dimi dimi az kaldi :) evet şu bikaç kiloda tamamen gtse hepimiz hedefimize ulaşsak keşkemmCanım onu da hakettin diye düşünüyorum. Her zaman böyle iradeli olsak şuanda diyet yapıyor olmazdık. Ama az kaldı :))
zafere az kaldı kabarık kekimm ben o eski kotlarimi sen de o eteginı saklamakla ne iyi etmişiz :)Az kaldı kapanacak o düğmeler canımcim Bizde bu azim varken kapanmaz mi hic
Boyum 164 hedefime ulaşirim inş. Bu sefer kilo mu koruma hedefim de var. Hedefledigim kiloya iniyorum ama kışın dikkat etmeyip alıyorum. Bu sefer olmaz inş.inşallah hedefine ulaşırsın.. Boy kaç peki?
gitsinde yeterki bi kilo bile gtse kabul :)Kabarık kekim bizim yavaş gidecek artık. Bu ay versek 2 kilo süper olacak.
Canımcim yavaş yavaş gitsin tekrar geri gelmesinKabarık kekim bizim yavaş gidecek artık. Bu ay versek 2 kilo süper olacak.
Benim boyum da 1.64 sence 51 az değil mi? Tabi vücut tipiyle de ilgili..Boyum 164 hedefime ulaşirim inş. Bu sefer kilo mu koruma hedefim de var. Hedefledigim kiloya iniyorum ama kışın dikkat etmeyip alıyorum. Bu sefer olmaz inş.
Canım doğum yaptıktan sonra küçük gelen kıyafetlerimi verdim bi daha bu kadar zayıf olamam dedim sonra tekrar zayıflayinca pişman oldum artık küçük geliyor diyip vermiyorum.zafere az kaldı kabarık kekimm ben o eski kotlarimi sen de o eteginı saklamakla ne iyi etmişiz :)
sorunlu bölgem bacakların hedefim bacaklarımi inceltmek aslindaBenim boyum da 1.64 sence 51 az değil mi? Tabi vücut tipiyle de ilgili..
nefsinle imtihanında başarılar dilerim canımcım :))Bugun sehirdisina gidiyorum kizlar..guneye kebabin bol oldugu yorelere maalesef :) ve yurtdisindan toplanti icin misafirlerimiz olacak onlari agirlayacagiz. O yuzden biraz zor bir hafta olacak benim icin ama iradeli olmaya calisacagim.
eh işte birazcık daha canlanıyo akşam buralar :)) canımm menün çok güzelll sporla desteklense daha iyi olurdu ama işte şartlar elvermiyo bazenKizlar merhaba
Bakiyorum aksamlari muhabbet girla burada :) gunduz yalniz birakiyorsunuz beni buralarda..
Dunku menumu yazayim:
Sabah : 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost, sekersiz cay
Ara:sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
oglen:3 kasik taze fasulye yemegi+ 1 kac catal kisir+ yogurt
ara:yesil cay+ 5 badem+1 yulafli kurabiye
aksam:1 buyuk tavuk gogsu+ayran
Spor yapamadim maalesef
canım bu arada hoşgeldin kaç gündür yapıosun karın egzersizini ?? incelme falan oldumukızlar ben de ebru sallı ile süper bir karın egzersizini tamamladım
nefsinle imtihanında başarılar dilerim canımcım :))
sPatzcımm canımsınn yaa valla burası bana alışkanlık yaptı diyebilirim :) girip bakıorm arada bizim kızlardan kimler ne yapmış ne yazmış die :) hepimiz ev sahibiyiz burda birbirimizden kopmak yokkGunaydin Nurgulcuum
buralari senlendiriyorsun valla sen.tam ev sahibi gibisin
Bu basarilar dilegine cok ihtiyacim olacak. Cuma tarti bildiremem nurgulcum evde olmayacagim icin.beni simdiden izinli yazarsan sevinirim.
Bugun sehirdisina gidiyorum kizlar..guneye kebabin bol oldugu yorelere maalesef :) ve yurtdisindan toplanti icin misafirlerimiz olacak onlari agirlayacagiz. O yuzden biraz zor bir hafta olacak benim icin ama iradeli olmaya calisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?