu haftadan çok umutluyum, hedefim cuma sabahı 51'li bir rakam görmek.

Canlar merhaba nasilsiniz
sabah 1 fincan nescafe
1 tane minik halley

Oglen kahvalti
1 tb ekmek
1 yagda yumurta
1 catal acili ezme
1 catal recel
1dilim peynir

Ara bir fincan sahlep (posetin yarisi)

Aksama da 1 tabak yayla corbasi icicem

bu arada yarim saat jilian level3
40 dk tempolu yuruyus ve kosu

An itibariyla 1,5 lt su da tamamdir

canımcımm ne demek rica ederim bu tablo bizim onur tablomuz ve ben bu tablonunda bizi son derece motive ettiğini düşünüyorumohh ohh gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…