Gunaydin Nurgülüm ve Kabarık kekim. Kalorisiz birgün diliyorum.Gunaydin canimcim
günaydın kuzucumm hadi inşallah :))Gunaydin Nurgülüm ve Kabarık kekim. Kalorisiz birgün diliyorum.
sende ölesinn ben inanıyorumm canımcımm :) yakcazz tabikisiGünaydın kızlaaar :)
bikem55 gulceandkeremsmom Nurgul_85 Grubun en azimli kızlar! bol kalori yakımlı günler diliyorum.
sende ölesinn ben inanıyorumm canımcımm :) yakcazz tabikisi
birazdan yine jilian abs 6 week 3.gün
yaa senindemi tek derdin göbek kuzucumTek derdi göbeği olan biri olarak bu jillian'ın sonuclarını heyecanla bekliyorum Nurgulcum.
geçmiş olsun canım dikkat et bu havalara... çalışınca vakit çok kıymetli oluyor bilirim ama işte en azından yatmadan önce bikaç haraket yapsan olabilir aslındaBen diyete agır aksak da olsa devam ediyorum da, spor yapamıyorum hiç son zamanlarda. Hem çalışma tempom çok ağır, hem son zamanlarda gelen gidenim cok oldu, hem de şu pis gribi bir türlü atlatamadım. Tabi arayana bahane cok ama gerçekten vakitsizlik ciddi sorun
menün güzel canım makarna da nazar boncuğu olsun boşverDünkü menumu yazayım:
Kahvaltı: Az kaşarlı yağsız 2 dilim çavdar ekmeğine tost+ sekersiz çay
ara: 2 biskuvi( 76 kalori ) + şekersiz light sütlü nescafe
öğlen: 3 köfte + salata+yogurt
ara: 5 badem + 2 gün kurusu + şekersiz ıhlamur
ara2: şekersiz türk kahvesi
akşam : 3 kaşık mercimek yemegi + makarna
gece: 1 kupa limonlu şekersiz ıhlamur
Makarna olmasaydı iyiydi de, ne zamandır yemiyodum. bir kaşık 2 kaşık derken biraz fazla kaçtı o özlemle
yaa senindemi tek derdin göbek kuzucumpeki göbek için sen bişiler yapıomusun ?
geçmiş olsun canım dikkat et bu havalara... çalışınca vakit çok kıymetli oluyor bilirim ama işte en azından yatmadan önce bikaç haraket yapsan olabilir aslında
Cuma inşallah. Tonbaligi yenilebilir ama ben genelde taze fırında tercih ediyorum.öğleden sonra ara öğün 1 elma yedim akşam yemeği semizotu 8 kaşık ve 1 kutu ton balığı 1 dilim kepek ekmek. ton balık yiyerek hata mı yaptım yağını süzdüm..
bu arada kızlar hangi gün tartılıyoruz
Sabahtan beri sporu fazlasiyla yapmissin yarina devqm edersin yine bisiklete.Kızlar iyi geceler.
Bugün 7den beri sokaklardaydim. Görenler hep zayıflamissin çok dediler. Mutluyum.
Sabah açık büfe kahvaltı vardı. Çok az yedim. Peynir zeytin domates felan. Şekersiz çay ictim
arada kahve.
Akşam da köfte tabağı. Sadece kofteleri. Hep ayaktaydim. Herhalde yakmisimdir.
Bugün bisiklet ceviremeyecegim. Ayaklarım ağrıyor. Yorgunum. Yarın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?