50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim yorulmadim henüz çünkû her yer darmadagn kazılı asil fayanslar falan yerlesince çok yorulcm tmizlik vs ama sinirsel olarak yoruldum spor bi kaç gün aksick gbi görünüo
Canım kafana takma. Bence temizlik de bir spor. Çünkü ben temizlik yapınca çok yoruluyorum. Tüm gün ayakta kalıyoruz. O günler ayrıca spor yapmıyorum. Bu da bir nevi spor.
 
45 dakika bisiklet tamamdır. Off çok açım ve susadim. Evde su kalmamış. Bence açligin en iyi ilacı uyumakkkkk:))))
 
Son düzenleme:
Minnoskabarikkekimmmm yasiyor musun. Ne oldu sana ihmal etmezdin bizleri.

Dün yoğundum biraz canım akşam evde değildim kızımı uyuttuktan sonra bende uyudum hemen. dün sporumu erken yapmıştım iyi ki de erken yapmışım.Diyete devam.

Dünkü yediklerim

Sabah 07,30
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
lor peyniri
haşlanmışs yumurta
közlenmiş kırmızı biber

Ara 11.00
yeşil çay

öğlen 12,30
: 1 kase yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği

ara 15.30
1 bardak tarçınlı süt

akşam 19,00
fırında çupra
salata
çok az da helva yedim

yeşil çay

40 dk. eliptik bisiklet
30 dk yürüyüş yaptım
 

Geçmiş olsun canım. Kolay gelsin temizliğinde .
 
Kızlar merhaba

Bir kaç gün gelemesem de bütün yazdıklarınızı okuyorum, valla hiç kopmamak lazım buralardan süper motivasyon sağlıyorsunuz siz. Ben ağır bir griple boğuşuyorum o yüzden diyeti ve sporu bıraktım bir kaç gündür. İnşallah doneceğim kendimi toparlayıp. Opüyorum hepinizii!
 
Kızlar geçmiş olsun. Ben de çok ağır grip geçirdim. Sakin diyet yapmayın. Diyet daha da tetikliyor. Bir de ben şunu fark ettim. Bu diyette bizi vitaminsiz bırakıyor. Çok dikkat etmemiz lazım.
 
çok ciddi grip salgını var bu aralar. gıdamıza dikkat etmemiz lazım. Ben dünden beri limonlu zencefilli ıhlamuru elimden düşürmüyorum..tavsiye ederim, cok iyi geliyor boğaza.
Iyi yapıyorsun canım. Allah şifalar versin. Diyet önemli değil. Sağlık herseyden önemli.
 
Çok sevindim canim benim. Merak ettim. Nurgül, sen ve benden başka kimse yazmıyor. Diyet yapıyorlar mi bilmiyorum ama kimse yazmayinca biz de bilemiyoruz.
Benim azimli arkadaşım bravo sana.
 
Çok sevindim canim benim. Merak ettim. Nurgül, sen ve benden başka kimse yazmıyor. Diyet yapıyorlar mi bilmiyorum ama kimse yazmayinca biz de bilemiyoruz.
Benim azimli arkadaşım bravo sana.
canım görmeden de çok sevdim sizleri. size çok alıştım da buraya bakmadan yapamıyorum. dün giremediğim için sabah hemen burayı açmak oldu işim.
dün helva vardı dayanamadım çok az yedim . arada ufak kaçamaklarım oluyor ama sporu bırakmıyorum. telefonuma kalorimetre programı indirdim günlük kalori ihtayacımı , kaç kalori aldığımı ne kadar yaktığımı takip edebiliyorum. dün 1100 kalori alıp 400 kalori harcamışım.
 
Aynen 3 aydır spor yapıyorum grip yüzden spor ve diyeti bıraktım sağlam yemek yiyorum.Hastalığı atlatmam gerek.
çok ciddi grip salgını var bu aralar. gıdamıza dikkat etmemiz lazım. Ben dünden beri limonlu zencefilli ıhlamuru elimden düşürmüyorum..tavsiye ederim, cok iyi geliyor boğaza.

geçmiş olsun. iyileştikten sonra diyete ve spora devam edersiniz. Bu aralar salgın varmış yakalananlarda ağır geçiriyormuş çok şükürkü ben hasta olmadım.
 
sbh
1 dilim tb ekmek
2 çatal reçel
2 zeytin
1 yumurta sucuklu

ara
bir fincn salep

öglen
1tbk şehriye çorb
1 tane kabk dolma

ara
1burçau
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…