50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben buraya yazmıyorum ama kalori hesabı yapıyorum hep. 1000'i en fazla 1200'u geçmiyorum. En sağlıklı ve kesin kilo vermek kalori hesaplamayla oluyor bence. Ben bütün kilolarımı öyle verdim.
Kabarık kekim bacaklarım güzel oluyor ya aynada kot giyerek bacaklarima baktım. 2 ay felan daha yapsam bence süper olur.

Bisiklet cok ise yariyor okullar acilinca basladim bisiklete 9 subatta okullaar kapanicaya kadar yapmayi hedefliyorum. Benim ust bedebinde kilo sorunum yok gobegim falan yok bacaklarim kalin ve popom sorun bisiklete basladigimdan beri bacaklarim sikilasti haziran sonuna kadar devam ederse cok daha iyi olacak

Hepimiz iyicee incelip tigg gibi olsak keskee.. eet canim dewamm etmelisinn

Nurgyavaalt: 40027058 .!.:
Kabrikkekim hic sorma 19 20 li yaslarda bende o kategoridendim ama istee sonradan nasil bu hale geldim bende bilmiorum.. kilo almak icin pekmez vs kilomdada az yemedim acisi simdi cikio iste
Metabolizma yavasliyor galiba. Benim hic oyle yiyipte kilo alamama sorunum olmadi yediklerime dikat ederdim kilo vermek istedigimde de cok rahat kilo vermistim bu sefer daha cok zorlandim kilo vermekte son 2 haftadir ayni kilodayim.

Bugünkü menüm.
Sabah; 2 pastırma, 4 zeytin, Az cecil ve süzme peynir, Az sutlu şekersiz kahve.
Arada yarım cubuk kraker.
Akşam hamsi buğulama az.
şimdi şekersiz kahve ve Çay ictim.
Eşim nöbetten geldi. Uyuyor. Ben de bisiklete gideyim bariiii))

150 mekik ve 50 squat yaptım.Ters bisiklet hareketi yaptım.
Bende bu aralar fazla veremesemde kendimi iyi hissediyorum.Yeni halimi beğenmeye başladım. Gidip gelip aynada kendime bakıyorum.Bacaklarımda selilütler oluşmuştu.Kabuk kabuk onlar azaldı.Bunda hem zayıflamam hemde banyoda kese yapmam yardımcı oldu sanırım.Lazer epilayona gidiyorum ve tüylerin dökülmesi için kese yapmam lazım alışkanlık oldu hergün yapıyorum ve etkisi gözle görülüyor. O yüzden mutluyum.

Gunaydin kizlar bu sabah erkenciyiz biz kizim erkenden uyandi bes bucukta
Dun yediklerim
Sabah her zamanki gibi
1 dilim cok tahilli ekmek
Lor peyniri
1 yumurta
4 zeytin
2 hurma

Oglen
1 kase yogurt
1 dilim ekme

Ara 1 elma

Aksam

1 kepce sehriye corbasi
Karnabahar yemegi
1 dilim ekmek

Turk kahvesi

50 dk bisiklet cevirdim

Her zamanki gibi süper bir menu Esenbike! İnanılmaz azimlisin..arada canın hiç mibişeyler atıştırmak istemiyor? Nası bastırıyorsun bu isteği, bizimle sırlarını paylaş :)

cansuxo en güzeli işte o değişikliği görebilmek. ben de hiç spor yapamasam da sabah akşam 20-30 squat yapıyorum. ve selülitlerimde azalma var. Keseyi de deneyeyim yeniden, daha once de pilates ve kese ile kurtulmuştum selulitlerden.

Kabarıkkekim her zamanki gibi harikasın!hem hafif hem dengeli bir menu...Bence cok yakında bu durgunluk donemi bitecek patır patır inecek kilolar.

Canım hosgeldin. Tabiki alırız. Ama acil diye bişey yok. Normal devam edersen bence 1.5 ya da 2 ayda gider.
Hoşbulduum benim acilim 2 ay zaten :) kilo mesele değilde belimden ve göbeğimden çok çekiyorum diyet+ haftada 3 gün cardio pilates yapıyorum inşallah mutlu son olucak

Canım açıkçası ben de bilmiyorum. Kafama koydum sadece. Kafama koyarsam yemek felan canım çekmiyor. Çok şükür ben de irademe hayranım:)))

Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))

Hoşbulduum benim acilim 2 ay zaten :) kilo mesele değilde belimden ve göbeğimden çok çekiyorum diyet+ haftada 3 gün cardio pilates yapıyorum inşallah mutlu son olucak
2 ayda gider tabi. Haziran ayına geldiğinde güzel bir vücut çıkar ortaya bence. Mesela benim de alt tarafım kalindi. 1.5 aydır bisiklet ceviriyorum. Bayagi gitti.
Bu arada bilgin olsun. Yarın tartı günü. Cuma günleri tartilip bildirim yapıyoruz. Sen de aramıza katildigina göre senden de bekliyoruz:)

Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))

özeniyorum sizin şu bisiklet olayınıza kızlar :) bacaktan yana şikayetim olsaydı sizi okuyup gaza gelir hemen gider alırdım bir bisiklet.

Ama benim sıkıntım göbek Yat kalk mekik başka yolu yok :)
Nurgul_85 canım sen jillian'in karın programına başlamıştın dimi ? Nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…