Amin canım çok teşekkür ederim. Yağ konusunda çok iyi yapıyorsun. Yağ yemeği lezzetli yapıyor dogrudur ama kiloya neden olan en önemli besinlerden biri yağ bence.Esenbike inşallah gönlüne göre olur canım hamilesindir benim bir kızım var 5 yaşında bu kilolarda ondan yaigar
Buarada ben etli yaptığım hiç bir yemeğimde yağ kullanmıyorum, zeytinyağlılarda pişmeye yakın döküyorum. Soğanı su ile kavuruyorum
Merhaba Figen. Hoşgeldin. Hedef kilon tabiki uygun. Hedefin çok az 1 ay dolmadan verebilirsin gibi geliyor bana.
Kabarık kekim ben geldim. Beni özledin mi. Aynı kilodayiz hem. Bu ay 2 kilo versek süper olur. Belki de 3. Ay inşallah:))
Canım Kızartma yerine haşlama olsaydı daha iyi olurdu.akşam yemeğim:
1 tabak yoğurtlu karnıbahar kızartması..
az önce de 1 şişe maden suyu içtim..Bu gün 7 bardak su içerek neredeyse rekorumu kırdım..hiç su içmediğim günler oluyordu..yarım saat de yürüdüm.
Ne ameliyatı acaba?Susuz hayat düşenemiyorum bir de yeşil çaysız
Kızlar yarın ameliyat günüm belli olucak çok heyecanlıyımmmm
Hedefimiz aynı canım. Bu bisiklet vücudu çok değiştiriyor. Bunu yaşayarak görmene de çok sevindim. Bacaklari acayip sıkılastiriyor. Gribim ondan geçene kadar yapmayacağım. Sonra devam. Yaza fit gireceğiz inşallah. Bu ay baslasaydik biraz gec kalıyorduk diyete ama Nisan ayında zayıf olacağız :))Hoşgeldin tatlım .ozlemez miyim? özledim. Hedefim Kızımın doğum gününde 55 olmaktı kızımın doğum gününü 5 gün gecikmeli kutladı 55.3 dum hedefime ulaştım sayılır. Bu ay sonunda da hedefim 53 olmak olsun.3. Nisan sonunda da hedefimize ulasmis oluruz inşallah.
Bisiklet süper şekillendirdi vücudumu pantolonlar bol gelmeye başladı dar gelen pantolonlar daha rahat ama biraz daha incelemeye ihtiyacım var.
Aaaa Allah yardimcin olsun. Ben de burnumu yaptirmistim:)Meme küçültme ama çok korkuyorum heyecanlıyım
geçmiş olsun canım .iyice dinlen iyileş sonra başlarsın yenidenHedefimiz aynı canım. Bu bisiklet vücudu çok değiştiriyor. Bunu yaşayarak görmene de çok sevindim. Bacaklari acayip sıkılastiriyor. Gribim ondan geçene kadar yapmayacağım. Sonra devam. Yaza fit gireceğiz inşallah. Bu ay baslasaydik biraz gec kalıyorduk diyete ama Nisan ayında zayıf olacağız :))
bende zayıfladıktan sonra düşünüyorum...umarım herşey çok iyi geçer senden cesaret alır bende mutlu mesut ameliyat olurum eylülde olmayı planlıyorum.O zamana kadar kilo verip sıkılaşırsam hedeflediğim şeyler tek tek gerçeklerşecek..Meme küçültme ama çok korkuyorum heyecanlıyım
günaydınlarrrrrrr
bende zayıfladıktan sonra düşünüyorum...umarım herşey çok iyi geçer senden cesaret alır bende mutlu mesut ameliyat olurum eylülde olmayı planlıyorum.O zamana kadar kilo verip sıkılaşırsam hedeflediğim şeyler tek tek gerçeklerşecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?