- 23 Mart 2015
- 23
- 14
- 3
kızım 2 yaşına geldi. 20 haftalık hamileyim. 54 ile hamile kaldım 55 oldum şuanDilekcim hosgeldin. Ben de hamilelik düşünüyorum. çok fazla kilo almayayim diye yapıyorum diyet. Canım hamileler için gruplar vardır. Aman beslenmene dikkat et. Hamilelik sonrası verirsin. Bizi de takip etmeni öneririm ama hamileler için ne uygundur değildir bilemeyiz.
Ooo süpersin bence. Kilo veriliyor. Çok kafana takma. Hamilelikten sonra elimizden geldiğince yardimci oluruz. Bence hamilelik ayına göre kilon süper. Tebrik ederim.kızım 2 yaşına geldi. 20 haftalık hamileyim. 54 ile hamile kaldım 55 oldum şuan
iyi ki varsınızOoo süpersin bence. Kilo veriliyor. Çok kafana takma. Hamilelikten sonra elimizden geldiğince yardimci oluruz. Bence hamilelik ayına göre kilon süper. Tebrik ederim.
kızım 2 yaşına geldi. 20 haftalık hamileyim. 54 ile hamile kaldım 55 oldum şuan
Wowwww. Tebrikler canım. Yaza dal gibi olacaksın. Ben 15 sonra alışveriş yapacağım. Yeni pantoloncuklar alacağım kendime. 15 gün sonra adetim. Yani diyette 2 ay bitmiş olacak. Yaz da geliyor bir değişime gireyim :)))))bugün jiliana başladım bakalım 6 week abs olan (göbek için )
Kafana takma canım. Kilo nedir ki. Verirsin bence. Geçmişe takılma. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)Kızlar ben malesef diyet menüsü paylaşamıyorum çünkü size göre çok az kalıyohaftasonu diyeti baya bi boşladım o yüzden tartılmaya çok korkuyorum 25 dakika cardiomu 1 saat pilatesimi yaptım akşam sadece tahıllı mısır gevreğiyle akşam menümü tamamladım yarın güzel bir kahvaltıyla devam edicem inşallah çok fazla kilo almamışımdır:)
En zevkli kısmı bu olsa gerek. Zayıflamış halde yeni kıyafetler almak. İyi alış verişler şimdiden..Wowwww. Tebrikler canım. Yaza dal gibi olacaksın. Ben 15 sonra alışveriş yapacağım. Yeni pantoloncuklar alacağım kendime. 15 gün sonra adetim. Yani diyette 2 ay bitmiş olacak. Yaz da geliyor bir değişime gireyim :)))))
heheh aynı sıkıntı her akşam bende de var canım eşim her akşam gözümün önünde götürüo cipsleri abur cuburları ama inadım inat yemiyorum25 dk yürüyüş 10 dk egzersizle günü tamamladım.. hain eşim şu an karşımda cips yiyor
kuzucum bende hedef kiloma ulaşınca alışveriş yapcam inşallah gerçi hedefime 2 kilocuk kaldıWowwww. Tebrikler canım. Yaza dal gibi olacaksın. Ben 15 sonra alışveriş yapacağım. Yeni pantoloncuklar alacağım kendime. 15 gün sonra adetim. Yani diyette 2 ay bitmiş olacak. Yaz da geliyor bir değişime gireyim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?