- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Günaydın, bugün çok mutluyum. Hem bu haftaki hedefime ulaştım hem de bugün cuma ve biz tatile çıkıyoruz :)
Geçen Hafta: 52,9
Bu Hafta: 51,7
Fark: - 1,200
Önümüzdeki hafta için hedefim, tatilde olacağımız için bu kilomu korumak. Bol bol hareket etmeyi düşünüyorum, kilo vermek için uğraşmayacağım, almamak da yeterli.
Nurgülcüğüm beni, önümüzdeki haftaki (13.03.2015) listesinde izinli yazar mısın? Dönmemiş olacağız çünkü. 20.03.2015 Cuma günkü listede burada olurum. Şimdiden kolay gelsin, rengarenk listemiz için :)
Yaş : 23Arkadaşlar çoğumuz 50 kilo olmak istiyor yaşlar boylar ve hedef kilo nedir bir istatistik mi yapsak acaba
Ben 35 yaşındayım 1.59 cm boy 54 kilo olmak istiyorum
kabarık kekim tebrik ederim :)Geçen hafta 55.3
Bu hafta 54.7
Fark - 600
canımcım bi haftada 1200 harikasın maşallah nazar değmesinnGünaydın, bugün çok mutluyum. Hem bu haftaki hedefime ulaştım hem de bugün cuma ve biz tatile çıkıyoruz :)
Geçen Hafta: 52,9
Bu Hafta: 51,7
Fark: - 1,200
Önümüzdeki hafta için hedefim, tatilde olacağımız için bu kilomu korumak. Bol bol hareket etmeyi düşünüyorum, kilo vermek için uğraşmayacağım, almamak da yeterli.
Nurgülcüğüm beni, önümüzdeki haftaki (13.03.2015) listesinde izinli yazar mısın? Dönmemiş olacağız çünkü. 20.03.2015 Cuma günkü listede burada olurum. Şimdiden kolay gelsin, rengarenk listemiz için :)
arada duraklama dönemi oluyor ne yazık ki olsun artmamış en azındancanlar günaydınn
bende sabah tartıya çıktım ama tartı dijital olmadığı için küsüratlerı hesaplayamıyorum oyüzden kilom sabit bu hafta 52 de tıkandım
aynen tek tesellim artmamış olması üstelik bu haftaki zaruri kaçamaklara rağmenarada duraklama dönemi oluyor ne yazık ki olsun artmamış en azından
Canım bizim kilomuz fazla olduğu için biz böyle veriyoruz. 52 ve aşağısı zor gidiyor ancak gitmeyecegi anlamına gelmez. Önümüzdeki hafta mukafatini alacağına inanıyorum. Öyle olduğu zamanlar 1 kilo vermiştin.canlar günaydınn
bende sabah tartıya çıktım ama tartı dijital olmadığı için küsüratlerı hesaplayamıyorum oyüzden kilom sabit bu hafta 52 de tıkandım
evet canım ya bi ileri bi geri modundayız sürekli ama haftaya gidecek bu kilolarCanım bizim kilomuz fazla olduğu için biz böyle veriyoruz. 52 ve aşağısı zor gidiyor ancak gitmeyecegi anlamına gelmez. Önümüzdeki hafta mukafatini alacağına inanıyorum. Öyle olduğu zamanlar 1 kilo vermiştin.
Durmak yok yola devam.
canım kilo almamış olman bileçok iyi belki 100 200 gr eksidesindir ama tartın dijital olmadığı için fark edemiyorsundur. Şu an ki kilon bile çok iyi imreniyorum kilona. Haftaya 1 kilo gitmiş olur senden.canlar günaydınn
canımm benimm verdiğiniz moraller için çok saolun haftaya daha sıkı devam etcem başka yolu yok.... aslında ayda bile bi kilo gitse kabulüm ama işte fıtratımızda var sabırsızlık :)canım kilo almamış olman bileçok iyi belki 100 200 gr eksidesindir ama tartın dijital olmadığı için fark edemiyorsundur. Şu an ki kilon bile çok iyi imreniyorum kilona. Haftaya 1 kilo gitmiş olur senden.
Kızlar günaydın.
Başlangıç 59.700
Geçen hafta: 55.300
Bugün: 54.500
Kızlar pazar adet günüm. Cumartesi free yapmıştım. Metabolizma hızlandı herhalde. Çok şaşırdım. Çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?