Canım ben de folik asit kullanıyorum. Çok etkileyeceğini sanmıyorum. Hoşgeldin. Elimizden geldiğince elimizden geleni yaparız. Haftaya cuma kilo bildirimi bekliyoruz senden de.Merhabalar bende kilo vermek istiyorum.
48-49 larda iken yazdan beri düzenli kilo aldım suan 53.5 benim ilk kez gördüğüm en fazla halim
6aylık evliyim.İnsanların kilo mu almıssın demelerinden bıktım.Öğrencilerimin bile hocam siz biraz kilo mu aldınız demelerinden... İmalı bakışlardan..süzülmelerden bıktım ya hamile oldugumu düşünüyorlar off ilaç kullanıyorum kansızlık için demir,b1+b6+b12, folikasit bir de dogum kntrl hapı bunlarında etkisi olabilir. Benim yaza kadar kilo vermem lazım
Aynen canım. Başka şansımız yok :)))Evet mantıklı bende de dolapta var tavuk çıkarayım çözülsün haşlanıp salata yapayım, çok sağol
yardımlarınızı bekliyorum. Genel forum takibindeydim ama bu grup için üye oldum belki destek olur bana da gaza gelirim..Canım ben de folik asit kullanıyorum. Çok etkileyeceğini sanmıyorum. Hoşgeldin. Elimizden geldiğince elimizden geleni yaparız. Haftaya cuma kilo bildirimi bekliyoruz senden de.
canım hoşgeldin sıkıntı yapma biz üç beş kilo için sıkıntı yapıyoruz çok kilolu insanların halini düşün ve rahatlaMerhabalar bende kilo vermek istiyorum.
48-49 larda iken yazdan beri düzenli kilo aldım suan 53.5 benim ilk kez gördüğüm en fazla halim
6aylık evliyim.İnsanların kilo mu almıssın demelerinden bıktım.Öğrencilerimin bile hocam siz biraz kilo mu aldınız demelerinden... İmalı bakışlardan..süzülmelerden bıktım ya hamile oldugumu düşünüyorlar off ilaç kullanıyorum kansızlık için demir,b1+b6+b12, folikasit bir de dogum kntrl hapı bunlarında etkisi olabilir. Benim yaza kadar kilo vermem lazım
Bugün 53.4 kiloyum. Gıdım gıdım gidiyor ya..
Eline saglik nurgulum
Canim tek gitsin de gidim gidim gitsin gelmemek uzere...Bugün 53.4 kiloyum. Gıdım gıdım gidiyor ya..
rica ederim kuzucumm ayrıca tebrik ederim seni ve esenbikeyi ayın üçüncüsü olmanız açısından :)) altın kızlarrEline saglik nurgulum
Çok aminCanim tek gitsin de gidim gidim gitsin gelmemek uzere...
Hosgeldinkızlar ne yediniz içtiniz örnek menü yazar mısınız bana lütfenbebekten fırsat bulup gerilerdekileri okuyamıyorum. ne zormuş hem çalışmak hem bebek hem zayıflamak... benim bu maratonda çok kilo vermem gerekirken tık yokk
Hosgeldin simdi de katilabilirsin hervgun yediklerimizi paylasip her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sen de haftayavkilo bildirimi yaparsinKızlar bende katılmak istiyorum aranıza,nisan geldi sayılır nisanda mı katılayım şimdi de olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?