50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün sabah; Çeyrek simit, 4 zeytin, Az peynir, 2 hindi salam, 1 haşlanmış yumurta. Şekersiz çay.
Şimdi de kendime sütlü kahve icecegim. :))))

Kızlar iyi pazarlar, emekçi kadınlar günümüzü kutluyorum..
Bugün benim hazırlık günüm temizlik yapıyorum bir kaç çeşit zeytin yağlı yemek yapıyorum aynı zamanda hafta içine hazır olsun diye ameliyat oluyorum diye diyeti bozmak istemiyorum çünkü ve çamaşır ütü sonrada hastane çantamı hazırlarım
Sabah bir haşlanmış yumurta ve mısır ekmeği bir dilim biraz peynir ve 3 Çatal ayva reçeli yedim birazdan ara öğün bir elma yerim

Ne ameliyatı? Şimdiden geçmiş olsun.

Beni de alır mısınız listeye kızlar
Şu anki kg: 58.1
Hedef: 52
Boy: 158 cm Yaş: 21
Sizce hedef iyi mi..?
Ancak cumadan sonra başlıycam diyete sınavım var o yüzden. Kurallarınız nedir..?

Ben de diyetteyim kızlarr. Ama benimki böyle aşırı sıkı değil ve iko haftada iki kilo verdim bakalım devam ediyorum.

Boy:1.69
Kiloşuan)59.6
Hedef:56 kilo olup yan ve göbek yağlarımi eritmek. Az da olsa var yani rahatsız ediyor.

yaptığım şeyleri ;
Ekmek en en aza indirildi
su en az iki litre her gün
her sabah kalkar kalkmaz mekik ve şınav
akşam yemeğinde sonra meyve dışında bişey yok (arada bir kaçarsa ertesi gün telafi edilecek)

Bu sekilde iki haftada 61.4ten 59.6ya düştüm. Bakalım hedefe doğru devamm :)

Hosgeldini kizlarkizlar #pridee #elf0
Kizlar 47 takika eliptik bisikletimi tamamladim
Bugun az da olsaa kacirdigim oldu hafta ici toparlarim diyorum dert etmiyorum
#esenbike #nurgulum nerdesiniz kuzum

hoş buldum canıımmm

Kizlar gunaydinnn!

Bir haftadir yoktum, bugun itibariyle yeniden aranizdaydim. Is icin sehirdisinda oldugum icin cok dikkat edemedim, ama yine de en azindan karbonhidrati cok kacirmamaya calistim. otelde kaldigim icin spor firsatim da olmadi ama squati birakmadim.her gun duzenli yaptim. Bugunden itibaren siki diyete donuyorum, tartilmadim cuma tartilacagim.

Ozledim sizi! Opuyroum cok!

arkadaşlar selam sabah 1 dilim mısır ekmeği haşlanmış yumurta az penir ve zeytin yedim saat 11 den sonrada herşey yasak yemiyorum. Bundan sonra 1-2 gün sanırım size yazamam diyetime sadık kalmaya çaılışıcam ama sağlık tabi bu. Tekrar görüşmek üzere sevgiler

Kabarık kekim dün eşim 8 Mart için güzel bir masa kurmuştu. Güzel bir ziyafet çektik. Ondan yazmadım dün.
Sabah; Az tereyaginda 1 yumurta, 4 zeytin, 1 hindi salam, az süzme peynir.
Az sütle şekersiz kahve.

Allah yardimcin olsun canım. Geçmiş olsun. Kafana takma diyeti felan. Tam sağlığına kavusunca devam edersin. En önemlisi sağlık.

Gunaydin
Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
6 zeytin
1 etimek
5i bir yerde cay
Peynir

9:45 yesil cay
Kabarık kekim bugün 2. Gün halen adet ol adım. 3 gündür adet ağrısı çekiyorum, bacaklarım karnım ağrıyor. Adet saniyorum ama olmuyor. Neden böyle yaaa. Dün test yaptım negatif çıktı. Umitlenmek istemiyorum.

Canim bende merak ediyordum adet olup olmadigini gecikme yasasigin oluyor muydu.ilk defa mi oluyor.
bosyere umutlandirmak istemem seni ama hamileligimi ogrenmeden once benimde adet olsam rahatlayacakmisim gibi olmustu gece karin agrisiyla uyaniyordum onceden bende pco vardi yine o tekrarladi diye dusunup gittigimde hamile oldugumu ogrenmistim idrar tahlilinde cikti ama beklenen adet tarihim 10 gun gecmisti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…