50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldini kizlarkizlar #pridee #elf0
Kizlar 47 takika eliptik bisikletimi tamamladim
Bugun az da olsaa kacirdigim oldu hafta ici toparlarim diyorum dert etmiyorum
#esenbike #nurgulum nerdesiniz kuzum
Kabarikkekimm dun giremedim annemlerdeydim bugunde gun boyu temizlik yaptim anca simdi girebildim kuzumm ama diyte devam

Canimm bizde ozledik senii hosgeldin yoklugun belli :) hosgeldinn

Canimm saglik herseyden onemlii

Canım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ay değerlendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.

Canım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ademisti.lendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.
Evet canim adet gecince 10 gun sonra saglik ocagina gitmistim kan tahlili yaparlar diye dusunmustum ama onlar idrar tahlilli yaptilar. Adet olmayinca 2 gun sonra gitmiatim hemsire 10 gun bekle demisti

#esenbike canim hayirlisi nasilsa oyle olur insallah. Kan tahlili yaptirsan onda kesin olabilir sonuc. Kanda daha erken cikiyormus. Esinde doktormus o daha iyi bilir aslinda. Senin kadar bende meraklandim sanki kendim hamileymisim gibi

Canım idrar testini 10 gün sonra mı yapmıştın adet geçince. Adetlerim 30-31 günde bir olur. Geçen sene 1 kere geçikmişti ama korunuyordum. Bu ay değerlendirdim yumurtlama günlerini ondan hevesliyim. Dua edin.
canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh

Kahvaltım: 1dilim tahıllı ekmek,1haşlama yumurta,1dilim peynir,maydanoz,2zeytin,1çay bardagı süt
Öglen:Yagsız,tahıllı ekmeğe tost
Akşam:Tavuk ve garnitür-yogurt
Ara:1portakal,1çay bardağı tarçınlı süt
15dakika hareket yaptım internetten :) kilomu hiç yazmayayım düzensizdim uzun süre aldım bayagı ama bomba gibi dondum kızlar

Öğlen menum
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 parça portakal

Aksam yemekte misafiri vardı az az da herseyden yedim.
Yayla çorbası
Pancar salata
2 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
Keşke

Aksam biraz kaçtı ama gün içinde fazla kalori almadığı için kalori sinirini aşmamasimdir diye ümit ediyorum.

kahve yanında lokum yedim

Bugün regl günümü ama hala olamadım

şimdi de bisiklet çeviriyorum 35. Dk dayım bi 10 dk daha yapıp bırakmayı planliyorum

Menun
Memnun çok güzel canım bu günlerde bende biraz kaçırıyor gün içinde fazla yemiyor ama aksamlari yiyorum.

Ho geldin canimcim

Kizlar ben de uzun zaman sonra dunku menumu yazayim;

kahvalti: tam tahilli 2 dilim ekmege kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara:sekersiz turk kahvesi + 1 parca bitter ciko
oglen: 2 kasik kiymali kabak yemegi+3 kasik makarna+yogurt
ara:sutlu filtre kahve+1 parca bitter cikolata
ara2: yesil cay+5badem
aksam:1 kase yesil mercimekli corba + 1 kasik pilav+3 kofte

2 litre su ictim. spor yapamiyorum bugunlerde, gorumcem bizde kaliyor. Ama 40 squat yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…