Canım bilmiyorum neden böyle. 6 ay geçti tık yok. Doktora gittim hiçbir sorun yok. dün adet olunca takmadiM. Ama gece içime bir hüzün çöktü. Ağladım. Çok stres yapıyorum herhalde. Unutmam lazım.canım bu ay hedefe ulaşırsın bu hafta ben fire veriyorum dün yarım gözleme yedim cuma günü kilo kaybımın olacağını sanmıyorum ama maşallah sen çok iyi devam ediyorsun. Fit bir hamile olacaksın.
Cansu ben de yumurtadan tiskindim. Mecbur yiyiyorum ağzımda zor dönüyor:))))dün akşam menüm :
1 kase maydonozlu arpa şehriye çorbası
salata ve çok az haşlanmış tavuk.
akşam 100 mekik 50 squat ve bisiklet hareketi
sabah menüm
yarım domates, kk kaşar peynir, 4 zeytin
3 fincan şekersiz çay..
Canım benim ben de 8 martta fire vermiştim akşam yemeğinde. Kafana takma. Bu cuma dusmesek bile diğer cuma kesin duseriz. 54uz altı üstü. 60, 70 olsak neyse. Kafana takma.canım bu ay hedefe ulaşırsın bu hafta ben fire veriyorum dün yarım gözleme yedim cuma günü kilo kaybımın olacağını sanmıyorum ama maşallah sen çok iyi devam ediyorsun. Fit bir hamile olacaksın.
Canım bilmiyorum neden böyle. 6 ay geçti tık yok. Doktora gittim hiçbir sorun yok. dün adet olunca takmadiM. Ama gece içime bir hüzün çöktü. Ağladım. Çok stres yapıyorum herhalde. Unutmam lazım.
Canım benim ben de 8 martta fire vermiştim akşam yemeğinde. Kafana takma. Bu cuma dusmesek bile diğer cuma kesin duseriz. 54uz altı üstü. 60, 70 olsak neyse. Kafana takma.
biliyor musun artık gobegim ve yanlardan bişey giyince firlamiyor. Insan mutlu oluyor.
dün akşam menüm :
1 kase maydonozlu arpa şehriye çorbası
salata ve çok az haşlanmış tavuk.
akşam 100 mekik 50 squat ve bisiklet hareketi
sabah menüm
yarım domates, kk kaşar peynir, 4 zeytin
3 fincan şekersiz çay..
Cansu ben de yumurtadan tiskindim. Mecbur yiyiyorum ağzımda zor dönüyor:))))
Aynen..aynı şeyi hergün hergün yemek bende de tiksinti oluşturduCansu ben de yumurtadan tiskindim. Mecbur yiyiyorum ağzımda zor dönüyor:))))
teşekkür ederim. geçen hafta kaçırınca bu hafta daha dikkat etmeye başladım..menün çok güzel .yakın zamanda hedefine ulaşırsın.
Evet insan çok mutlu oluyor.Geçen yaz tatile giderken kot şort aldım yakışmadığı halde mecburen. Geçenlerde denediğimde baya bol oldu.Eski dar eteklerimin içine girdim. Ve göbeğim fırlamıyor eskisi gibi tabi var ama çok az...bunada şükür..Senin adına çok sevindim bende dün uzun zamandır giymediğim bir pantolonumu giydim. beli hafiften sıkıyordu. Dün giydim bol geldi. Akşam eve gelince eşim büyük gelmiş o pantolon sana yeni pantolonlar alalım dedi. Çok çok mutlu oldum:))
sağol esenbike çok mutluyum beraber olduğumuz için :)Cansuxo bu işi iyice öğrendin valla. Bravo sana. Sen de daimi üyemiz oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?