evet minyon yapım var ve hiç güzel durmuyo çok muzdaribimMeme küçültme mi ? Allah kolaylık versin kızlar...Ben de hep küçüklüğünden yakınırım, büyüğü ayrı dert küçüğü ayrı
Sen öğrenci misin cansu?evet minyon yapım var ve hiç güzel durmuyo çok muzdaribim.bence küçük daha iyi benim daha çok hoşuma gidiyor. Ameliyat olunca vücut hatlarım belli olsun diye yazıflamaya karar verdim ve ameliyatı erteledim 8 kilodan fazla verdim toplamda. hedfim 50 sonrasında duruma bakıp daha fazla zayıflayıp zayıflamamaya karar vericem ve bu arada sınavlar var off off
Ben de aynen öyle rujcum.Aslında diyet yapmasam sadece düzenli spor yapsam bile olur ama biraz da sağlıklı beslenmek adına ağzımı tutunca iyi oluyor :)ben de şuan aynı zamanda diyet yapıyorum zaten çok kilom yok ama yine de 2-3 kilo kadar vermek istiyorum biraz göbeğim var, yazın daha rahat hissediyorum kendimi ozaman
evet canım dgsye hazırlanıyorum..Sen öğrenci misin cansu?
Hmm kolayliklar diliyorum canim!evet canım dgsye hazırlanıyorum..
Merhaba bu özel bir diyet herhalde?kızlar ben sabah iki tane haslanmıs patates iki fincay cay
öğlen iki haslanmıs patetes 1 yumurta 3 yemek kasıgı yogurt
akşam ise iki haslanmıs patates
gün içersinde 1 sürahi limonlu su hedefim vardı bitirmek üzereyim
spor henüz yapmadım .
ewet patates yogurt diyeti yapıyorum 1 haftalık bugün ikinci günümMerhaba bu özel bir diyet herhalde?
Canım ya buncacık şeyle doyulur mu? Gece acıkmıyor musun?kızlar merhaba..bu günün menüsü şöyleydi..
sabah 07: 30
1 bardak çay ,1 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 2 çatal ezme
ara 10:00
1 fincan çay ( 1 küp şeker )
öğle 12:00
1 kase yoğurt ve 3 kaşık yulaf ezmesi
ara: 14:00
1 fincan şekersiz çay ve malesef albeni :)
akşam yemeği: 17:30
4 kaşık yoğurt
1 kase haşlanmış tavuk eti
3 kaşık haşlanmış brokoli salatası
gece de 1 bardak süt içmeyi planlıyorum yada yarım portakal..
gün içerisinde 2 lt su ve 1 fincan form çay
Kızlar selamm...
Kahvaltim; 1 yumurta, 1 domates, yarım biber ve az soganla yağsız Menemen. Şekersiz az sutlu kahve içtim.
Arada az fındık ve cubuk kraker.
Akşam dün tavuk göğsünden yemeğim vardı. Yogurtla onu yedim
Şimdi çay içiyorum.
Çok iradeliyiz keşke ölsek:)))selam kızlar
sabah 07,30
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,5 yeşil zeytin, yeşil çay
12,30
yarım ayva,yarım elma
14,00
1 kase yoğurt
15,00
4 kuru kayısı,1 kuru incir
akşam 18,00
mercimek çorbası ,2 yemek kaşığı pırasa , yoğurtlu pancar salatası
az şekerli kahve
şimdi yeşil çayımı içiyorum
kızlar öğlen tulumba tatlısı yediler yemem için çok ısrar ettiler akşam az yersin falan dediler ama irademe hakim oldum ve yemedim :))
Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.Canım ya buncacık şeyle doyulur mu? Gece acıkmıyor musun?
Ben çok acıkmıyorum ama canım sürekli birşeyler çekiyor.. zaten çok katı bir diyet yapamam istesem de çünkü vestibüler migren hastasıyım. aç kalmamam lazım. O yüzden haftada 300 gr. Bile versem yeter. Uzun vadede zayıflarım..Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.
Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?