Canım menün süper ama sabah 1 yumurta yesen daha az açıktirir.Dün akşamki menüm :
1 tavuk but, salata,yarım patates
Sabah menüm;
peynir,4 zeytin yarım domates
Şekersiz çay
sPatz seni de özledik.Kizlar ben de uzun zaman sonra dunku menumu yazayim;
kahvalti: tam tahilli 2 dilim ekmege kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara:sekersiz turk kahvesi + 1 parca bitter ciko
oglen: 2 kasik kiymali kabak yemegi+3 kasik makarna+yogurt
ara:sutlu filtre kahve+1 parca bitter cikolata
ara2: yesil cay+5badem
aksam:1 kase yesil mercimekli corba + 1 kasik pilav+3 kofte
2 litre su ictim. spor yapamiyorum bugunlerde, gorumcem bizde kaliyor. Ama 40 squat yaptim.
Kabarık kekim 5i 1 yerde cay nasıl oluyorr:)))Gunaydin kizlar
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Kucuk bir dilim ekmek
5 i 1 yerde cay
Ben de sizi ozledim canim yaa..verdiginiz motivasyonu ve takim ruhumuzu ozledim :)sPatz seni de özledik.
Bu arada adet olmama en çok diyete devam edeceğim için sevindim.
Bu ay da devam ve istediğim kiloya ulasirim herhalde:)))
Normalde yiyorum ama artık yumurta görünce canım istemiyor. Ara verdim yumurta yemeye hergün yiyince midem bulanıyorr..Canım menün süper ama sabah 1 yumurta yesen daha az açıktirir.
minnoskabarıkkkek 5 i 1 yerde çayı kendin mi hazırlıyosun yoksa aktardan mı alıyosun ve nekdar etkisini gördün. Bende kullanmak istiyorum ama etkili olacağından emin olamıyorum..Gunaydin kizlar
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Kucuk bir dilim ekmek
5 i 1 yerde cay
Kabarık kekim 5i 1 yerde cay nasıl oluyorr:)))
Bu arada menün süper. Iyice öğrendin bu işi:))
ah keşke bende içebilsem şu ot çaylarını kabarık kekim kendimi bildim bileli ıhlamur yeşilçay vs içemiyorum midem bulanıyo o da burnumu kapatıp içmeme rağmenCanim 5 i 1 yerde liptonun sallama cayi metobolozmayi hizlandirmasi sindirimi kolaylastirmasi icin iciyorum
ah keşke bende içebilsem şu ot çaylarını kabarık kekim kendimi bildim bileli ıhlamur yeşilçay vs içemiyorum midem bulanıyo o da burnumu kapatıp içmeme rağmen
kızlar az önce sporlarımı yaptım jilian 30 day level 3+ 50 squat+50 kol+ 10 dk da göbek çalıştım bugünkü spor mesaimi tamamdır
Ben de bitek yeşil çay içiyordum ama tuvalete gitmekten çok yoruldum bıraktım:)))ah keşke bende içebilsem şu ot çaylarını kabarık kekim kendimi bildim bileli ıhlamur yeşilçay vs içemiyorum midem bulanıyo o da burnumu kapatıp içmeme rağmen
Ben de bitek yeşil çay içiyordum ama tuvalete gitmekten çok yoruldum bıraktım:)))
Benim azimli Nurgulum.kızlar az önce sporlarımı yaptım jilian 30 day level 3+ 50 squat+50 kol+ 10 dk da göbek çalıştım bugünkü spor mesaimi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?