Ayyy inşallah mutlu haberler verirsin bizlere canım, iyi Düşünelim iyi olsun güzel olsun ve tabiii bir Kızın olsunKızlar 36 dakika bisiklet cevirdim. 1250 adım stepper gündüz yapmıştım. Bugün inanılmaz terledim. Duş aldim.
Kızlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. 6 ay oldu bi türlü çift çizgiyi göremedim. Korkuyorum açıkçası. Dua edin.
Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Hamilesindir belki.. arkadasimin idrar tahlilinde cikmamisti kan tahlilinde cikti.seninle beraber hamile olmayı isterim .Kızlar 36 dakika bisiklet cevirdim. 1250 adım stepper gündüz yapmıştım. Bugün inanılmaz terledim. Duş aldim.
Kızlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. 6 ay oldu bi türlü çift çizgiyi göremedim. Korkuyorum açıkçası. Dua edin.
İrade şart sana katılıyorum. Ben sabahları az yiyorum ama akşama doğru açılıyor iştahım.. tokken bile canım yemek istiyor.. Yarın tartılıcaz bakalım.. Bu hafta hiç umudum yok..arkadaşlar günaydın : 2 dilim tb ekmeği, yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim diyet peynir, 5/6 yeşil kırma zeytin şekersiz çay yine güne güzel başladım umarım bozulmadan devam ederim esenbike de ki iradeyi istiyorummmmm:))
Canım evlendim evleneli gitmemistim. Muayne için gittim. Iltihap miyom ve kist yok dedi çok şükür. Hangi günler çalışmamız gerek onu dedi:)) Stres yapma unut dedi. Pazar günü adet günüm. 4 gün önce yaptım idrar testi. Bişey çıkmadı. Inşallah hamileyimdir ama hamile olsam çıkardı herhalde.esebike canım doktora gittin mi?
Cansu sen de çok iyi gidiyorsun maşallah:)Günaydın kızlar :)
1 bardak portakal suyu
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin
2 fincan şekersiz çay
Sağol canım ama bu hafta kötü geçti toparlamaya çalışıyorum..Cansu sen de çok iyi gidiyorsun maşallah:)
Olsun en önemlisi kararlı bir şekilde devam etmek. Biz de ediyoruz. Her hafta aynı olacak diye bişey yok.Sağol canım ama bu hafta kötü geçti toparlamaya çalışıyorum..
Evet öyle..Kararlıyım :) kasımdan itibaren zayıflama serüvenim başladı yavaş yavaşta olsa gitsin kilolar eylüle kadar zamanım var...Olsun en önemlisi kararlı bir şekilde devam etmek. Biz de ediyoruz. Her hafta aynı olacak diye bişey yok.
Şuan kacsin canım? Kaca inmek istiyorsun.Evet öyle..Kararlıyım :) kasımdan itibaren zayıflama serüvenim başladı yavaş yavaşta olsa gitsin kilolar eylüle kadar zamanım var...
Evet yavaş gitsin.. tek ki gitsin. Bir ayda iki kilo bile veremedim ben ama olsun ibre düşüşte sonuçta..Evet öyle..Kararlıyım :) kasımdan itibaren zayıflama serüvenim başladı yavaş yavaşta olsa gitsin kilolar eylüle kadar zamanım var...
Şuan 54.7 kiloyum. 50 kilo olmak istiyorum.İlk hedefim bu.Sonrasında bakıcam duruma..Yavaş kilo veriyorum maalesefŞuan kacsin canım? Kaca inmek istiyorsun.
evet tek tesellim bu..Çok kilomuz yok ki katı diyet yapalım bir gün fazla kaçarırsak diğer günler dengeleyebiliriz. yavaş gider kilolar ama önemli olan gitmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?