Acelesi yok Figen. Iyi yapıyorsun. Migrenin tutmasindan iyidirBen çok acıkmıyorum ama canım sürekli birşeyler çekiyor.. zaten çok katı bir diyet yapamam istesem de çünkü vestibüler migren hastasıyım. aç kalmamam lazım. O yüzden haftada 300 gr. Bile versem yeter. Uzun vadede zayıflarım..
Canimcim ben de bir eksiklik bar diyorum. Nurgulum yokmuş. Diyeti bozmadın di mi. Gerçi zaten fitsin. Bozsan da olur. Ben diyete devam ama gribim geçince spora devam edeceğim. Terliyorum sonra soguyor yeniden hasta olmayayım.jilian level3+ebru şallı 2 beden+ 10dk mekik günü tamamladım...dün spor yapamadım regl ağrılarım yüzünden bugün tamaladım üstümden büyük bi yük kalktı :)
Benim yerime de yap biraz cannnn:))jilian level3+ebru şallı 2 beden+ 10dk mekik günü tamamladım...dün spor yapamadım regl ağrılarım yüzünden bugün tamaladım üstümden büyük bi yük kalktı :)
cansınn sennCanimcim ben de bir eksiklik bar diyorum. Nurgulum yokmuş. Diyeti bozmadın di mi. Gerçi zaten fitsin. Bozsan da olur. Ben diyete devam ama gribim geçince spora devam edeceğim. Terliyorum sonra soguyor yeniden hasta olmayayım.
takat kalsa tamam da üçünü bir yapınca pert oluyorum kuzum :) senin yerinede yaptım varsayıyorum o vakitBenim yerime de yap biraz cannnn:))
aynen ya hele bide o gece yatmadan önceki açlık gurultuları :))Figen hepimiz çok acikiyoruz ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.
HoHoşgeldin canım. .sensiz olmadı buralar..canlar nasılsınız iki gündür buraya hiç giremedim dün malum pazardı.. bugünse misafirlik falan derken ancak gelebildim :)
Süpersin canım bende bisiklet çeviriyor. 28. dk dayım hedef 45 dk.jilian level3+ebru şallı 2 beden+ 10dk mekik günü tamamladım...dün spor yapamadım regl ağrılarım yüzünden bugün tamaladım üstümden büyük bi yük kalktı :)
hoşbulduk kabarık kekimmm sizleri bırakmaya hiç niyetim yok vallahH
HoHoşgeldin canım. .sensiz olmadı buralar..
maşallah diyim de nazar değmesinn canımcımm sende en bi harikasın... ohh gitsin kilolarrSul
Süpersin canım bende bisiklet çeviriyor. 28. dk dayım hedef 45 dk.
süper maksimum motive olmuşsundur canımcımm bende eski kotlarımı ara ara deniyorum düğmeler de kapansa tamamdır :)bende acıkıyorum ama ince olma hayaliyle dayanıp yemiyorum.
Bugün 53 kiloyken aldığım eteği dolapta görünce deneyip denememe konusunda kararsız kaldım dar geleceğini düşünerek giymek istemedim ama sonra dayanamayıp giydim sıkmadı çok mutlu oldum.
bisiklet çevirmenın faydaları sanırım.
Canım onu da hakettin diye düşünüyorum. Her zaman böyle iradeli olsak şuanda diyet yapıyor olmazdık. Ama az kaldı :))cansınn senneşim yıllık izinde olduğu için yemek saatlerinde bi düzensizlik söz konusu ama onun haricinde bilinen sistemde yemeye devam kuzucum :) ama açık olayım bugün misafirliğe gittik gündüz hamur işleri düzmişler tabağa illa yicen diye diretip durdular bende mecburiyetten sadece bi tane elmalı pasta yedim onun haricinde kaçamak yok çok şükür :)
Az kaldı kapanacak o düğmeler canımcim Bizde bu azim varken kapanmaz mi hicsüper maksimum motive olmuşsundur canımcımm bende eski kotlarımı ara ara deniyorum düğmeler de kapansa tamamdır :)
Sporun faydası olur elbette. Hedefin kaç kiloya düşmek bu arada? Ben 53 hedefledim.. Ama verecek kilo az olunca zor verilir diyorlar.. Görücez bakalım..bende acıkıyorum ama ince olma hayaliyle dayanıp yemiyorum.
Bugün 53 kiloyken aldığım eteği dolapta görünce deneyip denememe konusunda kararsız kaldım dar geleceğini düşünerek giymek istemedim ama sonra dayanamayıp giydim sıkmadı çok mutlu oldum.
bisiklet çevirmenın faydaları sanırım.
Hedefim 51 olmak Figen. Verilecek kilo az olunca daha yavaş gidiyorSporun faydası olur elbette. Hedefin kaç kiloya düşmek bu arada? Ben 53 hedefledim.. Ama verecek kilo az olunca zor verilir diyorlar.. Görücez bakalım..
Hedefim 51 olmak Figen. Verilecek kilo az olunca daha yavaş gidiyor
Süpersin .Kızlar 47 dk bisikleti tamamladim
Kabarık kekim bizim yavaş gidecek artık. Bu ay versek 2 kilo süper olacak.Hedefim 51 olmak Figen. Verilecek kilo az olunca daha yavaş gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?