50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende cumadan pazara kadar olan sürede dayanamayıp çıkıyorum tartıya ama genelde güzel sonuçlar görüyorum

Nurgül ben kilo bildirimi yapmıştım cuma sabah.. Formata mı uymadım acaba? Listeye almamışsın beni..

Kızlar 42 dakika bisiklet tamamdır. Duş aldim.
Ya bu diyet yorucu iş farkında mısınız. Önceden ye iç yat ne güzeldi:))))
Eşimle film izledik. Sonra o uyumaya gitti. Dedi hadi. Dedim ben bisiklete. Ne enerji var kutlarım dedi. Ben de kendimi kutluyorum:)))

Nurgül çok komiksin. Bir de açıklama yapmışsın. Ekmek bayatlicakti diye. Yerim seni. Çok tatlı ve samimisin.

Benim yurt odamda çıkacak bir tartım bile yok Mecburen Nisan ayında falan eve gittiğimde tartılıcam. Veya bir eczanede artık.

Kızlar pazar günü dikkat etmmiştim ama her zaman yazdıgım mnulerım gibi yiyorum

Kızlar selam.
Nerelere kayboldunuz??
Menüm.
Sabah ve öğlen birlikte. Çünkü kütüphanedeydim.Çorba içtim yarim kase. Ne olduğunu bilmiyorum etli biseydi.
Kapuska yedim. Börek ve kompostoyu almadım.
Arada kahve içtim sutlu şekersiz. Yarım paket diyet biskuvi.
Akşam vakit bulamadım yemeye. Esimin yanına gittim. Şimdi geldim eve süte nesfit döktüm yedim.
Doymadim açım ama dayanmaliyim:)))))
Birazdan bisiklet.

yaa bugün diyete uygun beslenemedm sbhtan beri hep bi aksilik sabahleyin güne elektrik şartellerinin atmayla başladi sora alltaki komşunun evine bizim su borulardan su sizmiş boru patlayinca evin her yerini kazdilar her yer toprak dogal olark spor yapamadim bugün

Ay canım yorulmussundur da kıyamam. Yarın yaparsın sporu boşver.

Ay canım yorulmussundur da kıyamam. Yarın yaparsın sporu boşver.
canim yorulmadim henüz çünkû her yer darmadagn kazılı asil fayanslar falan yerlesince çok yorulcm tmizlik vs ama sinirsel olarak yoruldum spor bi kaç gün aksick gbi görünüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…