50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar gunaydinnn

Kilo veren azimli arkadaslari tebrik ederim :)
Ben gecen hafta bildirim yapamamistim tartilamadigim icin.bugun 54.1 ciktim yani 2 hafta onceki ile ayniyim.

Günaydın kızlar ben tartılmadım bu hafta beni pas geçelim olurmu, çünkü regli oldum şuan ve patlamaya hazır bpmba gibiyim tartı bana doğru sonuç vermiyeceği için beni pas geçelim ama sizleri çok merak ediyorum

Kizlar

Ben diyete basladigimdan beri maalesefki bagirsak problemi yasiyorum. Az yag aldigimdan mi oluyor acaba bu? Mumkun oldugunca sebze de yemeye calisiyorum ama bir turlu calistiramadim. Ne onerirsiniz? Kuru kayisi filan yemeliyim sanirim dimi?

Ay
Kizlar

Ben diyete basladigimdan beri maalesefki bagirsak problemi yasiyorum. Az yag aldigimdan mi oluyor acaba bu? Mumkun oldugunca sebze de yemeye calisiyorum ama bir turlu calistiramadim. Ne onerirsiniz? Kuru kayisi filan yemeliyim sanirim dimi?

Ayni sorunu bende yasiyorum canim .

Dün tüm gün iyiydi akşam çok kotü beslendim bi de midemi üşütmüşüm ama pes etmiyorum bugün bi detoks yapıyorum detoksları sevmiyodum ama motive açısından iyi oalbılır diye dusundum

Beni heyecanla bekleyen kankalarim. Yettim gayri.. :)))
Başlangıç; 59.700
3 hafta önce; 56.700
Geçen hafta; 55.900
Bugün; 55.300

Kabarık kekim seninle aynı kiloyuz.
Bugün itibariyle 1 ay oldu. 4 kilo 400 gram gitti. Yarın free yapacağım dediğim gibi:))))
Bu ay biraz daha yavaş gidecek ama 2 kilo vermek yeter Kabarık kekim mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…