50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok mutluyum kızlar Zayıflama marotonuna 63 kilo ile başlamıştım ve şuan 53 kiloyum. Toplamda 10 kilo verdim.
Göbek için 2 haftadır mekik çekiyorum. Belim 1 cm incelmiş 65 oldu. Ama alt karında değişme olmamış.Yinede mekik çekmeye devam.

Günaydın kızlar

Geçen hafta :55.3
bu hafta: 54.7

600 gr gitmiş, bu hafta pek verdiğimi sanmıyorum. Geçen hafta cok şişkindim sanırım fark bu yuzden. Yine de tartıda düştüğümü görmek güzel tabi :)

pzt tartıldım 59.8 idim sabah tartıldım 59.5 pek bir fark yok malesef.. moralim bozuldu.
hedefim 52 .... nurgül inşallah haftaya daha güzel haber veririm ...

pzt tartıldım 59.8 idim sabah tartıldım 59.5 pek bir fark yok malesef.. moralim bozuldu.
hedefim 52 .... nurgül inşallah haftaya daha güzel haber veririm ...
Tatlu 300 gram da az degil yani. En azından kilo vermeye baslamissin. Böyle bak bence bi de.

kızlar ne yediniz içtiniz örnek menü yazar mısınız bana lütfen bebekten fırsat bulup gerilerdekileri okuyamıyorum. ne zormuş hem çalışmak hem bebek hem zayıflamak... benim bu maratonda çok kilo vermem gerekirken tık yokk

Akşam menüm:
1 orta boy patlıcandan karnıyarık,
1 kase maydonozlu arpa şehriye çorbaası,

Şimdi küçük 2 dilim kek yedim Bu kaçtı ama ...

Yatmadan yine 150 mekik çekicem..
Cansucum ben yazmadan sen yazmışsın zaten. Biraz diyet menüsü gibi değil sanki:)

Son birkaç gündür internete giremedim kızlar lütfen kusuruma bakmayın. Hemen dünkü menümü yazayım:

Sabah: simit + 2 light üçgen peynir + light ayran
Akşam: bonfile salata + light kola
Gece: light süt

Kızlar ya ben çok düzenli yemek yiyemiyorum maalesef. Günü geliyor 3 ana 4 ara öğün yapıyorum, günü geliyor hiç yemekle uğraşmak istemiyorum sadece 2 ana öğün yiyorum. Bir de ben fast foodu çok seviyorum, canım çektiğinde yiyorum bazen sonra da yedim diye uyuyana kadar hiçbir şey yemiyorum

merhabalar hanımlar,
ben de kilo vermek istiyorum
13 şubattan beri diyet yapıyorum.
10 marttan itibaren sporu da ekledim.
56 ile başladım diyete 53.3 e kadar düştüm.şu an malum dönem +600 yani 53.8 çıkıyorum.
çalışıyorum çocuğum da var takip etmek zor fakat deneyimlenize ihtiyacım var.
kahvaltım hep aynı kendi yaptığım tam bugday unundan ekmeğin arası peynir,marul
ara süt 3 tane form bisküvi
öğlen pişmiş halde 4 kaşık tam bugday unundan makarna yogurt
tekrar mehaba

Merhabalar bende kilo vermek istiyorum.
48-49 larda iken yazdan beri düzenli kilo aldım suan 53.5 benim ilk kez gördüğüm en fazla halim
6aylık evliyim.İnsanların kilo mu almıssın demelerinden bıktım.Öğrencilerimin bile hocam siz biraz kilo mu aldınız demelerinden... İmalı bakışlardan..süzülmelerden bıktım ya hamile oldugumu düşünüyorlar off ilaç kullanıyorum kansızlık için demir,b1+b6+b12, folikasit bir de dogum kntrl hapı bunlarında etkisi olabilir. Benim yaza kadar kilo vermem lazım

Hoşgeldiniz olpps..
Sabah çeyrek gevrek haşlanmış yumurta az peynir 3 yeşil zeytin iki Kaşık ev Yapımı domates sosu
Öğlen; üç Kaşık yoğurtlu ıspanak bir dilim tb ekmek
Ara; dört adet form kepekli bisküvi
Ama akşam eşim illaki mantı istiyor ya, napayım sizce

güzel tesadüf..
dün akşam bisiklet çeviremedim. tembelliğim üstümdeydi. Bisiklet çevirmek zor gelmedi aslında sonrasında saç yıkama ve tarama zor geldi kızımı uyuturken yattım kalkamadım tekrar.
Canım ben de yapamadım. Ama bu hafta ne olursa olsun 7 gün yapmayı planlıyorum.

Canım eşine mantı yap. Kendine başka bişey. Mesela ben eşime kiymali yumurta yapacağım. Kendime de 1 tane tavuk bütün hasladim. Yogurtla yiyeceğim.

Evet mantıklı bende de dolapta var tavuk çıkarayım çözülsün haşlanıp salata yapayım, çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…