50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de kendimi aç bırakmıyorum ama genelde herşeyden de olsa az yiyorum bu hafat yediklerim düzensiz oldu. Normal kilomdan 5oo gram fazla çıkıyorum . Bende 50 dk yürüyüş yapıyorum yavaş yavaş gidecek galiba kilolar sabretmek lazım..

canım pes etme sakın. ödem yapmış olabilirsin.bende bi hafta çok fazla kaçırmama rağmen +100 olmuştum. ama sonraki hafta çok rahat kilo verdim. Yoğurt yiyorum ben öğlenleri çok acıkırsam bir kaç tane kuru kayısı incir atıştırıyorum. daha önce kilo verirken öğlen sebze yemeği yiyip arada yoğurt ve 1 galeta yiyordum. Galetayla yiyince daha fazla tok tutuyordu.Pilavı ve makarnayı yemiyorum.

Ben dün akşam çocuklara kek yaptım.. Bir dilim bile yemedim akşam diye.. çocuklara yaparken çok canım istiyor ya..
Aynen öyle yapılıyo önceden yerdim şimdi yemeyince çöpe gidecek.. tatlı isteğimde vardı yedim.Galiba daha iradeli olmalıyım

fazla kaçırdım yazmaya çalışırken kaçırdım yazmışım

Aynen öyle yapılıyo önceden yerdim şimdi yemeyince çöpe gidecek.. tatlı isteğimde vardı yedim.Galiba daha iradeli olmalıyım
evde olunca yeniliyor kızıma annem bakıyor kurabiye kek olunca anneme götürüyorum anneme sen yedir diyorum evde pek tutmamaya çalışıyorum.

Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az peynir, 1 domates, az sütle şekersiz kahve, çeyrek dilim tam buğday ekmegi.
1250 adım stepper yaptim.
Bisiklet gece yatmadan:)

Ben de yoğurt yerim öğlen genelde. Pes etmedim henüz. Ha gayret diyorum..

kızlar,

ben de sabah 2 haslanmıs patates 1 haslanmıs yumurta

aksam da pırasa yemeğinden altı kaşık aldım 1 kase yogurt yedim henüz spor yapmadım

evde olunca yeniliyor kızıma annem bakıyor kurabiye kek olunca anneme götürüyorum anneme sen yedir diyorum evde pek tutmamaya çalışıyorum.
benim öyle imkanım yok ve yaptığımda kalınca vicdanen rahatsız oluyorum..bundan sonra ya yapmıcam ya da az porsiyon yapıcam yesem birtürlü yemesem bir türlü

Akşam menüm
1 tavuk baget (kızartma değil) ve salata
ara öğünde ceviz yemiştim..

Akşam 2 derisiz ızgara tavuk pirzola, 1 ızgara köfte, ızgara domates ve biber yedim.
2 saat sonra da bisiklet cevireceğim.

Akşam 2 derisiz ızgara tavuk pirzola, 1 ızgara köfte, ızgara domates ve biber yedim.
2 saat sonra da bisiklet cevireceğim.
Senin şu bisiklet işi süper olmalı. Ben yürüyüş bandı istiyorum ama hevesim geçer bir köşede durur diye korkuyorum.. Spor olmadan da Zayıflamak Sıkılaşmak imkansız gibi..

kızlar bugün çok yorgunum hasta olacak gibi her tarafım ağrıyor. nöbetçiydim açtım onların etkisinden midir bilemedim. Bugün bisiklete ara verdim.

Senin şu bisiklet işi süper olmalı. Ben yürüyüş bandı istiyorum ama hevesim geçer bir köşede durur diye korkuyorum.. Spor olmadan da Zayıflamak Sıkılaşmak imkansız gibi..
Figen bisiklet koşu bandından daha faydalıymis. Eğer henüz satın almadiysan bisiklet almanı tavsiye ederim.

kızlar bugün çok yorgunum hasta olacak gibi her tarafım ağrıyor. nöbetçiydim açtım onların etkisinden midir bilemedim. Bugün bisiklete ara verdim.
Canım iyi yaptın. Ben de grip olduğumda 3 gün ara verdim. Dün başladım. Insan terliyor daha fazla hasta oluruz Allah korusun. Kendini iyi hissedince devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…