50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi rahatsızlık olmamasına sevindim. idrar testinde adet geçtikten 10 gün sonra yap demişti hemşire.kadın doğum uzmanı adetten 1 gün önce bile hamile kalabilirsin demişti. stres yaptığın zamanda olmuyormuş. Allah zamanı gelince verecektir hayırlısıyla.

kızlar sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım

akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pırasa
1 servis kaşığı mantı

mantı yemesem iyiydi ama yedim.

adetb öncesi dönemdeyim pazartesi adet günüm onun etkisinden midir iştahım açıldı tatlı aşeriyorum.

Ben dukan helva yaptım ve yedim. Benim de adet günüm çok yakın..

Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Derdimi dinliyorsun.

Çoktan yakmissindir bence mantiyi. Benim de pazar günü. Kendimi frenliyorum.

Canlarimmm benimm ben geldimm dun ugrayanadim gun byu disardaydim aksamda kayinvalidemlere gittik orada kalinca yazamadimm ama aklim sizlerleydi ozledim vallaa
Hoşgeldin canım. Valla yokluğun belli. Tartı gününü de kacirmadin tebrik ederim seni. Umarım diyete devam ediyorsun. Ama sen de bu azim varken sanırım devam ediyorsundur :))

Kuzucumm hayirli haberlerini aliriz insallahh tez vakitte

Hoşgeldin canım. Valla yokluğun belli. Tartı gününü de kacirmadin tebrik ederim seni. Umarım diyete devam ediyorsun. Ama sen de bu azim varken sanırım devam ediyorsundur :))
Hosbulduk canimm. Ayni sekilde sizler de yazmayinca bende sizleri ariorum canim diyet devam ama dun biraz kayinvalide gazab7na ugradim birazcik kacirdim acikcasi

Ben de sporu tamamladım.
1500 adım stepper yaptim.
40 dakika bisiklet cevirdim.
Boyum 1.60. 50-51 hatta 52 bile iyi oluyor. Geçen hafta 55.300dum. 30 yaşındayım:)
Boylarımız aynı sayılır 2 yıl önce 52 kiloydum ama resimlere bakınca buruşuk çökük bir yüz görüyorum bana yakışmıyor o kadar düşük, benim 54 kiloyla spor yapıp sıklaşmam lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…