50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum esenbikecim evet canım kilo az olunca vermek çok zor oluo hedefine ulaşmana sevindim. benimde son 4 kilom kaldı en kötü her ay bir kilo gitse hazirana bu iş tamamdır diyorum
Canım bu yemeye bence 1 kilodan fazla verirsin. Hazirana çok var.

Goksar tebrik ediyorum seni. Abur cuburu birakmana çok sevindim.

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 etimek
Beyaz cay

Oglen 1 kase yogurt
1 kalburabasti

Aksam
1 kepce mercimek corbasi
Brokoli satalatasi
3 yemek kasigi kapuska

40 dk eliptik bisiklet cevirdim.
Simdi de bi maden suyu icerim

Kapuskayi hazirlarken cig lahanalardan yedim cok acikmistim kalorisi yoktur nasilsa diye dusunup yedim.
Bugun adet oldum sonunda.. Bakalim yarin kilom nasil olacak.

Kalburabasti ne canım:) Tatlı mı :)) Ben de 1600 adım stepper yaptim. 1 saat sonra bisiklet cevireceğim. Ben de adetim 4. gunu. Benim de siskinligim var. Yarın dusmesek bile haftaya kesin düşer canım.

Günaydın kızlar

Kilom 54,3 . Geçen haftaya göre 300 gram vermişim.. Ayrıca adet dönemindeyim hala. Hafta boyunca kilom yükselişteydi. 56,5 ile yola çıktım. Hedef 53. ama hedefe ulaşan zor olacak sanırım.

Kızlar şuanda ölüyorum. Inanir misiniz 45 dakika bisiklet cevirdim.
16 adım stepper yaptim.
Bacaklarimin yağları eridikce keyfim yerine geliyor vallahi:)))

Bacaklarimin inceldigini gordukce keyifleniyorum bende. İlk 10 dk bitti yarisi bitti 10 dk. Kaldi bacaklariim super olacak diye diye biniyorum zorlaniyorum ama sobuc mukemmel olacak

Kızlar günaydın hepinize! İşlerim yüzünden bu hafta doğru dürüst ugrayamadım buraya. Maalesef ki diyeti de sıkı bir şekilde yapamadım bütün yemekleri ev dışında yemek zorunda kaldıgım icin. Sadece şeker ve karbonhidrattan uzak durmaya çalılştım, ama yine de 2 haftalık bu avarelik bana ağırlık olarak geri dondu. Kaç uzunn haftalık emeğin böyle bir anda geri gelmesi cok uzucu ama tek avuntum yaptıgım sporlarla kilom değişmese de vucudumun şekillenmiş olması.

Bu haftaki kilomu 55.3 gösterdi tartı efendi .Nurgulcum utanç listesine yaz beni..Utanırsam daha cok asılırım belki onumuzdeki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…