50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazıyorum.
Sabah fotoyu paylasmistim. Arada şekersiz az sutlu kahve içtim. Yanında da bir parça bitter.
Akşam tavuk kiymasini yağsız tavada 1 soğan domates ve biberle pişirdim. 2 yumurta kırdım. Yarısını bugün yedim. Yogurtla. Yarısını da yarin yicem. Ateşim var gribim ondan spor yapmicam kendime gelene kadar.

Esenbike inşallah gönlüne göre olur canım hamilesindir benim bir kızım var 5 yaşında bu kilolarda ondan yaigar
Buarada ben etli yaptığım hiç bir yemeğimde yağ kullanmıyorum, zeytinyağlılarda pişmeye yakın döküyorum. Soğanı su ile kavuruyorum

Amin canım çok teşekkür ederim. Yağ konusunda çok iyi yapıyorsun. Yağ yemeği lezzetli yapıyor dogrudur ama kiloya neden olan en önemli besinlerden biri yağ bence.

akşam yemeğim:
1 tabak yoğurtlu karnıbahar kızartması..
az önce de 1 şişe maden suyu içtim..Bu gün 7 bardak su içerek neredeyse rekorumu kırdım..hiç su içmediğim günler oluyordu..yarım saat de yürüdüm.

Kabarık kekim ben geldim. Beni özledin mi. Aynı kilodayiz hem. Bu ay 2 kilo versek süper olur. Belki de 3. Ay inşallah:))

Hoşgeldin tatlım .ozlemez miyim? özledim. Hedefim Kızımın doğum gününde 55 olmaktı kızımın doğum gününü 5 gün gecikmeli kutladı 55.3 dum hedefime ulaştım sayılır. Bu ay sonunda da hedefim 53 olmak olsun.3. Nisan sonunda da hedefimize ulasmis oluruz inşallah.
Bisiklet süper şekillendirdi vücudumu pantolonlar bol gelmeye başladı dar gelen pantolonlar daha rahat ama biraz daha incelemeye ihtiyacım var.

Canım Kızartma yerine haşlama olsaydı daha iyi olurdu.

Susuz hayat düşenemiyorum bir de yeşil çaysız
Kızlar yarın ameliyat günüm belli olucak çok heyecanlıyımmmm

Hedefimiz aynı canım. Bu bisiklet vücudu çok değiştiriyor. Bunu yaşayarak görmene de çok sevindim. Bacaklari acayip sıkılastiriyor. Gribim ondan geçene kadar yapmayacağım. Sonra devam. Yaza fit gireceğiz inşallah. Bu ay baslasaydik biraz gec kalıyorduk diyete ama Nisan ayında zayıf olacağız :))

geçmiş olsun canım .iyice dinlen iyileş sonra başlarsın yeniden

Meme küçültme ama çok korkuyorum heyecanlıyım
bende zayıfladıktan sonra düşünüyorum...umarım herşey çok iyi geçer senden cesaret alır bende mutlu mesut ameliyat olurum eylülde olmayı planlıyorum.O zamana kadar kilo verip sıkılaşırsam hedeflediğim şeyler tek tek gerçeklerşecek..

Günaydın kızlarrr :)

Ben haftasonları gezip tozmaktan uğrayamıyorum hiç buralara. haftaici cok yogun çalışıyorum, haftasonu da ödüllendiriyorum kendimi. Ee tabi gezerken biraz fazla kaçıyor yemekler de Haftaiçi toplamaya çalışıyorum yaramazlıklarımı. Bu haftaici de iş icin şehirdışına gidicemi maalesef bu diyet icin pek güzel olmayacak ama dikkat etmeye çalışıcam yine de.

günaydınlarrrrrrr

Meme küçültme mi ? Allah kolaylık versin kızlar...Ben de hep küçüklüğünden yakınırım, büyüğü ayrı dert küçüğü ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…