Çok teşekkürlercanım zaten sen istemesende biz seni izinli sayarız bu haldeyken diyeti falan düşünme bir an önce düzelmeye bak canım tekrardan geçmiş olsun
Canım bu yemeye bence 1 kilodan fazla verirsin. Hazirana çok var.hoşbuldum esenbikecim evet canım kilo az olunca vermek çok zor oluo hedefine ulaşmana sevindim. benimde son 4 kilom kaldı en kötü her ay bir kilo gitse hazirana bu iş tamamdır diyorum
Goksar tebrik ediyorum seni. Abur cuburu birakmana çok sevindim.Bugünkü menüm;
kahvaltı:1haslama yumurta,2dilim peynir,2zeytin,1dilim kızarmış tahıllı ekmek,1çay bardagı tarçınlı süt
ara:yarım paket elmalı form bisküvi
öglen:yagsız tahıllı ekmege tost
akşam:5minik köfte,1kase yayla çorbası
ara:1portakal,3 tane form bisküvi,şekersiz sütlü türk kahvesi
yarın 5.günüm 0 kaçamakla ilerliyorum kızlar
Kalburabasti ne canım:) Tatlı mı :)) Ben de 1600 adım stepper yaptim. 1 saat sonra bisiklet cevireceğim. Ben de adetim 4. gunu. Benim de siskinligim var. Yarın dusmesek bile haftaya kesin düşer canım.Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 etimek
Beyaz cay
Oglen 1 kase yogurt
1 kalburabasti
Aksam
1 kepce mercimek corbasi
Brokoli satalatasi
3 yemek kasigi kapuska
40 dk eliptik bisiklet cevirdim.
Simdi de bi maden suyu icerim
Kapuskayi hazirlarken cig lahanalardan yedim cok acikmistim kalorisi yoktur nasilsa diye dusunup yedim.
Bugun adet oldum sonunda.. Bakalim yarin kilom nasil olacak.
sanmıyorum canım ya ağır aksak gidiyo daha doğrusu gitmiyo en iyisi en kötüsüne alışmak fazla giderse moral olur :)Canım bu yemeye bence 1 kilodan fazla verirsin. Hazirana çok var.
Evet canim kalburabasti tatliKalburabasti ne canım:) Tatlı mı :)) Ben de 1600 adım stepper yaptim. 1 saat sonra bisiklet cevireceğim. Ben de adetim 4. gunu. Benim de siskinligim var. Yarın dusmesek bile haftaya kesin düşer canım.
bende cok sevindim cidden en fazla yarım paket form yiyorum onlar da pek masum degil diyeGoksar tebrik ediyorum seni. Abur cuburu birakmana çok sevindim.
oh oh süpersin canim senin icindeki bisiklet canavarina hayranimKızlar şuanda ölüyorum. Inanir misiniz 45 dakika bisiklet cevirdim.
16 adım stepper yaptim.
Bacaklarimin yağları eridikce keyfim yerine geliyor vallahi:)))
Kızlar şuanda ölüyorum. Inanir misiniz 45 dakika bisiklet cevirdim.
16 adım stepper yaptim.
Bacaklarimin yağları eridikce keyfim yerine geliyor vallahi:)))
Eridin bittin Nurgulum maaşallahh51.5 wuhu -500 :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?