Canım kafana takma. Bence temizlik de bir spor. Çünkü ben temizlik yapınca çok yoruluyorum. Tüm gün ayakta kalıyoruz. O günler ayrıca spor yapmıyorum. Bu da bir nevi spor.canim yorulmadim henüz çünkû her yer darmadagn kazılı asil fayanslar falan yerlesince çok yorulcm tmizlik vsama sinirsel olarak yoruldum spor bi kaç gün aksick gbi görünüo
Minnoskabarikkekimmmm yasiyor musun. Ne oldu sana ihmal etmezdin bizleri.
yaa bugün diyete uygun beslenemedm sbhtan beri hep bi aksiliksabahleyin güne elektrik şartellerinin atmayla başladi sora alltaki komşunun evine bizim su borulardan su sizmiş boru patlayinca evin her yerini kazdilar her yer toprak dogal olark spor yapamadim bugün
Iyi yapıyorsun canım. Allah şifalar versin. Diyet önemli değil. Sağlık herseyden önemli.çok ciddi grip salgını var bu aralar. gıdamıza dikkat etmemiz lazım. Ben dünden beri limonlu zencefilli ıhlamuru elimden düşürmüyorum..tavsiye ederim, cok iyi geliyor boğaza.
Çok sevindim canim benim. Merak ettim. Nurgül, sen ve benden başka kimse yazmıyor. Diyet yapıyorlar mi bilmiyorum ama kimse yazmayinca biz de bilemiyoruz.Dün yoğundum biraz canım akşam evde değildim kızımı uyuttuktan sonra bende uyudum hemen. dün sporumu erken yapmıştım iyi ki de erken yapmışım.Diyete devam.
Dünkü yediklerim
Sabah 07,30
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
lor peyniri
haşlanmışs yumurta
közlenmiş kırmızı biber
Ara 11.00
yeşil çay
öğlen 12,30
: 1 kase yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği
ara 15.30
1 bardak tarçınlı süt
akşam 19,00
fırında çupra
salata
çok az da helva yedim
yeşil çay
40 dk. eliptik bisiklet
30 dk yürüyüş yaptım
canım görmeden de çok sevdim sizleri. size çok alıştım da buraya bakmadan yapamıyorum. dün giremediğim için sabah hemen burayı açmak oldu işim.Çok sevindim canim benim. Merak ettim. Nurgül, sen ve benden başka kimse yazmıyor. Diyet yapıyorlar mi bilmiyorum ama kimse yazmayinca biz de bilemiyoruz.
Benim azimli arkadaşım bravo sana.
Aynen 3 aydır spor yapıyorum grip yüzden spor ve diyeti bıraktım sağlam yemek yiyorum.Hastalığı atlatmam gerek.
çok ciddi grip salgını var bu aralar. gıdamıza dikkat etmemiz lazım. Ben dünden beri limonlu zencefilli ıhlamuru elimden düşürmüyorum..tavsiye ederim, cok iyi geliyor boğaza.
sagol cnim kolay gelir inşallah :-\Geçmiş olsun canım. Kolay gelsin temizliğinde .
Burçak ve reçel canavarı:))) Çok mu seviyorsun Burçak'i:)))sbh
1 dilim tb ekmek
2 çatal reçel
2 zeytin
1 yumurta sucuklu
ara
bir fincn salep
öglen
1tbk şehriye çorb
1 tane kabk dolma
ara
1burçau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?