50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben diyete agır aksak da olsa devam ediyorum da, spor yapamıyorum hiç son zamanlarda. Hem çalışma tempom çok ağır, hem son zamanlarda gelen gidenim cok oldu, hem de şu pis gribi bir türlü atlatamadım. Tabi arayana bahane cok ama gerçekten vakitsizlik ciddi sorun

Dünkü menumu yazayım:

Kahvaltı: Az kaşarlı yağsız 2 dilim çavdar ekmeğine tost+ sekersiz çay
ara: 2 biskuvi( 76 kalori ) + şekersiz light sütlü nescafe
öğlen: 3 köfte + salata+yogurt
ara: 5 badem + 2 gün kurusu + şekersiz ıhlamur
ara2: şekersiz türk kahvesi
akşam : 3 kaşık mercimek yemegi + makarna
gece: 1 kupa limonlu şekersiz ıhlamur

Makarna olmasaydı iyiydi de, ne zamandır yemiyodum. bir kaşık 2 kaşık derken biraz fazla kaçtı o özlemle

Selam kızlar, hergün çok güzel diyetime uyuyorum menüleri yazamıyorum çünkü geçmiş olsuna gelen giden çok yazamıyorum ama sizleri okuyorum. Bende şuara tek sorun gelen gidenle ikramlıklardan kaçırıyorum yaa yalan söylemiyem şimdi seviyorum çünkü, börekmibmrekdi tatlıydı gidiyor işte. Toparlanamadım birtürlü

geçmiş olsun canım dikkat et bu havalara... çalışınca vakit çok kıymetli oluyor bilirim ama işte en azından yatmadan önce bikaç haraket yapsan olabilir aslında

menün güzel canım makarna da nazar boncuğu olsun boşver

yaa senindemi tek derdin göbek kuzucum peki göbek için sen bişiler yapıomusun ?

geçmiş olsun canım dikkat et bu havalara... çalışınca vakit çok kıymetli oluyor bilirim ama işte en azından yatmadan önce bikaç haraket yapsan olabilir aslında

Valla canim bir ara her gun en az 10 15 dakika karin calisiyordum,uzerine de jillian,ebru salli yapiyordum haftada 4 5 gun..sonra iste dedigim zamansizlik sorunlarindan biraktim.dedigin gibi en azindan karin calismalarina donsem iyi olacak.

öğleden sonra ara öğün 1 elma yedim akşam yemeği semizotu 8 kaşık ve 1 kutu ton balığı 1 dilim kepek ekmek. ton balık yiyerek hata mı yaptım yağını süzdüm..
bu arada kızlar hangi gün tartılıyoruz

Cuma inşallah. Tonbaligi yenilebilir ama ben genelde taze fırında tercih ediyorum.

Kızlar iyi geceler.
Bugün 7den beri sokaklardaydim. Görenler hep zayıflamissin çok dediler. Mutluyum.
Sabah açık büfe kahvaltı vardı. Çok az yedim. Peynir zeytin domates felan. Şekersiz çay ictim
arada kahve.
Akşam da köfte tabağı. Sadece kofteleri. Hep ayaktaydim. Herhalde yakmisimdir.
Bugün bisiklet ceviremeyecegim. Ayaklarım ağrıyor. Yorgunum. Yarın inşallah.

Sabahtan beri sporu fazlasiyla yapmissin yarina devqm edersin yine bisiklete.

Dun yediklerim
Sabah her zamnki kahvaltim
Ara leblebi kuru uzum
Oglen 1 kase yogurt
Aksam
Yayla corbasi
Fasulye
1dilim tam bugday ekmegi
Kuru uzum yaban mersini kuru incir kayisi kavrulmamis badem findik ceviz karisimindan yedim biraz

50 dk bisiklet cevirdim

Herkese günaydın,
bu gece evde kalmayacağız ve yarın sabah tartılamayacağım. Ben de bu sabah tartıldım. Nurgülcüğüm listeye bu kilomu ekleyebilir misin sana zahmet?

Geçen Hafta: 51,4
Bu Hafta: 50,8
Fark: -600 gram

Hedefe kaldı, son 800 gram :) Herkes istediği gibi kilo vermiştir bu hafta umarım, her şey gönlünüzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…