Kızlar iyi pazarlar, emekçi kadınlar günümüzü kutluyorum..
Bugün benim hazırlık günüm temizlik yapıyorum bir kaç çeşit zeytin yağlı yemek yapıyorum aynı zamanda hafta içine hazır olsun diye ameliyat oluyorum diye diyeti bozmak istemiyorum çünkü ve çamaşır ütü sonrada hastane çantamı hazırlarım
Sabah bir haşlanmış yumurta ve mısır ekmeği bir dilim biraz peynir ve 3 Çatal ayva reçeli yedim birazdan ara öğün bir elma yerim
Rahat bi ameliyat olur insallah.agriaiz siziz gecerKısmetse meme küçültme canım, teşekkür ederim
Hosgeldini kizlarkizlar #pridee #elf0
Kizlar 47 takika eliptik bisikletimi tamamladim
Bugun az da olsaa kacirdigim oldu hafta ici toparlarim diyorum dert etmiyorum
#esenbike #nurgulum nerdesiniz kuzum
inşallah canımRahat bi ameliyat olur insallah.agriaiz siziz gecer
Allah yardimcin olsun canım. Geçmiş olsun. Kafana takma diyeti felan. Tam sağlığına kavusunca devam edersin. En önemlisi sağlık.arkadaşlar selam sabah 1 dilim mısır ekmeği haşlanmış yumurta az penir ve zeytin yedim saat 11 den sonrada herşey yasak yemiyorum. Bundan sonra 1-2 gün sanırım size yazamam diyetime sadık kalmaya çaılışıcam ama sağlık tabi bu. Tekrar görüşmek üzere sevgiler
Kabarık kekim bugün 2. Gün halen adet ol adım. 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, bacaklarım karnım ağrıyor. Adet saniyorum ama olmuyor. Neden böyle yaaa. Dün test yaptım negatif çıktı. Umitlenmek istemiyorum.Gunaydin
Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
6 zeytin
1 etimek
5i bir yerde cay
Peynir
9:45 yesil cay
Afiyet olsun canim ne kadar guzel esin yemek hazirlamisKabarık kekim dün eşim 8 Mart için güzel bir masa kurmuştu. Güzel bir ziyafet çektik. Ondan yazmadım dün.
Sabah; Az tereyaginda 1 yumurta, 4 zeytin, 1 hindi salam, az süzme peynir.
Az sütle şekersiz kahve.
Canim bende merak ediyordum adet olup olmadigini gecikme yasasigin oluyor muydu.ilk defa mi oluyor.Kabarık kekim bugün 2. Gün halen adet ol adım. 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, bacaklarım karnım ağrıyor. Adet saniyorum ama olmuyor. Neden böyle yaaa. Dün test yaptım negatif çıktı. Umitlenmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?