Canım ben buraya yazmıyorum ama kalori hesabı yapıyorum hep. 1000'i en fazla 1200'u geçmiyorum. En sağlıklı ve kesin kilo vermek kalori hesaplamayla oluyor bence. Ben bütün kilolarımı öyle verdim.canım görmeden de çok sevdim sizleri. size çok alıştım da buraya bakmadan yapamıyorum. dün giremediğim için sabah hemen burayı açmak oldu işim.
dün helva vardı dayanamadım çok az yedim . arada ufak kaçamaklarım oluyor ama sporu bırakmıyorum. telefonuma kalorimetre programı indirdim günlük kalori ihtayacımı , kaç kalori aldığımı ne kadar yaktığımı takip edebiliyorum. dün 1100 kalori alıp 400 kalori harcamışım.
Evettt kuzumm bayilirim burcak ve sabahlari recelee ;PBurçak ve reçel canavarı:))) Çok mu seviyorsun Burçak'i:)))
Canım ben buraya yazmıyorum ama kalori hesabı yapıyorum hep. 1000'i en fazla 1200'u geçmiyorum. En sağlıklı ve kesin kilo vermek kalori hesaplamayla oluyor bence. Ben bütün kilolarımı öyle verdim.
Kabarık kekim bacaklarım güzel oluyor ya aynada kot giyerek bacaklarima baktım. 2 ay felan daha yapsam bence süper olur.
Hepimiz iyicee incelip tigg gibi olsak keskee.. eet canim dewamm etmelisinnCanım ben buraya yazmıyorum ama kalori hesabı yapıyorum hep. 1000'i en fazla 1200'u geçmiyorum. En sağlıklı ve kesin kilo vermek kalori hesaplamayla oluyor bence. Ben bütün kilolarımı öyle verdim.
Kabarık kekim bacaklarım güzel oluyor ya aynada kot giyerek bacaklarima baktım. 2 ay felan daha yapsam bence süper olur.
Keske nurgulum incecik olsak. Bi de yiyorum kilo alamiyorum diyenlere hayrani..Hepimiz iyicee incelip tigg yelsak keskee.. eet canim dewamm etmelisinn
Kabrikkekim hic sorma 19 20 li yaslarda bende o kategoridendim ama istee sonradan nasil bu hale geldim bende bilmiorum.. kilo almak icin pekmez vs zamaninda az yemedim acisi simdi cikio isteKeske nurgulum incecik olsak. Bi de yiyorum kilo alamiyorum diyenlere hayrani..
Metabolizma yavasliyor galiba. Benim hic oyle yiyipte kilo alamama sorunum olmadi yediklerime dikat ederdim kilo vermek istedigimde de cok rahat kilo vermistim bu sefer daha cok zorlandim kilo vermekte son 2 haftadir ayni kilodayim.Nurgyavaalt: 40027058 .!.:Kabrikkekim hic sorma 19 20 li yaslarda bende o kategoridendim ama istee sonradan nasil bu hale geldim bende bilmiorum.. kilo almak icin pekmez vs kilomdada az yemedim acisi simdi cikio iste
Canım hosgeldin. Tabiki alırız. Ama acil diye bişey yok. Normal devam edersen bence 1.5 ya da 2 ayda gider.Aranıza beni de alırmısınızz 22 yaşındayım 1.65 boyunda 55 kiloyum acil 50ye düşmem gerek depresyonun eşiğindeyim
Her zamanki gibi süper bir menu Esenbike! İnanılmaz azimlisin..arada canın hiç mibişeyler atıştırmak istemiyor? Nası bastırıyorsun bu isteği, bizimle sırlarını paylaş :)Bugünkü menüm.
Sabah; 2 pastırma, 4 zeytin, Az cecil ve süzme peynir, Az sutlu şekersiz kahve.
Arada yarım cubuk kraker.
Akşam hamsi buğulama az.
şimdi şekersiz kahve ve Çay ictim.
Eşim nöbetten geldi. Uyuyor. Ben de bisiklete gideyim bariiii))
150 mekik ve 50 squat yaptım.Ters bisiklet hareketi yaptım.
Bende bu aralar fazla veremesemde kendimi iyi hissediyorum.Yeni halimi beğenmeye başladım. Gidip gelip aynada kendime bakıyorum.Bacaklarımda selilütler oluşmuştu.Kabuk kabuk onlar azaldı.Bunda hem zayıflamam hemde banyoda kese yapmam yardımcı oldu sanırım.Lazer epilayona gidiyorum ve tüylerin dökülmesi için kese yapmam lazım alışkanlık oldu hergün yapıyorum ve etkisi gözle görülüyor. O yüzden mutluyum.
Gunaydin kizlar bu sabah erkenciyiz biz kizim erkenden uyandi bes bucukta
Dun yediklerim
Sabah her zamanki gibi
1 dilim cok tahilli ekmek
Lor peyniri
1 yumurta
4 zeytin
2 hurma
Oglen
1 kase yogurt
1 dilim ekme
Ara 1 elma
Aksam
1 kepce sehriye corbasi
Karnabahar yemegi
1 dilim ekmek
Turk kahvesi
50 dk bisiklet cevirdim
Hoşbulduum benim acilim 2 ay zaten :) kilo mesele değilde belimden ve göbeğimden çok çekiyorumCanım hosgeldin. Tabiki alırız. Ama acil diye bişey yok. Normal devam edersen bence 1.5 ya da 2 ayda gider.
Canım açıkçası ben de bilmiyorum. Kafama koydum sadece. Kafama koyarsam yemek felan canım çekmiyor. Çok şükür ben de irademe hayranım:)))Her zamanki gibi süper bir menu Esenbike! İnanılmaz azimlisin..arada canın hiç mibişeyler atıştırmak istemiyor? Nası bastırıyorsun bu isteği, bizimle sırlarını paylaş :)
cansuxo en güzeli işte o değişikliği görebilmek. ben de hiç spor yapamasam da sabah akşam 20-30 squat yapıyorum. ve selülitlerimde azalma var. Keseyi de deneyeyim yeniden, daha once de pilates ve kese ile kurtulmuştum selulitlerden.
Kabarıkkekim her zamanki gibi harikasın!hem hafif hem dengeli bir menu...Bence cok yakında bu durgunluk donemi bitecek patır patır inecek kilolar.
Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))Gunaydin kizlar bu sabah erkenciyiz biz kizim erkenden uyandi bes bucukta
Dun yediklerim
Sabah her zamanki gibi
1 dilim cok tahilli ekmek
Lor peyniri
1 yumurta
4 zeytin
2 hurma
Oglen
1 kase yogurt
1 dilim ekme
Ara 1 elma
Aksam
1 kepce sehriye corbasi
Karnabahar yemegi
1 dilim ekmek
Turk kahvesi
50 dk bisiklet cevirdim
2 ayda gider tabi. Haziran ayına geldiğinde güzel bir vücut çıkar ortaya bence. Mesela benim de alt tarafım kalindi. 1.5 aydır bisiklet ceviriyorum. Bayagi gitti.Hoşbulduum benim acilim 2 ay zaten :) kilo mesele değilde belimden ve göbeğimden çok çekiyorumdiyet+ haftada 3 gün cardio pilates yapıyorum inşallah mutlu son olucak
Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?