umarim bende alişırim kuzucum çok denedim içmeyi ama içemiorum direkt çöpe gidiyo.. aslında ben hç spor yapmayi sevmezdim ama jılianın bu 30 günlük programı disipline soktu yapmayinca rahat edemiyorum :) ve 2 gûn sora bitiyo 30 day ondan sora jilian abs 6 week ile devam etmeyi düşünüyorumNurgulcum ben de hic sevmezdim,icine cubuk tarcin veya limon koyarak ve kendimi icmeye zorlayarak ictim uzun zaman ve sonra cok alistim. Simdi yesilcayi cok severek iciyorum. Gunde 2-3 kupa iciyorum.
Senin su spor azmine hayranim yaa!masallah...jilliani bile birakmadin hic. 30 gunu tamamladin mi peki?
sen gbi kuzucumBenim azimli Nurgulum.
Canım geçmiş oldum. Ameliyattan sağ sağlım çıkmana çok sevindim. Kiloyu düşünme. Bunların hepsi geçecek. Ve yeniden kilo vermeye devam edeceksin.Kızlar selam ben ameliyatımı oldum evimdeyim çok şükür, sancılı bir süreç canımın acısından yemek yiyemiyorum, bu da benim için kötü çünkü ben Tiroid hastasıyım aynı zamanda yemezsem metabolizmam duruyor ve kilo alıyorum
Evet Goksar çok az yiyince de kilo veremiyorsun. Ancak her yiğidin bir yoğurt yiyisi var. Ben de az yiyince kilo veriyorum mesela. Bu tamamen irade işi. Herkeste farklı yansımalarını buluyor.Kızlar en büyük hatam az yemeye çalışmaktı bence çok acıkınca dogal olarak dayanamıyodum kendimi tatlı yerken buluyodum bi arkadasım diyetisyene gitmiş hatta yediklerimin neredeyse iki katıydı ve 6kg verdi ben de artıkk saglıklı ve yeterlı yicem böylece krize girmiyorum acıkıp
Oh sefan olsun canım. Bugün adet beni sarstı. Basım çok ağrıyor. Biraz uyudum. Bisiklet çevirmeye takatim yok. Yarın inşallah. Ama diyete devam en azından tesellim bu.umarim bende alişırim kuzucum çok denedim içmeyi ama içemiorum direkt çöpe gidiyo.. aslında ben hç spor yapmayi sevmezdim ama jılianın bu 30 günlük programı disipline soktu yapmayinca rahat edemiyorum :) ve 2 gûn sora bitiyo 30 day ondan sora jilian abs 6 week ile devam etmeyi düşünüyorum
Bence menün çok güzel. Ne çok ne de çok az.Bugün kahvaltım:1dilim tahıl ekmegi 1dilim peynir ve 2 zeytin
ara:1galeta ,2ceviz,1çay b. süt
öglen:1dilim tahıl ekmegi,1haslama yumurta,1dilim kasar ve beyaz peynir,yarım domates
akşam:garnitürlü tavuk yogurt 1 dilim tahıl ekmegi
ara:sütlü şekersiz kahve ve 1 portakal
Kızlar selam ben ameliyatımı oldum evimdeyim çok şükür, sancılı bir süreç canımın acısından yemek yiyemiyorum, bu da benim için kötü çünkü ben Tiroid hastasıyım aynı zamanda yemezsem metabolizmam duruyor ve kilo alıyorum
olsun cnim yarin dwam edersın spora zaten adetin ılk günleri yapamaman çok normalOh sefan olsun canım. Bugün adet beni sarstı. Basım çok ağrıyor. Biraz uyudum. Bisiklet çevirmeye takatim yok. Yarın inşallah. Ama diyete devam en azından tesellim bu.
canim çok çok gecmış olsunKızlar selam ben ameliyatımı oldum evimdeyim çok şükür, sancılı bir süreç canımın acısından yemek yiyemiyorum, bu da benim için kötü çünkü ben Tiroid hastasıyım aynı zamanda yemezsem metabolizmam duruyor ve kilo alıyorum
çok geçmiş olsun canım...Kızlar selam ben ameliyatımı oldum evimdeyim çok şükür, sancılı bir süreç canımın acısından yemek yiyemiyorum, bu da benim için kötü çünkü ben Tiroid hastasıyım aynı zamanda yemezsem metabolizmam duruyor ve kilo alıyorum
Bu arada adet olmama en çok diyete devam edeceğim için sevindim.
Bu ay da devam ve istediğim kiloya ulasirim herhalde:)))
canım bu ay hedefe ulaşırsın bu hafta ben fire veriyorum dün yarım gözleme yedim cuma günü kilo kaybımın olacağını sanmıyorum ama maşallah sen çok iyi devam ediyorsun. Fit bir hamile olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?