50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, bugün çok mutluyum. Hem bu haftaki hedefime ulaştım hem de bugün cuma ve biz tatile çıkıyoruz :)

Geçen Hafta: 52,9
Bu Hafta: 51,7
Fark: - 1,200

Önümüzdeki hafta için hedefim, tatilde olacağımız için bu kilomu korumak. Bol bol hareket etmeyi düşünüyorum, kilo vermek için uğraşmayacağım, almamak da yeterli.

Nurgülcüğüm beni, önümüzdeki haftaki (13.03.2015) listesinde izinli yazar mısın? Dönmemiş olacağız çünkü. 20.03.2015 Cuma günkü listede burada olurum. Şimdiden kolay gelsin, rengarenk listemiz için :)

Güncel kilon çok imrendirici canım. İnş. Ben de hedef kiloma ulaşırım iki hafta içinde..

Geçen hafta : 54.7
Bu hafta : 54.8
Fark : +100

2 günde yinede iyi toparladım kızlar benim yediklerimi fil yemez bu hafta kötü oldu. Artık gelecek haftaya bakıcaz...

canlar günaydınn
bende sabah tartıya çıktım ama tartı dijital olmadığı için küsüratlerı hesaplayamıyorum oyüzden kilom sabit bu hafta 52 de tıkandım

canımcım bi haftada 1200 harikasın maşallah nazar değmesinn
iyi tatiller canımm önümüzdeki haftalık izni çoktan hakettin iyi tatiller canım benim

canlar günaydınn
bende sabah tartıya çıktım ama tartı dijital olmadığı için küsüratlerı hesaplayamıyorum oyüzden kilom sabit bu hafta 52 de tıkandım
Canım bizim kilomuz fazla olduğu için biz böyle veriyoruz. 52 ve aşağısı zor gidiyor ancak gitmeyecegi anlamına gelmez. Önümüzdeki hafta mukafatini alacağına inanıyorum. Öyle olduğu zamanlar 1 kilo vermiştin.
Durmak yok yola devam.

evet canım ya bi ileri bi geri modundayız sürekli ama haftaya gidecek bu kilolar

canlar günaydınn
canım kilo almamış olman bileçok iyi belki 100 200 gr eksidesindir ama tartın dijital olmadığı için fark edemiyorsundur. Şu an ki kilon bile çok iyi imreniyorum kilona. Haftaya 1 kilo gitmiş olur senden.

canım kilo almamış olman bileçok iyi belki 100 200 gr eksidesindir ama tartın dijital olmadığı için fark edemiyorsundur. Şu an ki kilon bile çok iyi imreniyorum kilona. Haftaya 1 kilo gitmiş olur senden.
canımm benimm verdiğiniz moraller için çok saolun haftaya daha sıkı devam etcem başka yolu yok.... aslında ayda bile bi kilo gitse kabulüm ama işte fıtratımızda var sabırsızlık :)

Kızlar günaydın.
Başlangıç 59.700
Geçen hafta: 55.300
Bugün: 54.500
Kızlar pazar adet günüm. Cumartesi free yapmıştım. Metabolizma hızlandı herhalde. Çok şaşırdım. Çok mutluyum.

canım çok iyi vermişsin tebrik ederim hele ki regli öncesi süper ötesi. Benim de 600 gr gitmiş. Bu hafta geçen haftaki kadar sıkmamıştım doğum günlerine gidince. Bende regli öncesindeyim. Vucudumun şiştiğini hissediyorum.Aynı kiloda kalacağımı düşürken eksi de olduğumu görmek çok güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…