Ayyy inşallah canım. Spora abanalimmmm:)))Cuma gunu 53 lu rakamlari gormek icin sabirsizlaniyorum umarim gorurum bir an once . 53 kiloyken giydigim etegim iyi geliyor sanirim spor yaptigim icin ama tartida da gormek istiyorumm..
Canım ben de iki öğün yiyorum.nazicane söyleyeyim dedim. Ama eger ivir ziviri kestiysen pogacayi da kesecek gücün vardır.canım ben 2 öğün yediğim için poğaca yiyorum. yani biri saat 10.30 da diğeri akşam 5te.aslında onun yerine kepekli ekmek yesem daha iyi olabilir tabi ama işte her şeyden kıstım ıvır zıvır olarak onuda kısmıyım dedim
Çok hafif be Nurgulum. Biz çok takıyoruz ya. Ama aaa eğer sen kendini öyle mutlu hissedeceksin. En önemlisi bu. Süper görünüyorsun bu arada.jiliandan sonraki son halim kızlartabi biraz ayva göbek var hala
canım çok teşekkürler en azından yaz boyunca yelekle saklayacak bir göbeğim yok artık :) aynen kuzucum biz çok takıoruz takmasak 3 5 kilo için bölesine cebelleşmezdik ama o göbik gidecekkÇok hafif be Nurgulum. Biz çok takıyoruz ya. Ama aaa eğer sen kendini öyle mutlu hissedeceksin. En önemlisi bu. Süper görünüyorsun bu arada.
sıkıştır canım sıkıştırr:) valla hiç ekmek falan yemıyorum yediğim tek yaglı şey 1 adet poğaca:) onuda kesicem inşallahCanım ben de iki öğün yiyorum.nazicane söyleyeyim dedim. Ama eger ivir ziviri kestiysen pogacayi da kesecek gücün vardır.
Seni biraz sıkıştırayim:)))
jiliandan sonraki son halim kızlartabi biraz ayva göbek var hala
aynen canım o göbek gidince benden rahatı olmıcakGöbeğin yok denecek kadar az ama nasıl rahat hissedeceksen kendini öyle ol. Saçlarında harika görünüyor bayıldım.
aynen canım o göbek gidince benden rahatı olmıcakteşekkürler canım saçlarım çok uzadı ama kıyamıyorum kestirmeye
aynen canım taramak neyse de banyo sonrası kurutma ve şekil vermek tam bir işkence ama uzun saçta ayrı bir hava veriyo insana :)Benim Saçimda uzun uzun saçı çok seviyorum ama banyo yaparken ve banyo sonrası tarama işkence gibi geliyor kolları ağrıyor ama bende ka mıyorum kestirme. Spor yapmak zor gelmiyor hergün spor sonrası banyo hatta saç yıkanması zor geliyor.
Evet hergün yapamadığım için bıraktım zaten ama kararlı olup yeniden başlamam gerekiyor galiba.Benim belim şuan 66 12 cm inceldim zayıflarken sadece yürüyüşle şimdilerde mekik çekiyorum. Jillian da yapmam lazım kendimi bunun için hazırlamalıyım...canım valla bende çok işe yaradı göbek azaldı bacaklar inceldi kilolar gitti daha ne olsun ama işte sabır ve hergün yapmak gerekio
Canım kiloyu hersey etkiliyor. Neden tartildin. Unutma Cuma'dan Cuma'ya. Kafana takma. Arada şişkinlik felan oluyor. Tuvalet vs. etkiliyor.Gunaydin kizlar
Bu sabah ac kalktim ustune bir de tartildim 55.2 oldugumu gorunce uzuldum.hafta sonu fazla da yemedim ama bu kilolar fazla inatci cikti. Ama ben onlardan daha inatciyim hedefledigim sureden daha uzun sursede kilo vermem onlardan kurtulacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?