50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canlar
Dun aksam kizimin dogum gununu kutladik ev kalabalikti carsamba ve persembe aksami gec yatip sabah erken kalktim dun aksam misafir derken cok yoruldum dun free yaparim diyordum ama dun yiyemedim misafirlerle ilgilenirken dun bisiklete de binemedim bugun free gunum oldu bu aksam sporumu yaptim 40 dk bisiklet cevirdim.

Canim

Menun cok guzel canimcim

kızlar merhaba.. ben daha önce yazmıştım bu başlığa..diyete de başlamıştım ama sağlık sorunları sebebiyle devam edemedim..tekrar aranızdayım.. Yarın yazmaya başlıycam inşallah..Bu arada halen 57 kiloyum malesef.. hedefim de 52..

sabah kahvaltım : yarım simit , 1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri, 4 tane siyah zeytin, 1 çatal ezme ve 3 brd. 1er küp şekerli çay :)
Ara: 1 fincan az şekerli türk kahvesi ve minnacık bi parçacık çikolata..
Sabahtan bu yana 5 bardak su..
Akşama tekrar yazacağım kızlar şimdilik hoşçakalın..

Sabah ceyrek dilim ekmek

Az yumurtalı sucuk
2 zeytin
1 catal fındık ezmesi
Tel peynir
Sekersız cay

Oglen
1 kase yogurt

Simdi de 45 dk bisiklet cevirdim

Biraz sonra sekersiz kahve içip ve 1 parca bitter cikolata

Selammmm sabah pazar kahvaltısı diyekendi yaptığım bir dilim Karışık pizza yedim 2 bardak Çay, biraz öncede küçük bir Cevizli Elmalı lıght sütten irmik Tatlısı yedim bir fincan az şekerli Türk kahvesiyle akşam da Fırında balık bol yeşillik, hepimize iyi pazarlar

ben yine zayıflamaya karar verdim
bu kaçıncı karar verişim bilmiyorum
umarım bu kez istikrarlı olur ve kilo verebilirim

ben yine zayıflamaya karar verdim
bu kaçıncı karar verişim bilmiyorum
umarım bu kez istikrarlı olur ve kilo verebilirim
Hoşgeldin canım. Bu sefer verirsin inşallah. Destek oluruz elimizden geldiğince. Ben 1 ayda 4.5 kilo verdim. Yazayım da cesaretlenin. Hatta dün free yaptım. Kıymalı börek, kurabiye yedim.

Merhaba canım. Kaloriyi aştığını düşünmüyorum ama ben diyet yaparken bunları hiç yemiyorum. Akşam balık yiyip tamamlarsin inşallah.

Sabah ceyrek dilim ekmek

Az yumurtalı sucuk
2 zeytin
1 catal fındık ezmesi
Tel peynir
Sekersız cay

Oglen
1 kase yogurt

Simdi de 45 dk bisiklet cevirdim

Biraz sonra sekersiz kahve içip ve 1 parca bitter cikolata
Kabarık kekim ben geldim. Beni özledin mi. Aynı kilodayiz hem. Bu ay 2 kilo versek süper olur. Belki de 3. Ay inşallah:))

Kızlar Merhaba

Bu grubu yeni farkettim. Dukan diyeti yapmaktayım iki haftadır. Yaklaşık 1,5 kilo verdim. Hedefim 53. Boyum 164 cm. Sizce hedef kilom uygun mu? Yoksa 52 mi uygun olur? Bu arada güncel kilom 55.1

Hoşgeldin canım. Bu sefer verirsin inşallah. Destek oluruz elimizden geldiğince. Ben 1 ayda 4.5 kilo verdim. Yazayım da cesaretlenin. Hatta dün free yaptım. Kıymalı börek, kurabiye yedim.

Tebrik ederim çok güzel
ben boğazımı tutamıyorum kış gelince
bahar geldi sayılır bu sefer olacak inşallah
hoşbuldum bu arada

Cuma regli oldum diye tartılmak istememiştim bu sabah tartıldım tam 57 çıktım geçen hafta ile arada sadece 100 gr oynamış, geçen haftada çok bozmuştum diyetimi bunada şükür diyorum

Kızlar Merhaba

Bu grubu yeni farkettim. Dukan diyeti yapmaktayım iki haftadır. Yaklaşık 1,5 kilo verdim. Hedefim 53. Boyum 164 cm. Sizce hedef kilom uygun mu? Yoksa 52 mi uygun olur? Bu arada güncel kilom 55.1
Merhaba Figen. Hoşgeldin. Hedef kilon tabiki uygun. Hedefin çok az 1 ay dolmadan verebilirsin gibi geliyor bana.

Cuma regli oldum diye tartılmak istememiştim bu sabah tartıldım tam 57 çıktım geçen hafta ile arada sadece 100 gr oynamış, geçen haftada çok bozmuştum diyetimi bunada şükür diyorum
Canım haftaya pazar regli günüm. (Inşallah hamileyimdir de olmam) Cuma günü bende kilo oynamayacak fazla bile çıkabilir. Çok kafana takma. Ama şunu söyleyeyim adet zamanı biraz dikkat edersen sonrasında çok gitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…