Çok yakın bir tarihmiş...Her şey güzel geçecek ve kızlar çok mutluyum diyeceksinkızlar selam iki gündür çok yoğundum iş güç misafir derken ggiremedim buraya umarım herkes iyidir yine hain kocamın ikramlıklarıyla burun buruna oturarak irademi korumaya çalışıyorum sade çay içiyorum:)
Buarada operasyon günüm belli oldu 9 mart pazartesi akşam ben korkudan son dakka kaçmazsam tabiiiii....
İnş canım :) ben o günün hayalini kuruyorumAyy inşallah canım ya :)
Canım bu aksam tüm gün aç gezme eziyeti boşa gitti kuzenim doğum gününe gittik. Pasta yemem için ısrar ettiler. Kızım pastayı bitirmedi onun kalan pastasindan az yedim ve kurabiye mecburen .Bu hafta doğum günleri kilo aldırmasa bana yaninda benim doğum günüm ..Kızlar şekersiz kahve içtim fındık ve leblebi attım ağzıma ama çok açım. Offff.
Yemicem. Tüm günkü eziyetim boşa gider.
Hicbirsey olmaz canım. Ben cumartesi free yapmıştım. Kaç dilim börek yedim sayamadim yani. Metabolizmayı hizlandiracagina inanıyorum. Sakın yarın tartılma. Ne olacak küçük kacamaklardan. Seni avutmak için söylemiyorum bu doğru.Ca
Canım bu aksam tüm gün aç gezme eziyeti boşa gitti kuzenim doğum gününe gittik. Pasta yemem için ısrar ettiler. Kızım pastayı bitirmedi onun kalan pastasindan az yedim ve kurabiye mecburen .Bu hafta doğum günleri kilo aldırmasa bana yaninda benim doğum günüm ..
Hicbirsey olmaz canım. Ben cumartesi free yapmıştım. Kaç dilim börek yedim sayamadim yani. Metabolizmayı hizlandiracagina inanıyorum. Sakın yarın tartılma. Ne olacak küçük kacamaklardan. Seni avutmak için söylemiyorum bu doğru.
Kızlar ben de 35 dakika bisiklet cevirdim dayanamadım. Bu arada bisiklette bacaklarimin inceldigini fark ettim. Süper bir duygu.
valla hiç acıkmadım :) ben de şaşırdım ama...Canım ya buncacık şeyle doyulur mu? Gece acıkmıyor musun?
Sabah menüm:
1 dilim kek
haşlanmış yumurta
kk peynir ve 3 zeytin
şekersiz çay
Merhaba hado. Menün fazla değil ama ben olsam kekle maximus' u yemezdim.kızlar merhaba herkese ..dün hastaydım foruma uğrayamadım. ama diyete devam etmeye çalıştım.
Dün sabah : çay, 1 dilim çavdar ekmeği, peynir ve 3 tane zeytin
Öğle: 5 kaşık sulu köfte, 4 kAşık arpa şehriye pilavı ve 4 kaşık yoğurt
ara: türk kahvesi ve yarım maximus :)
1 fincan form çay
2 lt su
Akşam: 2 kase tarhana çorbası
ara: 1/2 fincan sıcak çikolata ve 1 dilim kek
Canım keki yemesen daha iyi. Diyet boyunca oldurseler yemem.Sabah menüm:
1 dilim kek
haşlanmış yumurta
kk peynir ve 3 zeytin
şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?