50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok yakın bir tarihmiş...Her şey güzel geçecek ve kızlar çok mutluyum diyeceksin

Ca
Kızlar şekersiz kahve içtim fındık ve leblebi attım ağzıma ama çok açım. Offff.
Yemicem. Tüm günkü eziyetim boşa gider.
Canım bu aksam tüm gün aç gezme eziyeti boşa gitti kuzenim doğum gününe gittik. Pasta yemem için ısrar ettiler. Kızım pastayı bitirmedi onun kalan pastasindan az yedim ve kurabiye mecburen .Bu hafta doğum günleri kilo aldırmasa bana yaninda benim doğum günüm ..

Hicbirsey olmaz canım. Ben cumartesi free yapmıştım. Kaç dilim börek yedim sayamadim yani. Metabolizmayı hizlandiracagina inanıyorum. Sakın yarın tartılma. Ne olacak küçük kacamaklardan. Seni avutmak için söylemiyorum bu doğru.

canımcım iyi varsın içimi ferahlattın:)))

kızlar merhaba herkese ..dün hastaydım foruma uğrayamadım. ama diyete devam etmeye çalıştım.
Dün sabah : çay, 1 dilim çavdar ekmeği, peynir ve 3 tane zeytin
Öğle: 5 kaşık sulu köfte, 4 kAşık arpa şehriye pilavı ve 4 kaşık yoğurt
ara: türk kahvesi ve yarım maximus :)
1 fincan form çay
2 lt su
Akşam: 2 kase tarhana çorbası
ara: 1/2 fincan sıcak çikolata ve 1 dilim kek

günaydın arkadaşlar sabah yarım diyet peynirden acılı salçayla tost yaptım ve 5 zeytin yedim, biraz önce yeşil çay ve 5 adet fındıkla ara öğünümü yaptım

sabah 150 mekik çektim ve 50 dk tempolu yürüdüm.. Bu hafta yediklerime fazla dikkat edemedim evde yemek yiyemeyince sorun oldu cumaya kadar toplarım inş...

Sabah bi tartılayım dedim. Cuma günkü kilomdayım. Ödem mi yaptım ki? Moral sıfır. çok sıkı bir diyet yapmadım bu hafta ondan oldu sanırım.. Neyse sabah iki yumurta peynir ve bir domates yedim.. nerdeyse diyeti bırakmak üzereyim.. yok olmuyor bu iş.. çok aç kalmıyorum çünkü migrenim var. Doktorum aç kalma öğün atlama dedi. Ne yapsam ki? Yürüyüş yapıyorum 30-40 dakika.

Merhaba hado. Menün fazla değil ama ben olsam kekle maximus' u yemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…