50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşamki menüm :
1 tavuk but, salata,yarım patates

Sabah menüm;
peynir,4 zeytin yarım domates
Şekersiz çay

Kızlar canlarim gunaydin. Bu sabah adet oldum ama uzulmedim. Ne yapayım. Kendimi üzmek istemiyorum.
Bu arada ben dün az hamsi yedim buğulama ve bişey yemedim. Adet olmacakmisim. Nasıl tuttum ağzımi bravo bana.
Spor yapmıyorum çünkü annemlerdeydim.
Sabah; 1 yumurta pişirdim az yagla. 4 zeytin. Az peynir, az domates, Şekersiz çay.
Şimdide sütlü kahve içiyorum. Şekersiz.
Bu aksam karın ağrım devam etmezse bisiklet ceviririm.

sPatz seni de özledik.

sPatz seni de özledik.
Ben de sizi ozledim canim yaa..verdiginiz motivasyonu ve takim ruhumuzu ozledim :)

Bu arada adet olmama en çok diyete devam edeceğim için sevindim.
Bu ay da devam ve istediğim kiloya ulasirim herhalde:)))

Her iste bir hayir vardir canim. Insallah bir dahaki ay hem de istedigin kiloya inince guzel haberi verirsin bize :)

Gunaydin kizlar
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Kucuk bir dilim ekmek

5 i 1 yerde cay
minnoskabarıkkkek 5 i 1 yerde çayı kendin mi hazırlıyosun yoksa aktardan mı alıyosun ve nekdar etkisini gördün. Bende kullanmak istiyorum ama etkili olacağından emin olamıyorum..

Canim 5 i 1 yerde liptonun sallama cayi metobolozmayi hizlandirmasi sindirimi kolaylastirmasi icin iciyorum
ah keşke bende içebilsem şu ot çaylarını kabarık kekim kendimi bildim bileli ıhlamur yeşilçay vs içemiyorum midem bulanıyo o da burnumu kapatıp içmeme rağmen

ah keşke bende içebilsem şu ot çaylarını kabarık kekim kendimi bildim bileli ıhlamur yeşilçay vs içemiyorum midem bulanıyo o da burnumu kapatıp içmeme rağmen

Nurgulcum ben de hic sevmezdim,icine cubuk tarcin veya limon koyarak ve kendimi icmeye zorlayarak ictim uzun zaman ve sonra cok alistim. Simdi yesilcayi cok severek iciyorum. Gunde 2-3 kupa iciyorum.

kızlar az önce sporlarımı yaptım jilian 30 day level 3+ 50 squat+50 kol+ 10 dk da göbek çalıştım bugünkü spor mesaimi tamamdır

Senin su spor azmine hayranim yaa!masallah...jilliani bile birakmadin hic. 30 gunu tamamladin mi peki?

Ben de bitek yeşil çay içiyordum ama tuvalete gitmekten çok yoruldum bıraktım:)))

Heleki bir de yaninda bolca su iciliyorsa tuvaletten cikilmiyor valla :))

Bir de beyaz cay aldim ben,dogadan'in sallama cayi..tadi cok guzel, 3 aksamdir iciyorum. metabolizmayi yesil caydan daha cok hizlandirdigini soyluyolar,deneyen oldu mu aranizda?

Bugün kahvaltım:1dilim tahıl ekmegi 1dilim peynir ve 2 zeytin
ara:1galeta ,2ceviz,1çay b. süt
öglen:1dilim tahıl ekmegi,1haslama yumurta,1dilim kasar ve beyaz peynir,yarım domates
akşam:garnitürlü tavuk yogurt 1 dilim tahıl ekmegi
ara:sütlü şekersiz kahve ve 1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…