50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur tabiki seve seve :)

ben yarınki tartı gününden cok korkuyorum zaten geçen hafta nerdeyse başlangıç kiloma gelmiştim, bu hafta regl ve grip şişirdi beni iyice bakalım yarın neler soylucek tartı efendi.

cansuxo en güzeli işte o değişikliği görebilmek. ben de hiç spor yapamasam da sabah akşam 20-30 squat yapıyorum. ve selülitlerimde azalma var. Keseyi de deneyeyim yeniden, daha once de pilates ve kese ile kurtulmuştum selulitlerden.

Kese etkili mutlaka dene batık kıllar için sert bir yapısı var.Onla aşağıdan yukarıya doğru yapıyorum.Ben etkisini gördüm.

ben yarınki tartı gününden cok korkuyorum zaten geçen hafta nerdeyse başlangıç kiloma gelmiştim, bu hafta regl ve grip şişirdi beni iyice bakalım yarın neler soylucek tartı efendi.
Aynen bende korkuyorum.Regl oldum ve sıcak suya bol şeker atıp içiyorum ilk gün öyle sızılarım geçiyor.Yoksa bütün gün kıvranırım herhalde..

Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))

Bisiklet kulübü bir harika. Bugün lcw dan esofman aldım genç kız bölümünden Aynadaki görüntülü çok sevdim.incelediğim belli oluyor bisiklet kulübü sayesinde. Ama eşimle sonrasında öğlen yemeği dışarda yedik biraz diyet dışı oldu bu haftaki free günüm bugün oldu.

Nurgulun evinde tadilat vardı. Ondan ses soluk yok :)))

Canım supersin. Benim üstüm öyle zayıf ki hep üstler küçük geliyor. Ooo yemek işini kafana takma. Ben de yarın tartilinca akşam eşimle istediğimi yiyeceğim. Haftada 1 kere olur. Zaten spor da yapıyoruz. Gidiyor bir şekilde kilolar. Şimdi zaten zayıf görünüyoruz. Mutluyum suan bile yani:)))

Tartildiktan sonra yesem daha iyi olabilirdi ama yedim bitti mutluyumda...

Bugun aklima geldi onceden hep bel agrisi sikayetim vardi uzun sure oturunca kalktigim zaman yurumekte zorlanirdim belim tutulurdu .sabahlari ise giderken 30 km yol gidiyoruz arabadan inince belim tutulur ve yurumekte zorlanirdim bisiklete basladigimdan beri cok rahatim hic oylenbi sikintim olmadi.zayiflamanin yaninda Sagligim icinde cok faydali oldu bu bisiklet

canım ben jilian bi pzt yapabildim malum evde su boruları patladı tadilat vs derken bugünde abartısız sabah 9 akşam 5 ev temizliği yaptım kapı perde evde ne varsa o yüzden jilian karına pzt başlıcam çünkü haftada 5 gün yapılıomuş 2 günde dinlenme oluyomuş o yüzden günlerde karışıklık olmaması açısından bi aksilik çıkmazsa ama tabi pzt kadar da boş surmayı düşünmüyorum bi şu yorgunluğumu atayım gym direct yapıcam pzt kadar

yorgunluktan ölüorum canım yaa valla tadilat dün bitti bugün de sabah 9 akşam 5 temizlik yaptım şimdi bakabildim buraya
Ben de camları sildim canım. Bir oturma odasının cami kaldı. Çok büyük o yüzden hepsini silemedim. Şimdi ne güzel tertemiz otur ohhh:)))

Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, Az süzme peynir, 2 pastırma, yarım domates, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Arada dünkü kalan yarım cubuk kraker.
Akşam ızgara tavuk şiş domates biber.
Yarım avuç leblebi.

Ben de camları sildim canım. Bir oturma odasının cami kaldı. Çok büyük o yüzden hepsini silemedim. Şimdi ne güzel tertemiz otur ohhh:)))
aynenn canım buram buram temizlik kokuyo ev :) bende geçen hafta camları silmiştim ama yağmur duası gibi oldu hemen yağmur yağmaya başladı bugün bende perdeleri falan yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…