50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben de folik asit kullanıyorum. Çok etkileyeceğini sanmıyorum. Hoşgeldin. Elimizden geldiğince elimizden geleni yaparız. Haftaya cuma kilo bildirimi bekliyoruz senden de.

Canım ben de folik asit kullanıyorum. Çok etkileyeceğini sanmıyorum. Hoşgeldin. Elimizden geldiğince elimizden geleni yaparız. Haftaya cuma kilo bildirimi bekliyoruz senden de.
yardımlarınızı bekliyorum. Genel forum takibindeydim ama bu grup için üye oldum belki destek olur bana da gaza gelirim..

kızlarr gün boyu dışarxdaydım buraya gelip bildirim yapamadım kilomda da bi değişiklik yok çünkü bugün regl ilk günü... M maymimi ve T tatlu sizleri de bu hafta ayın son haftası olduğu için listeye dahil etmedim ama haftayadan itibaren listedesiniz kızlar:))

canım hoşgeldin sıkıntı yapma biz üç beş kilo için sıkıntı yapıyoruz çok kilolu insanların halini düşün ve rahatla

Esenbike aylik verdigimiz kilo bile ayni ikimizde ucuncu olmusuz :))

Bu aksam free yaptim. Free gunumde bile dusunerek yerdim ama bu aksam dusunmuyorum 2 aydir dusunmek gerdi galiba beni buna ihtiyacim vardi tam freeyim 53 u gormenin serefine.
Sabah diyet menu
Oglen kuru uzum kuru kayisi leblebi
Aksam free yaptim

Yarin sabahta uzun zamandir simit yemiyorum simit yiyecegim.

[QUOTE="lemonagacim, post: 40186593, member: 669836abalar bende kilo vermek istiyorum.
48-49 larda iken yazdan beri düzenli kilo aldım suan 53.5 benim ilk kez gördüğüm en fazla halim
6aylık evliyim.İnsanların kilo mu almıssınrlerinden bıktım.Öğrencilerimin bile hocam siz biraz kilo mu aldınız demelerinden... İmalı bakışlardan..süzülmelerden bıktım ya hamile oldugumu düşünüyorlar off ilaç kullanıyorum kansızlık için demir,b1+b6+b12, folikasit bir de dogum kntrl hapı bunlarında etkisi olabilir. Benim yaza kadar kilo vermem lazım[/QUOTE]
Yeni evlenince bircok kisi yasiyor galiba kilo alimini .demir ilaci istahi aciyor diye biliyorum.onun icin gece yatarken icebilirsin. Doktorum onermisti bana. bu grup cok iyi motive ediyor takipbedersen motivasyonun yukselir rqhat

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza,nisan geldi sayılır nisanda mı katılayım şimdi de olur mu.

Hosgeldin
Protein agirliklo beslenmeye calisiyorum. Karbonhidrativaz alamaya calisarak besleniyorum. Sabahlari mutlaka yumurta yiyorumbtok tutuyor ogleneleri yogurt ve bazen tok tutmasi icin 1 dilim tam bugday ekmegi arada kuru uzum kayisi incir atistiriyorum aksamlari da sebze balik kofte yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…