50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acelesi yok Figen. Iyi yapıyorsun. Migrenin tutmasindan iyidir

jilian level3+ebru şallı 2 beden+ 10dk mekik günü tamamladım...dün spor yapamadım regl ağrılarım yüzünden bugün tamaladım üstümden büyük bi yük kalktı :)
Canimcim ben de bir eksiklik bar diyorum. Nurgulum yokmuş. Diyeti bozmadın di mi. Gerçi zaten fitsin. Bozsan da olur. Ben diyete devam ama gribim geçince spora devam edeceğim. Terliyorum sonra soguyor yeniden hasta olmayayım.

Canimcim ben de bir eksiklik bar diyorum. Nurgulum yokmuş. Diyeti bozmadın di mi. Gerçi zaten fitsin. Bozsan da olur. Ben diyete devam ama gribim geçince spora devam edeceğim. Terliyorum sonra soguyor yeniden hasta olmayayım.
cansınn senn eşim yıllık izinde olduğu için yemek saatlerinde bi düzensizlik söz konusu ama onun haricinde bilinen sistemde yemeye devam kuzucum :) ama açık olayım bugün misafirliğe gittik gündüz hamur işleri düzmişler tabağa illa yicen diye diretip durdular bende mecburiyetten sadece bi tane elmalı pasta yedim onun haricinde kaçamak yok çok şükür :)

süper maksimum motive olmuşsundur canımcımm bende eski kotlarımı ara ara deniyorum düğmeler de kapansa tamamdır :)

Canım onu da hakettin diye düşünüyorum. Her zaman böyle iradeli olsak şuanda diyet yapıyor olmazdık. Ama az kaldı :))

Sporun faydası olur elbette. Hedefin kaç kiloya düşmek bu arada? Ben 53 hedefledim.. Ama verecek kilo az olunca zor verilir diyorlar.. Görücez bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…