50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gulceandkeremsmom F Figen33 benim de boyum 164,hedefim 51 kizlar. Aslinda 52 de yetiyor hic 51e dusmedim,cok zayif olursam birakirim 52 civarinda. Yani dert ettigimiz alt tarafi bir kac kilo ama dusuk kiloda oldugumuz icin cok yavas gidiyor. Vucut yapisina bagli tamamen,kimi cok zayif gorunuyor bizimle ayni boy ve kiloda,kimi daha dolgun...

Kizlar merhaba

Bakiyorum aksamlari muhabbet girla burada :) gunduz yalniz birakiyorsunuz beni buralarda..

Dunku menumu yazayim:

Sabah : 2 dilim cavdar ekmegine kasarli yagsiz tost, sekersiz cay
Ara:sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
oglen:3 kasik taze fasulye yemegi+ 1 kac catal kisir+ yogurt
ara:yesil cay+ 5 badem+1 yulafli kurabiye
aksam:1 buyuk tavuk gogsu+ayran

Spor yapamadim maalesef

Bugun sehirdisina gidiyorum kizlar..guneye kebabin bol oldugu yorelere maalesef :) ve yurtdisindan toplanti icin misafirlerimiz olacak onlari agirlayacagiz. O yuzden biraz zor bir hafta olacak benim icin ama iradeli olmaya calisacagim.

Bugun sehirdisina gidiyorum kizlar..guneye kebabin bol oldugu yorelere maalesef :) ve yurtdisindan toplanti icin misafirlerimiz olacak onlari agirlayacagiz. O yuzden biraz zor bir hafta olacak benim icin ama iradeli olmaya calisacagim.
nefsinle imtihanında başarılar dilerim canımcım :))

eh işte birazcık daha canlanıyo akşam buralar :)) canımm menün çok güzelll sporla desteklense daha iyi olurdu ama işte şartlar elvermiyo bazen

bu arada günaydın bayanlar :))
sabah kahvaltısı henüz yapamadım malum eşim izinde o da geç uyanıyor mecbur onu bekliyorum ama sabah kalkınca
1 fincan nescafe
2 tane burçak yedim

Gunaydin Nurgulcuum
buralari senlendiriyorsun valla sen.tam ev sahibi gibisin

nefsinle imtihanında başarılar dilerim canımcım :))

Bu basarilar dilegine cok ihtiyacim olacak. Cuma tarti bildiremem nurgulcum evde olmayacagim icin.beni simdiden izinli yazarsan sevinirim.

Gunaydin Nurgulcuum
buralari senlendiriyorsun valla sen.tam ev sahibi gibisin

Bu basarilar dilegine cok ihtiyacim olacak. Cuma tarti bildiremem nurgulcum evde olmayacagim icin.beni simdiden izinli yazarsan sevinirim.
sPatzcımm canımsınn yaa valla burası bana alışkanlık yaptı diyebilirim :) girip bakıorm arada bizim kızlardan kimler ne yapmış ne yazmış die :) hepimiz ev sahibiyiz burda birbirimizden kopmak yokk tamamdır kuzucum cumaya izinli yazarız ama öbür haftaya sürpriz güzel sonuçları buraya bildireceğinden de adım gibi eminim çünkü bizler çookk iradeliyiz esenbikenin de dediği gibi irademizden ölcez :)

[

Toplantı için gitmek zor oluyordur. Bizim içinde ye kebablardan. abartmadan yersen bişey olmaz bence protein sonuçta:)zaten hepimiz çok iradeliyiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…