Kabarikkekimm dun giremedim annemlerdeydim bugunde gun boyu temizlik yaptim anca simdi girebildim kuzumm ama diyte devamHosgeldini kizlarkizlar #pridee #elf0
Kizlar 47 takika eliptik bisikletimi tamamladim
Bugun az da olsaa kacirdigim oldu hafta ici toparlarim diyorum dert etmiyorum
#esenbike #nurgulum nerdesiniz kuzum
Canimm bizde ozledik senii hosgeldin yoklugun belli :) hosgeldinnKizlar gunaydinnn!
Bir haftadir yoktum, bugun itibariyle yeniden aranizdaydim. Is icin sehirdisinda oldugum icin cok dikkat edemedim, ama yine de en azindan karbonhidrati cok kacirmamaya calistim. otelde kaldigim icin spor firsatim da olmadi ama squati birakmadim.her gun duzenli yaptim. Bugunden itibaren siki diyete donuyorum, tartilmadim cuma tartilacagim.
Ozledim sizi! Opuyroum cok!
Canimm saglik herseyden onemliiarkadaşlar selam sabah 1 dilim mısır ekmeği haşlanmış yumurta az penir ve zeytin yedim saat 11 den sonrada herşey yasak yemiyorum. Bundan sonra 1-2 gün sanırım size yazamam diyetime sadık kalmaya çaılışıcam ama sağlık tabi bu. Tekrar görüşmek üzere sevgiler
Canım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ay değerlendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.Canim bende merak ediyordum adet olup olmadigini gecikme yasasigin oluyor muydu.ilk defa mi oluyor.
bosyere umutlandirmak istemem seni ama hamileligimi ogrenmeden once benimde adet olsam rahatlayacakmisim gibi olmustu gece karin agrisiyla uyaniyordum onceden bende pco vardi yine o tekrarladi diye dusunup gittigimde hamile oldugumu ogrenmistim idrar tahlilinde cikti ama beklenen adet tarihim 10 gun gecmisti
Evet canim adet gecince 10 gun sonra saglik ocagina gitmistim kan tahlili yaparlar diye dusunmustum ama onlar idrar tahlilli yaptilar. Adet olmayinca 2 gun sonra gitmiatim hemsire 10 gun bekle demistiCanım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ademisti.lendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.
canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhCanım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ay değerlendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.
Memnun çok güzel canım bu günlerde bende biraz kaçırıyor gün içinde fazla yemiyor ama aksamlari yiyorum.Kahvaltım: 1dilim tahıllı ekmek,1haşlama yumurta,1dilim peynir,maydanoz,2zeytin,1çay bardagı süt
Öglen:Yagsız,tahıllı ekmeğe tost
Akşam:Tavuk ve garnitür-yogurt
Ara:1portakal,1çay bardağı tarçınlı süt
15dakika hareket yaptım internetten :) kilomu hiç yazmayayım düzensizdim uzun süre aldım bayagı ama bomba gibi dondum kızlar
Nurgül siz olmadan tadı tuzu yok buraları siz olmayınca motivasyonu düşüyor benim.Kabarikkekimm dun giremedim annemlerdeydim bugunde gun boyu temizlik yaptim anca simdi girebildim kuzumm ama diyte devam
Kizlar gunaydinnn!
Bir haftadir yoktum, bugun itibariyle yeniden aranizdaydim. Is icin sehirdisinda oldugum icin cok dikkat edemedim, ama yine de en azindan karbonhidrati cok kacirmamaya calistim. otelde kaldigim icin spor firsatim da olmadi ama squati birakmadim.her gun duzenli yaptim. Bugunden itibaren siki diyete donuyorum, tartilmadim cuma tartilacagim.
Ozledim sizi! Opuyroum cok!
canım alıştık birbirimize ondan sanırım bende buraya uğramazsam o gün bi eksiklik hissediyorum :)Nurgül siz olmadan tadı tuzu yok buraları siz olmayınca motivasyonu düşüyor benim.
Canimm bizde ozledik senii hosgeldin yoklugun belli :) hosgeldinn
Ho geldin canimcim
Gunaydin kizlar
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Kucuk bir dilim ekmek
5 i 1 yerde cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?