50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dayanamadım tArtıldım 56.8 çıktım biraz aldım biliyorum ama durumlar malum biliyorsunuz, bunada şükür. Bugünden itibaren yeniden başlıyorum, buarada göğüsler küçülünce Göbek hoppp ortaya çıktı meğer önceden saklanabiliyormuş

Ellerine sağlık Nurgulummmmm. Sana katılıyorum. Bildirmeyenleri silelim. Karışıklık oluyor. Burası ciddi bir müessese:))))
ricalar canımmmm benimmm.Ya evet bi hafta diolar sizlerleyim ikinci haftaya kalmadan hatta bi kaçgün içinde pırrr.... devamlılık şartt bundan sora yeni gelen arkadaşlar devamlı olarak buraya yazarlarsa listeye ekleyeceğim benim de kafam karışıo kim var kim yok

canım önemli olan sağlık kendini iyi hissedinceye kadar ara verebilirsin bence.. bende göğüsler çok küçük o yüzden göbek az da olsa çıkınca hemen pörtlüo

Kafana takma tekrar verirsin..Ruj canım hemen ertesi gün ayağa kalkıp normal hayatına dönebildin mi ?.Kollarında ağrı fazla oldu mu ?.Biliyosun bende ameliyat olucam merak ediyorum. Ben sürekli yatamam ve köpeğim olduğu için onunla da ilgilenmem gerekiyor. Ameliyat olmadan bunları düşünür oldum. Sen neler yaşadın biraz anlatabilir misin ?

az önce 19,20 li yaşlarda giydiğim kotlarımı denedim oldular ama biraz göbek kısımları sıktı o yüzden o pantolonların içine tam olarak girene kadar yola devam

Canım çok da korkulacak bir yanı yok bende Sırt ağrısı oldu ilk gece çok sızlandım ama 4. Gün sokaklardaydım yavaş ve dikkatli hareketlerle.evde iş yemek Yapmıyorum kollarımı Dr. Rahatça kullan dedi ama neolursa olsun 4 saatlik ameliyat insan korkuyor çok kullanmamaya çalışıyorum. Bugün beşinci günüm metroya binip çarşıya gittim geldim hafif Acılar var ama dayanılmayacak gibi değil

hakikaten yaa tam bi canavar olduk ama verilen emeği gördükçe bırakamıyoruz istikrar şart kankalar

pantolonlar rahat olunca bırakamıyorum sporu ben de dar gelen pantolonlarimi giyebiliyorum artık ama biraz daha rahat olsa daha iyi olacak onun için spora ve diyete bir süre daha devam . Üstümde istediğim gibi duruncaya kadar devam. Dün ilk defa jilian yaptığından sanırım yollarım acaip ağrıyor. 1 aydır bisiklete bildiğim için bacak kaslarım da bir şey yok ama kol kaslarım felaket

Daha da düşecek. Benim 1.5 ay oldu. Yaklaşık 6 kilo gitti. Inanin gittikçe ve giydiginiz yakistiginda öyle motive oluyorsunuz ki. Beraber daha da gidecek kilolar.
cok güzel söylemissin esenbike inşallah bu kilolar gidecek bu yaglar eriyecek hep beraber :)

Selam canlar
Sabah
1 dilim tam tahilli ekmek
1 yumurtali peynirli omlet
1 catal bal
1ceviz
5 zeytin

Oglen elma portakal
Saat 15.30 1 bardak tarcinli sut

Aksam yemegi olarak yogurt yiyecegim aksam gezmeye gidecegimiz icin fazla kalori almak istemedim

Jilian ve 30 dk bisiklet cevirdim.

sevindim senin adına gerçekten hafiflemişsindir.Ben ameliyattan ve sonrasından korkmuyorum çünkü kendimi ameliyat olmaya ve herşeyin güzel olacağına 3-4 yıldır hazırladım :)Ben köpeği her gün ihtiyacı için çıkarıp patilerini silmek zorundayım 4- 5 gün zor olur benim için pansiyona dahi veremem köpeğimi hem çok hırçın köpekler oluyo orda hemde benimki çok korkak :).Ağlar bütün gün çok takıldı kafama şimdiden bir yolunu bulmam lazım :)

az önce 19,20 li yaşlarda giydiğim kotlarımı denedim oldular ama biraz göbek kısımları sıktı o yüzden o pantolonların içine tam olarak girene kadar yola devam
Aynen nurgul. bırakmak yok .Göbeğimi bende kafama taktım her akşam mekik çekiyorum bakalım ne kadar zamanda gidecek..ben bugün free yaptım ama olsun....

Ilk birkaç gün pati silme olayı zor canım, çok zorlamamak gerek çünkü dünya kadar Dikiş var sonuçta, köpüş işi zor bende 7 yıl Alman kurdu baktım, sorumluluk tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…