50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Meme küçültme mi ? Allah kolaylık versin kızlar...Ben de hep küçüklüğünden yakınırım, büyüğü ayrı dert küçüğü ayrı
evet minyon yapım var ve hiç güzel durmuyo çok muzdaribim .bence küçük daha iyi benim daha çok hoşuma gidiyor. Ameliyat olunca vücut hatlarım belli olsun diye yazıflamaya karar verdim ve ameliyatı erteledim 8 kilodan fazla verdim toplamda. hedfim 50 sonrasında duruma bakıp daha fazla zayıflayıp zayıflamamaya karar vericem ve bu arada sınavlar var off off

Sen öğrenci misin cansu?

ben de şuan aynı zamanda diyet yapıyorum zaten çok kilom yok ama yine de 2-3 kilo kadar vermek istiyorum biraz göbeğim var, yazın daha rahat hissediyorum kendimi ozaman

ben de şuan aynı zamanda diyet yapıyorum zaten çok kilom yok ama yine de 2-3 kilo kadar vermek istiyorum biraz göbeğim var, yazın daha rahat hissediyorum kendimi ozaman
Ben de aynen öyle rujcum.Aslında diyet yapmasam sadece düzenli spor yapsam bile olur ama biraz da sağlıklı beslenmek adına ağzımı tutunca iyi oluyor :)

kızlar merhaba..bu günün menüsü şöyleydi..
sabah 07: 30
1 bardak çay ,1 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 2 çatal ezme

ara 10:00
1 fincan çay ( 1 küp şeker )

öğle 12:00
1 kase yoğurt ve 3 kaşık yulaf ezmesi

ara: 14:00
1 fincan şekersiz çay ve malesef albeni :)

akşam yemeği: 17:30
4 kaşık yoğurt
1 kase haşlanmış tavuk eti
3 kaşık haşlanmış brokoli salatası

gece de 1 bardak süt içmeyi planlıyorum yada yarım portakal..
gün içerisinde 2 lt su ve 1 fincan form çay

Kızlar selamm...
Kahvaltim; 1 yumurta, 1 domates, yarım biber ve az soganla yağsız Menemen. Şekersiz az sutlu kahve içtim.
Arada az fındık ve cubuk kraker.
Akşam dün tavuk göğsünden yemeğim vardı. Yogurtla onu yedim
Şimdi çay içiyorum.

kızlar ben sabah iki tane haslanmıs patates iki fincay cay

öğlen iki haslanmıs patetes 1 yumurta 3 yemek kasıgı yogurt

akşam ise iki haslanmıs patates

gün içersinde 1 sürahi limonlu su hedefim vardı bitirmek üzereyim

spor henüz yapmadım .

Merhaba bu özel bir diyet herhalde?

Canım ya buncacık şeyle doyulur mu? Gece acıkmıyor musun?

selam kızlar
sabah 07,30

1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,5 yeşil zeytin, yeşil çay

12,30
yarım ayva,yarım elma

14,00
1 kase yoğurt

15,00
4 kuru kayısı,1 kuru incir

akşam 18,00

mercimek çorbası ,2 yemek kaşığı pırasa , yoğurtlu pancar salatası
az şekerli kahve

şimdi yeşil çayımı içiyorum

kızlar öğlen tulumba tatlısı yediler yemem için çok ısrar ettiler akşam az yersin falan dediler ama irademe hakim oldum ve yemedim :))

Çok iradeliyiz keşke ölsek:)))

Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.
Ben çok acıkmıyorum ama canım sürekli birşeyler çekiyor.. zaten çok katı bir diyet yapamam istesem de çünkü vestibüler migren hastasıyım. aç kalmamam lazım. O yüzden haftada 300 gr. Bile versem yeter. Uzun vadede zayıflarım..

Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.

bende acıkıyorum ama ince olma hayaliyle dayanıp yemiyorum.
Bugün 53 kiloyken aldığım eteği dolapta görünce deneyip denememe konusunda kararsız kaldım dar geleceğini düşünerek giymek istemedim ama sonra dayanamayıp giydim sıkmadı çok mutlu oldum.
bisiklet çevirmenın faydaları sanırım.

canlar nasılsınız iki gündür buraya hiç giremedim dün malum pazardı.. bugünse misafirlik falan derken ancak gelebildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…