50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım 2 yaşına geldi. 20 haftalık hamileyim. 54 ile hamile kaldım 55 oldum şuan

kızım 2 yaşına geldi. 20 haftalık hamileyim. 54 ile hamile kaldım 55 oldum şuan
Ooo süpersin bence. Kilo veriliyor. Çok kafana takma. Hamilelikten sonra elimizden geldiğince yardimci oluruz. Bence hamilelik ayına göre kilon süper. Tebrik ederim.

Bugün dışardaydım Öğlen Yemeğim kaçtı 1 elma ve yarım paket form kepekli Bisküvi yedim

sabah
5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
yeşillik
2 kayısı
ara öğün
1 bardak kefir sulandırılmış
öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorbası(başka bişey yiyemedm işe geç kalmak için)
ara öğün
1 elma
akşam
1 kase çorba
5 kaşık barbunya :)
yarım dilim tam tahıllı ekmek
şimdi sırada yürüyüş varrrrr inş yürüyeceğim biraz dinleneyim..
kızlar sizce nasıl 60 kiloyum 1.60 boyundayım

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 Domatese 1 yumurtayla yağsız Menemen, az süzme peynir, 5 zeytin, 2 pastırma. Yarım dilim tam buğday ekmegi. Şekersiz kahve.
Arada şekersiz kahve. Yarım avuç cerez.
Akşam; 2 parça fırında et. 3,4 parça fırın posetinde patates.
Çay içerim ve bisiklet ceviririm.

Öğle;
yarım paket çubuk kraker yedim.
150 mekik çektim kahvaltıdan sonra..

Akşam menüm;
4 köfte, 1 kaşık patates püresi, 2 kaşık pilav, 1 bardak ayran.

Yatmadan 150 mekik daha çekicem.

Kızlar ben malesef diyet menüsü paylaşamıyorum çünkü size göre çok az kalıyo haftasonu diyeti baya bi boşladım o yüzden tartılmaya çok korkuyorum 25 dakika cardiomu 1 saat pilatesimi yaptım akşam sadece tahıllı mısır gevreğiyle akşam menümü tamamladım yarın güzel bir kahvaltıyla devam edicem inşallah çok fazla kilo almamışımdır:)

:))))) Ben bugün bisiklet ceviremeyecegim çok yorgunum. Ama akşam yemeğinden sonra biseycik yemedim. Inşallah yarın devam.

K
Kafana takma canım. Kilo nedir ki. Verirsin bence. Geçmişe takılma. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

En zevkli kısmı bu olsa gerek. Zayıflamış halde yeni kıyafetler almak. İyi alış verişler şimdiden..

Bugünkü menüm derse gitmeden sabah bir yumurta biraz peynir 4 zeytin 15 dakika öncede tam tahıllı ekmekten ufak yağsız tost yedim artık 5e kadar sadece bi elma yiyebilicem :)

kuzucum bende hedef kiloma ulaşınca alışveriş yapcam inşallah gerçi hedefime 2 kilocuk kaldı hepimiz dal gibi olacağız burada çok güzel kilolar verdik

Merhaba kızlar ,

Dünkü menümü yazayım hemen:

sabah: 2 adet wasa ve şekersiz çikolata ile 1 bardak light süt
öğle: 1 simit +2 light üçgen peynir + light ayran
ara: yarım dilim kepekli havuçlu kek + light süt
ara: 2 adet midye
akşam yemeği yiyemedim eve geç gittiğim için ben de ağzıma 2-3 pastırma attım
su: 1 lt

Dün bir de regl oldum ve tabii ki şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…