50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sbh
1 dilim tb ekmek
1 sucuklu yumurta
2 çatal acılı ezme
2 çatal reçel
1 diim süzme peynir
4 zeytin

ara
1 burçak
1 fincan nescafe

öğlen
1 tbk şehriye çorba
1 tane kabak dolması (kabağın yarısı) üstüne sarımsaklı yoğurt

ara
1 fincan sahlep (poşetin yarısı)

akşam
1 tane kabak dolma
1 tbk şehriye çorba
fırında tavuk göğsü 100 gr civarı

jiliandan sonraki son halim kızlar tabi biraz ayva göbek var hala

Eklentiler

• aaaa.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 87
Canım ben de iki öğün yiyorum.nazicane söyleyeyim dedim. Ama eger ivir ziviri kestiysen pogacayi da kesecek gücün vardır.
Seni biraz sıkıştırayim:)))

Çok hafif be Nurgulum. Biz çok takıyoruz ya. Ama aaa eğer sen kendini öyle mutlu hissedeceksin. En önemlisi bu. Süper görünüyorsun bu arada.
canım çok teşekkürler en azından yaz boyunca yelekle saklayacak bir göbeğim yok artık :) aynen kuzucum biz çok takıoruz takmasak 3 5 kilo için bölesine cebelleşmezdik ama o göbik gidecekk

Canım ben de iki öğün yiyorum.nazicane söyleyeyim dedim. Ama eger ivir ziviri kestiysen pogacayi da kesecek gücün vardır.
Seni biraz sıkıştırayim:)))
sıkıştır canım sıkıştırr:) valla hiç ekmek falan yemıyorum yediğim tek yaglı şey 1 adet poğaca:) onuda kesicem inşallah

aynen canım o göbek gidince benden rahatı olmıcak teşekkürler canım saçlarım çok uzadı ama kıyamıyorum kestirmeye

Benim Saçimda uzun uzun saçı çok seviyorum ama banyo yaparken ve banyo sonrası tarama işkence gibi geliyor kolları ağrıyor ama bende ka mıyorum kestirme. Spor yapmak zor gelmiyor hergün spor sonrası banyo hatta saç yıkanması zor geliyor.

aynen canım taramak neyse de banyo sonrası kurutma ve şekil vermek tam bir işkence ama uzun saçta ayrı bir hava veriyo insana :)

canım valla bende çok işe yaradı göbek azaldı bacaklar inceldi kilolar gitti daha ne olsun ama işte sabır ve hergün yapmak gerekio
Evet hergün yapamadığım için bıraktım zaten ama kararlı olup yeniden başlamam gerekiyor galiba.Benim belim şuan 66 12 cm inceldim zayıflarken sadece yürüyüşle şimdilerde mekik çekiyorum. Jillian da yapmam lazım kendimi bunun için hazırlamalıyım...

Kızlar bugün evde eşimle mutfağa raf monte ettik. Uzun sürdü. Yemeği geç yedim arada hicbirsey yemedim vakit olmadı.
Akşam; Fırında et. Az yogurt. 1 kaç parça patates (Yagsiz fırında)
Yatmadan da 45 dakika bisiklet cevirdim. Dizi izlerken dalmisim:))))

Gunaydin kizlar
Bu sabah ac kalktim ustune bir de tartildim 55.2 oldugumu gorunce uzuldum.hafta sonu fazla da yemedim ama bu kilolar fazla inatci cikti. Ama ben onlardan daha inatciyim hedefledigim sureden daha uzun sursede kilo vermem onlardan kurtulacagim..

Canım kiloyu hersey etkiliyor. Neden tartildin. Unutma Cuma'dan Cuma'ya. Kafana takma. Arada şişkinlik felan oluyor. Tuvalet vs. etkiliyor.

Bu arada ben 3 yıl önce 17 kilo vermiştim. Hergün tartiliyordum. Moralim bozuluyordu bazen. Çünkü vücut bazen şu topluyor ya da tuvaletten dolayi tartida fazla çıkıyor.
Bu sefer haftada 1 tartılıyorum daha mutluyum :))
Menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, Az peynir, 2 pastırma, Şekersiz az sutlu kahve.

kızlarr bu sabah kahvaltı yapamadım bende 1 tane açma aldım mecbur şuan onunla geçiştiricem bide kilo vermişim yazın dar olan pantolonum çok güzel oldu bugün üstüme

Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 bardak pprtakal-greyfurt suyu
Peynir
1 dilim cok tahilli ekmek

Oglen
Yogurt
Kuru incir

Ara yesil cay
2 kuru incir

Aksam
2 kepce sehriye corbasi
Zeytinyagli karnibahar
2 kasuk bulgur pilavi
Yogurtlu Kozlenmis patlican salata

sabah kalkınca
1 fincan nescafe
1 adet burçak

kahvaltı
çeyrek beyaz ekmek tost ( mecbur beyaz ekmeğe yaptım bayatlıcaktı)
1 bardak çay

ara
1 adet burçak

öğlen
1 tabak şehriye çorba

ara
1 fincan salep ( poşetin yarısı)

akşam
2 tane kabak dolması yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…