canım bende cumadan pazara kadar olan sürede dayanamayıp çıkıyorum tartıya ama genelde güzel sonuçlar görüyorumBu arada ben 3 yıl önce 17 kilo vermiştim. Hergün tartiliyordum. Moralim bozuluyordu bazen. Çünkü vücut bazen şu topluyor ya da tuvaletten dolayi tartida fazla çıkıyor.
Bu sefer haftada 1 tartılıyorum daha mutluyum :))
Menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, Az peynir, 2 pastırma, Şekersiz az sutlu kahve.
Bu sefer cikmayayim diyorum:)))canım bende cumadan pazara kadar olan sürede dayanamayıp çıkıyorum tartıya ama genelde güzel sonuçlar görüyorum
çıkma bencede cumaya kadar :))))Bu sefer cikmayayim diyorum:)))
Nurgül ben kilo bildirimi yapmıştım cuma sabah.. Formata mı uymadım acaba? Listeye almamışsın beni..Günaydın kızlar
Kilom 54,3 . Geçen haftaya göre 300 gram vermişim.. Ayrıca adet dönemindeyim hala. Hafta boyunca kilom yükselişteydi. 56,5 ile yola çıktım. Hedef 53. ama hedefe ulaşan zor olacak sanırım.
Kilo bildirimi yapmıştım ben. Mesajı mı görmedin ki?51.5 wuhu -500 :) :)
Canım gözden kaçırmış olabilir. Cuma telafi ederiz olur mu. Bu arada yarım kilo için tebrikler:)))Kilo bildirimi yapmıştım ben. Mesajı mı görmedin ki?
Nurgül çok komiksin. Bir de açıklama yapmışsın. Ekmek bayatlicakti diye. Yerim seni. Çok tatlı ve samimisin.sabah kalkınca
1 fincan nescafe
1 adet burçak
kahvaltı
çeyrek beyaz ekmek tost ( mecbur beyaz ekmeğe yaptım bayatlıcaktı)
1 bardak çay
ara
1 adet burçak
öğlen
1 tabak şehriye çorba
ara
1 fincan salep ( poşetin yarısı)
akşam
2 tane kabak dolması yiyeceğim
figen kusura bakma gözümden kaçmış ekledim geçen haftaki kilonu canım listeye sorun yokNurgül ben kilo bildirimi yapmıştım cuma sabah.. Formata mı uymadım acaba? Listeye almamışsın beni..
heheh bi kaçamak gibi göründü gözüme kuzucum suçluluk duygusundan açıklama gereği hissettimm sende çok samimisin canımmmNurgül çok komiksin. Bir de açıklama yapmışsın. Ekmek bayatlicakti diye. Yerim seni. Çok tatlı ve samimisin.
Ay canım yorulmussundur da kıyamam. Yarın yaparsın sporu boşver.yaa bugün diyete uygun beslenemedm sbhtan beri hep bi aksiliksabahleyin güne elektrik şartellerinin atmayla başladi sora alltaki komşunun evine bizim su borulardan su sizmiş boru patlayinca evin her yerini kazdilar her yer toprak dogal olark spor yapamadim bugün
canim yorulmadim henüz çünkû her yer darmadagn kazılı asil fayanslar falan yerlesince çok yorulcm tmizlik vsAy canım yorulmussundur da kıyamam. Yarın yaparsın sporu boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?