50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada aynı şeyi söylüyorlar. 52 olduğum zaman yüzün çöküyor kötü oluyor diyorlar ama o zaman yorgunluktan zayıflamıştım okulda öğrenciler, kızım küçüktü ,ev taşınmıştım çok yorulduğum için sanırım yüzüm çökmüştü. Ama şimdi daha 52 olmadım ama henüz yüzüm çökmedi inşallah öyle olmam yine. Spor yapıyorum bacaklarımdan incelebilmek için.

kızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım ve her gün yaklasık 1 litre limonlu su içtim ama cok fazla işe yaramadı sonuc asagıda sizce neden böyle oldu ?

gecen hafta 55.5

bu hafta 56.8

tebrikler canım çok iyi vermişsin. iyi tatiller.

11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500
27 ŞUBAT KİLO: 52.900
6 MART KILO : 53.900
Kendimi tebrik ediyorum. Baslangic kilomun bile ustundeyim. pes ediyorum.

Canım aynen ben de aynı kilodayiz diye düşünüyordum:)))

kızlar merhaba birkaç gündür yazamadım çok hasta oldum..okulla birlikte çok zor oldu..Geçen Pazar günü başladım dikkat etmeye..en önemlisi de su içmeye başladım...

pazar 57
cuma 56.20

Güncel kilon çok imrendirici canım. İnş. Ben de hedef kiloma ulaşırım iki hafta içinde..

Teşekkür ederim Figen, inşallah sen de en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.

canımcım bi haftada 1200 harikasın maşallah nazar değmesinn
iyi tatiller canımm önümüzdeki haftalık izni çoktan hakettin iyi tatiller canım benim

Sağol canım.

tebrikler canım çok iyi vermişsin. iyi tatiller.

Teşekkür ederim Minnoş, ben de seni tebrik ederim senin de hedefine az kaldı :)

tesekkür ederiz nurgül ellerine saglık
nurgül bide sana soruyum canım ya kimse cevap vermedi ben bu hafta patates diyeti yaptım ama haftayı artyla kapattım düzenli spor da yapmama ragmen sence neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…