- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
Olur tabiki seve seve :)2 ayda gider tabi. Haziran ayına geldiğinde güzel bir vücut çıkar ortaya bence. Mesela benim de alt tarafım kalindi. 1.5 aydır bisiklet ceviriyorum. Bayagi gitti.
Bu arada bilgin olsun. Yarın tartı günü. Cuma günleri tartilip bildirim yapıyoruz. Sen de aramıza katildigina göre senden de bekliyoruz:)
Aynen bende korkuyorum.Regl oldum ve sıcak suya bol şeker atıp içiyorum ilk gün öyle sızılarım geçiyor.Yoksa bütün gün kıvranırım herhalde..ben yarınki tartı gününden cok korkuyorumzaten geçen hafta nerdeyse başlangıç kiloma gelmiştim, bu hafta regl ve grip şişirdi beni iyice bakalım yarın neler soylucek tartı efendi.
Kahvaltın doyurucu ve lezzetli esenbike. Kahve içiyorsun herhalde. Ben sabahları kahve içemeyenlerdenim.Hatta hiç içmeyenlerden kahve bana göre değil sanki :)))Kızlar kahvaltim.
Menün harika Kabarık kekim :))) Yaşasın bisiklet kulübü :))))
Kahvaltin harika canimcimKızlar kahvaltim.
Nurgulun evinde tadilat vardı. Ondan ses soluk yok :)))özeniyorum sizin şu bisiklet olayınıza kızlar :) bacaktan yana şikayetim olsaydı sizi okuyup gaza gelir hemen gider alırdım bir bisiklet.
Ama benim sıkıntım göbekYat kalk mekik başka yolu yok :)
Nurgul_85 canım sen jillian'in karın programına başlamıştın dimi ? Nasıl gidiyor?
Canım supersin. Benim üstüm öyle zayıf ki hep üstler küçük geliyor. Ooo yemek işini kafana takma. Ben de yarın tartilinca akşam eşimle istediğimi yiyeceğim. Haftada 1 kere olur. Zaten spor da yapıyoruz. Gidiyor bir şekilde kilolar. Şimdi zaten zayıf görünüyoruz. Mutluyum suan bile yani:)))Bisiklet kulübü bir harika. Bugün lcw dan esofman aldım genç kız bölümünden Aynadaki görüntülü çok sevdim.incelediğim belli oluyor bisiklet kulübü sayesinde. Ama eşimle sonrasında öğlen yemeği dışarda yedik biraz diyet dışı oldu bu haftaki free günüm bugün oldu.
Canım supersin. Benim üstüm öyle zayıf ki hep üstler küçük geliyor. Ooo yemek işini kafana takma. Ben de yarın tartilinca akşam eşimle istediğimi yiyeceğim. Haftada 1 kere olur. Zaten spor da yapıyoruz. Gidiyor bir şekilde kilolar. Şimdi zaten zayıf görünüyoruz. Mutluyum suan bile yani:)))
canım ben jilian bi pzt yapabildim malum evde su boruları patladı tadilat vs derken bugünde abartısız sabah 9 akşam 5 ev temizliği yaptım kapı perde evde ne varsa o yüzden jilian karına pzt başlıcam çünkü haftada 5 gün yapılıomuş 2 günde dinlenme oluyomuş o yüzden günlerde karışıklık olmaması açısından bi aksilik çıkmazsa ama tabi pzt kadar da boş surmayı düşünmüyorum bi şu yorgunluğumu atayım gym direct yapıcam pzt kadarözeniyorum sizin şu bisiklet olayınıza kızlar :) bacaktan yana şikayetim olsaydı sizi okuyup gaza gelir hemen gider alırdım bir bisiklet.
Ama benim sıkıntım göbekYat kalk mekik başka yolu yok :)
Nurgul_85 canım sen jillian'in karın programına başlamıştın dimi ? Nasıl gidiyor?
yorgunluktan ölüorum canım yaa valla tadilat dün bitti bugün de sabah 9 akşam 5 temizlik yaptım şimdi bakabildim burayaNurgulun evinde tadilat vardı. Ondan ses soluk yok :)))
Ben de camları sildim canım. Bir oturma odasının cami kaldı. Çok büyük o yüzden hepsini silemedim. Şimdi ne güzel tertemiz otur ohhh:)))yorgunluktan ölüorum canım yaa valla tadilat dün bitti bugün de sabah 9 akşam 5 temizlik yaptım şimdi bakabildim buraya
aynenn canım buram buram temizlik kokuyo ev :) bende geçen hafta camları silmiştim ama yağmur duası gibi oldu hemen yağmur yağmaya başladıBen de camları sildim canım. Bir oturma odasının cami kaldı. Çok büyük o yüzden hepsini silemedim. Şimdi ne güzel tertemiz otur ohhh:)))
canımm sorma çok yoruluyoruz ama değiyor dimi
ellerin dert görmesin canımm :)Ben de camları sildim canım. Bir oturma odasının cami kaldı. Çok büyük o yüzden hepsini silemedim. Şimdi ne güzel tertemiz otur ohhh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?