Ben de canım. Daha da gidecek kilolar. Inan suan çok açım. Ama sabah uyaninca mutlu oluyorum. Buna değer.sağol esenbike çok mutluyum beraber olduğumuz için :)
Merhaba.Öncelikle basin sağolsun. Rabbim sizlere sabır versin inşallah. Aslında 3, 4 kişi yaklaştik. Benden 5 kilo gitti. Bu ay sonu ya da Nisan başı herhalde tam istediğim olur. Halimize şükür insanlar 80'den 90'dan inmeye çalışıyorlar.Herkese merhaba kızlar, aranıza henüz yeni katılmışken yaşadığım olumsuzluklardan dolayı uzunca bir süre yazamadım. Yaklaşık 3 haftalık yoğun bakım sürecinden sonra geçen hafta dedemi kaybettik, zorlu bir süreç oldu ama hayat kaldığı yerden devam ediyor. Biraz okumaya çalıştım, okuduğum kadarıyla yazın yaklaşması azimleri arttırmış :) Ben zorlu günlerin ardından hedefim az da olsa uzaklaştım ama iki gündür eski tempoma dönmeye çalışıyorum, sizlerde hedefe ulaşan, yaklaşan var mı?
Başınız sağolsun. Evet haklısın hayat devam ediyor kalanlar için. Senin durumun ne? Yani hedefin kaçtan kaça düşmek? Ben grupta yeniyim.. 56,5 tan 55 in altına düştüm henüz. Hedefim 53 ama acelem yok. Kendime iki ay daha süre verdim. Vestibüler migren hastasıyım. Aç kalınca vertigo ataklarını tetikliyor migrenim. O yüzden çok sıkı olmayan bir diyet yapıyorum.Herkese merhaba kızlar, aranıza henüz yeni katılmışken yaşadığım olumsuzluklardan dolayı uzunca bir süre yazamadım. Yaklaşık 3 haftalık yoğun bakım sürecinden sonra geçen hafta dedemi kaybettik, zorlu bir süreç oldu ama hayat kaldığı yerden devam ediyor. Biraz okumaya çalıştım, okuduğum kadarıyla yazın yaklaşması azimleri arttırmış :) Ben zorlu günlerin ardından hedefim az da olsa uzaklaştım ama iki gündür eski tempoma dönmeye çalışıyorum, sizlerde hedefe ulaşan, yaklaşan var mı?
canım başın sağolsun.. Allah sizlere de sabır versin.. benimde hedefe son 4 kilo kaldı canım umarım hepimiz buradan mutlu mesut ayrılırızHerkese merhaba kızlar, aranıza henüz yeni katılmışken yaşadığım olumsuzluklardan dolayı uzunca bir süre yazamadım. Yaklaşık 3 haftalık yoğun bakım sürecinden sonra geçen hafta dedemi kaybettik, zorlu bir süreç oldu ama hayat kaldığı yerden devam ediyor. Biraz okumaya çalıştım, okuduğum kadarıyla yazın yaklaşması azimleri arttırmış :) Ben zorlu günlerin ardından hedefim az da olsa uzaklaştım ama iki gündür eski tempoma dönmeye çalışıyorum, sizlerde hedefe ulaşan, yaklaşan var mı?
o göbiklerde gidecek inşallah canım bende aynı dertten muzdaribim her nekadar eskisi kadar olmasada biraz ayva göbek kaldıEvet insan çok mutlu oluyor.Geçen yaz tatile giderken kot şort aldım yakışmadığı halde mecburen. Geçenlerde denediğimde baya bol oldu.Eski dar eteklerimin içine girdim. Ve göbeğim fırlamıyor eskisi gibi tabi var ama çok az...bunada şükür..
Arkadaşlar selam tahmin edersiniz ki yRın kilo bildirimi yapamayacağım izinli Say'ın beni sağlık nedeni diye, zaten ilaçlardan dolayı Bağırsak düzenim altüst oldu göbeğim kocaman çıktı,her ne kadar vücudumdan toplamda 800 gr doku alınsa kesin kilo da aldım oyüzden hiç tartışmıyayım olur mu
Hoş geldin. Kilon normal gibi ama hedefin kaç? Boyun kaç?55 kiloyla aranıza katılmak istiyorum
Hoş geldin. Kilon normal gibi ama hedefin kaç? Boyun kaç?
Nurgulcum hosgeldin. Kilomuz çok değil yavaş yavaş gidiyor. Ben bu ay daha devam edeceğim. Yeterli diye düşünüyorum.canlarımm nasılsınız ben geldim dün misafir dolayısıyla girip yazamadım
malum misafir olunca tam teşekküllü olarak spor da yapamadım ama yatmadan 150 mekik+ 50 squat yapabildim sadece
hoşbuldum esenbikecim evet canım kilo az olunca vermek çok zor oluo hedefine ulaşmana sevindim. benimde son 4 kilom kaldı en kötü her ay bir kilo gitse hazirana bu iş tamamdır diyorumNurgulcum hosgeldin. Kilomuz çok değil yavaş yavaş gidiyor. Ben bu ay daha devam edeceğim. Yeterli diye düşünüyorum.
canım zaten sen istemesende biz seni izinli sayarız bu haldeyken diyeti falan düşünme bir an önce düzelmeye bak canım tekrardan geçmiş olsunArkadaşlar selam tahmin edersiniz ki yRın kilo bildirimi yapamayacağım izinli Say'ın beni sağlık nedeni diye, zaten ilaçlardan dolayı Bağırsak düzenim altüst oldu göbeğim kocaman çıktı,her ne kadar vücudumdan toplamda 800 gr doku alınsa kesin kilo da aldım oyüzden hiç tartışmıyayım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?