- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Canlar merhaba nasilsiniz
sabah 1 fincan nescafe
1 tane minik halley
Oglen kahvalti
1 tb ekmek
1 yagda yumurta
1 catal acili ezme
1 catal recel
1dilim peynir
Ara bir fincan sahlep (posetin yarisi)
Aksama da 1 tabak yayla corbasi icicem
bu arada yarim saat jilian level3
40 dk tempolu yuruyus ve kosu
An itibariyla 1,5 lt su da tamamdir
Haftaya cuma kilon daha dusuk olur regli soneminde oldugun icin odem yapmistir vucudunBu arada bugun regl oldum o siskinlikle dun tartida 52 ciktigima gore siskinligi de cikarsak minimum 51 kilo oldugumu varsayiyorum
ayy inşallah bende öyle umuyorum kabarık kekimHaftaya cuma kilon daha dusuk olur regli soneminde oldugun icin odem yapmistir vucudun
Hoşgeldin canım. Bu sefer verirsin inşallah. Destek oluruz elimizden geldiğince. Ben 1 ayda 4.5 kilo verdim. Yazayım da cesaretlenin. Hatta dün free yaptım. Kıymalı börek, kurabiye yedim.ben yine zayıflamaya karar verdim
bu kaçıncı karar verişim bilmiyorum
umarım bu kez istikrarlı olur ve kilo verebilirim
Merhaba canım. Kaloriyi aştığını düşünmüyorum ama ben diyet yaparken bunları hiç yemiyorum. Akşam balık yiyip tamamlarsin inşallah.Selammmm sabah pazar kahvaltısı diyekendi yaptığım bir dilim Karışık pizza yedim 2 bardak Çay, biraz öncede küçük bir Cevizli Elmalı lıght sütten irmik Tatlısı yedim bir fincan az şekerli Türk kahvesiyle akşam da Fırında balık bol yeşillik, hepimize iyi pazarlar
Kabarık kekim ben geldim. Beni özledin mi. Aynı kilodayiz hem. Bu ay 2 kilo versek süper olur. Belki de 3. Ay inşallah:))Sabah ceyrek dilim ekmek
Az yumurtalı sucuk
2 zeytin
1 catal fındık ezmesi
Tel peynir
Sekersız cay
Oglen
1 kase yogurt
Simdi de 45 dk bisiklet cevirdim
Biraz sonra sekersiz kahve içip ve 1 parca bitter cikolata
Hoşgeldin canım. Bu sefer verirsin inşallah. Destek oluruz elimizden geldiğince. Ben 1 ayda 4.5 kilo verdim. Yazayım da cesaretlenin. Hatta dün free yaptım. Kıymalı börek, kurabiye yedim.
Merhaba Figen. Hoşgeldin. Hedef kilon tabiki uygun. Hedefin çok az 1 ay dolmadan verebilirsin gibi geliyor bana.Kızlar Merhaba
Bu grubu yeni farkettim. Dukan diyeti yapmaktayım iki haftadır. Yaklaşık 1,5 kilo verdim. Hedefim 53. Boyum 164 cm. Sizce hedef kilom uygun mu? Yoksa 52 mi uygun olur? Bu arada güncel kilom 55.1
Canım haftaya pazar regli günüm. (Inşallah hamileyimdir de olmam) Cuma günü bende kilo oynamayacak fazla bile çıkabilir. Çok kafana takma. Ama şunu söyleyeyim adet zamanı biraz dikkat edersen sonrasında çok gitmiş oluyor.Cuma regli oldum diye tartılmak istememiştim bu sabah tartıldım tam 57 çıktım geçen hafta ile arada sadece 100 gr oynamış, geçen haftada çok bozmuştum diyetimi bunada şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?