Canım evlendim evleneli gitmemistim. Muayne için gittim. Iltihap miyom ve kist yok dedi çok şükür. Hangi günler çalışmamız gerek onu dedi:)) Stres yapma unut dedi. Pazar günü adet günüm. 4 gün önce yaptım idrar testi. Bişey çıkmadı. Inşallah hamileyimdir ama hamile olsam çıkardı herhalde.
kızlar sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım
akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pırasa
1 servis kaşığı mantı
mantı yemesem iyiydi ama yedim.
adetb öncesi dönemdeyim pazartesi adet günüm onun etkisinden midir iştahım açıldı tatlı aşeriyorum.
Arkadaşlar çoğumuz 50 kilo olmak istiyor yaşlar boylar ve hedef kilo nedir bir istatistik mi yapsak acaba
Ben 35 yaşındayım 1.59 cm boy 54 kilo olmak istiyorum
Burdayım canım ama Nurgul kayıplarda.# esenbike # nurgül nerdesin canlar
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Derdimi dinliyorsun.Bi rahatsızlık olmamasına sevindim. idrar testinde adet geçtikten 10 gün sonra yap demişti hemşire.kadın doğum uzmanı adetten 1 gün önce bile hamile kalabilirsin demişti. stres yaptığın zamanda olmuyormuş. Allah zamanı gelince verecektir hayırlısıyla.
Çoktan yakmissindir bence mantiyi. Benim de pazar günü. Kendimi frenliyorum.kızlar sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım
akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pırasa
1 servis kaşığı mantı
mantı yemesem iyiydi ama yedim.
adetb öncesi dönemdeyim pazartesi adet günüm onun etkisinden midir iştahım açıldı tatlı aşeriyorum.
Canlarimmm benimm ben geldimm dun ugrayanadim gun byu disardaydim aksamda kayinvalidemlere gittik orada kalinca yazamadimm ama aklim sizlerleydi ozledim vallaaNurgulum bizi ihmal etme.
Hoşgeldin canım. Valla yokluğun belli. Tartı gününü de kacirmadin tebrik ederim seni. Umarım diyete devam ediyorsun. Ama sen de bu azim varken sanırım devam ediyorsundur :))Canlarimmm benimm ben geldimm dun ugrayanadim gun byu disardaydim aksamda kayinvalidemlere gittik orada kalinca yazamadimm ama aklim sizlerleydi ozledim vallaa
Kuzucumm hayirli haberlerini aliriz insallahh tez vakitteKızlar 36 dakika bisiklet cevirdim. 1250 adım stepper gündüz yapmıştım. Bugün inanılmaz terledim. Duş aldim.
Kızlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. 6 ay oldu bi türlü çift çizgiyi göremedim. Korkuyorum açıkçası. Dua edin.
Hosbulduk canimm. Ayni sekilde sizler de yazmayinca bende sizleri ariorumHoşgeldin canım. Valla yokluğun belli. Tartı gününü de kacirmadin tebrik ederim seni. Umarım diyete devam ediyorsun. Ama sen de bu azim varken sanırım devam ediyorsundur :))
Geldimm kabarikkekimmm sizleri birakirmiyim hicccnurgülüm nerdesin..
Boylarımız aynı sayılır 2 yıl önce 52 kiloydum ama resimlere bakınca buruşuk çökük bir yüz görüyorum bana yakışmıyor o kadar düşük, benim 54 kiloyla spor yapıp sıklaşmam lazım yaniBen de sporu tamamladım.
1500 adım stepper yaptim.
40 dakika bisiklet cevirdim.
Boyum 1.60. 50-51 hatta 52 bile iyi oluyor. Geçen hafta 55.300dum. 30 yaşındayım:)
Buradayim kuzucum :)# esenbike # nurgül nerdesin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?