50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilk birkaç gün pati silme olayı zor canım, çok zorlamamak gerek çünkü dünya kadar Dikiş var sonuçta, köpüş işi zor bende 7 yıl Alman kurdu baktım, sorumluluk tabi
Öyle artık bakıcam bi çaresine zor iş bir hayvan sahibi olmak ama dünyanın en güzel şeylerinden bitanesi.Üzgün olsam anında neşeleniyorum gelip boncuk gözleriyle bakması yeter.. :)

Bugünkü menum
kahvalti:nesfit yulaf süt
ara:2tam bugday galeta 2 form bisküvi
öglen:yayla corbası 1 dilim tahıl ekmegi
ara:3parça çikolata sütlü türk kahvesi
akşam:bulgur pilavi ve yogurt
ara:1portakal 1 tam bugday galeta

Aynen nurgul. bırakmak yok .Göbeğimi bende kafama taktım her akşam mekik çekiyorum bakalım ne kadar zamanda gidecek..ben bugün free yaptım ama olsun....
bugün bende free dim canım olsun cumaya kadar o freeleri çoktan frenleriz canım bende mekik çekiorum günlük 150 tane ama bendeki ayva göbek bırakıp gitmeye hiç niyeti yok gibi jilian 30day yapıodum bugün bitti jilianın göbek videosuna başlıcam pzt günü bakalım inşallah o işe yarar

bende yaz geliyor malum 52 kiloyum şuan ama 45 olacağım taktım kafaya. sabah normal kahvaltımı yapıyorum peynir,zeytin,yumurta(menemen,sucuklu yumurta vs şeklinde oluyor genelde) bir adet pogaça. gün içinde bol bol su içiyorum..akşamda saat 17:00da oldukça hafif bir akşam yemeği yiyorum salata ağırlıklı. bir tabak çorba mutlaka içiyorum.1 hafta falan oldu sanırım bunu yapalı şimdiden 1-2 kilo gitti gibi duruyor

Merh
Merhaba. Hoşgeldin aramıza. Poğaça yememeni tavsiye ederim. Çünkü poğaça gerçekten çok yağlı. Beraber kilolar gidecek inşallah. Biz 1.5 aydır buradayız.

Kızlar Yettim gayri. Dün akşam kanatciya gittik. Herkes yedi. Ben de yedim oh sefam olsun. Kızlar dün herkes eski zayıflığına donmussun dedi. Daha tamamlamadan çok mutluyum.
Dün akşam kanatcida olduğum için menu yazmadım. Tatlı yemedim artı olarak en azından ondan mutluyum. Sabah da diyet kahvaltısı yapmıştım. Öğlen Kahve icmistim. Çok farkedecegini düşünmüyorum.
Bugünkü menüm.
Sabah; 1 yumurta pişirdim az yagla. 5 zeytin, Az peynir, 2 pastırma, Şekersiz çay.
Şimdi de az sütle şekersiz kahve içiyorum.

Merh

Merhaba. Hoşgeldin aramıza. Poğaça yememeni tavsiye ederim. Çünkü poğaça gerçekten çok yağlı. Beraber kilolar gidecek inşallah. Biz 1.5 aydır buradayız.
canım ben 2 öğün yediğim için poğaca yiyorum. yani biri saat 10.30 da diğeri akşam 5te. aslında onun yerine kepekli ekmek yesem daha iyi olabilir tabi ama işte her şeyden kıstım ıvır zıvır olarak onuda kısmıyım dedim

hoşgeldinn boyun kaç canım. umarın tez zamanda ulaşırız hedefimize

afiyen olsun kuzum dün free günündü sanırım seninde aynen bende dün free yaptım ama artık ne kadar alıştıysa bünye otomatikman diyet modunda takılıo

sbh
1 dilim tb ekmek
1 sucuklu yumurta
2 çatal acılı ezme
2 çatal reçel
1 diim süzme peynir
4 zeytin

ara
1 burçak
1 fincan nescafe

öğlen
1 tbk şehriye çorba
1 tane kabak dolması (kabağın yarısı) üstüne sarımsaklı yoğurt

ara
1 fincan sahlep (poşetin yarısı)

Jillian 30 day ne kadar işe yaradı sende ben bir ara başladım 5 gün yapabildim hergün yapmaya vakit bulamadım ve bıraktım..

Afiyet olsun canim free gununde bile fazla kacirmiyorsun masallah cok istikrarlisin.

Sabahv
1 dilim Tam bugday ekmegi
1 haslanmis yumurta
Peynir
3zeytin
1 catal bal
Lor peynirli kozlenmis kirmizi biber

Oglen sekersiz cayin yaninda 2 avuc kuruyemis

Aksam salata izgara tavuk 1 dilim cok tahilli ekmek

Turk kahvesi

Cuma gunu 53 lu rakamlari gormek icin sabirsizlaniyorum umarim gorurum bir an once . 53 kiloyken giydigim etegim iyi geliyor sanirim spor yaptigim icin ama tartida da gormek istiyorumm..

Jillian 30 day ne kadar işe yaradı sende ben bir ara başladım 5 gün yapabildim hergün yapmaya vakit bulamadım ve bıraktım..
canım valla bende çok işe yaradı göbek azaldı bacaklar inceldi kilolar gitti daha ne olsun ama işte sabır ve hergün yapmak gerekio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…