- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Haftaya toparlarsın canım 2 hafta önce bende +100 deydim sonraki hafta çok dikkat ettim -900 oldum.Geçen hafta : 54.7
Bu hafta : 54.8
Fark : +100
2 günde yinede iyi toparladım kızlar benim yediklerimi fil yemez bu hafta kötü oldu. Artık gelecek haftaya bakıcaz...
Banada aynı şeyi söylüyorlar. 52 olduğum zaman yüzün çöküyor kötü oluyor diyorlar ama o zaman yorgunluktan zayıflamıştım okulda öğrenciler, kızım küçüktü ,ev taşınmıştım çok yorulduğum için sanırım yüzüm çökmüştü. Ama şimdi daha 52 olmadım ama henüz yüzüm çökmedi inşallah öyle olmam yine. Spor yapıyorum bacaklarımdan incelebilmek için.Boylarımız aynı sayılır 2 yıl önce 52 kiloydum ama resimlere bakınca buruşuk çökük bir yüz görüyorum bana yakışmıyor o kadar düşük, benim 54 kiloyla spor yapıp sıklaşmam lazım yani
Günaydın, bugün çok mutluyum. Hem bu haftaki hedefime ulaştım hem de bugün cuma ve biz tatile çıkıyoruz :)
Geçen Hafta: 52,9
Bu Hafta: 51,7
Fark: - 1,200
Önümüzdeki hafta için hedefim, tatilde olacağımız için bu kilomu korumak. Bol bol hareket etmeyi düşünüyorum, kilo vermek için uğraşmayacağım, almamak da yeterli.
Nurgülcüğüm beni, önümüzdeki haftaki (13.03.2015) listesinde izinli yazar mısın? Dönmemiş olacağız çünkü. 20.03.2015 Cuma günkü listede burada olurum. Şimdiden kolay gelsin, rengarenk listemiz için :)
Canım aynen ben de aynı kilodayiz diye düşünüyordum:)))canım çok iyi vermişsin tebrik ederim hele ki regli öncesi süper ötesi. Benim de 600 gr gitmiş. Bu hafta geçen haftaki kadar sıkmamıştım doğum günlerine gidince. Bende regli öncesindeyim. Vucudumun şiştiğini hissediyorum.Aynı kiloda kalacağımı düşürken eksi de olduğumu görmek çok güzel oldu.
Güncel kilon çok imrendirici canım. İnş. Ben de hedef kiloma ulaşırım iki hafta içinde..
canımcım bi haftada 1200 harikasın maşallah nazar değmesinn
iyi tatiller canımm önümüzdeki haftalık izni çoktan hakettin iyi tatiller canım benim
tebrikler canım çok iyi vermişsin. iyi tatiller.
umarım haftaya fazla fazla gider..- 9OO mükemmelHaftaya toparlarsın canım 2 hafta önce bende +100 deydim sonraki hafta çok dikkat ettim -900 oldum.
Öğrenciyim canım :) 4 yıllığa tamamlamak için dgs ye hazırlanıyorum.. HEDEFİM ankara odtü işletme veya iktisat..Benim için dua edin kızlar çalışıyorum kendimden eminim ama sınav bu belli olmaz yinede..kızlar çalışıyormusunuz?
aa olmadı işte canımm pes etmek yok sonuca hep birlikte ulaşcaz11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500
27 ŞUBAT KİLO: 52.900
6 MART KILO : 53.900
Kendimi tebrik ediyorum. Baslangic kilomun bile ustundeyim.pes ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?