- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Herkese günaydın,
bu gece evde kalmayacağız ve yarın sabah tartılamayacağım. Ben de bu sabah tartıldım. Nurgülcüğüm listeye bu kilomu ekleyebilir misin sana zahmet?
Geçen Hafta: 51,4
Bu Hafta: 50,8
Fark: -600 gram
Hedefe kaldı, son 800 gram :) Herkes istediği gibi kilo vermiştir bu hafta umarım, her şey gönlünüzce olsun :)
Canım artık kahvaltilari yazmaya useniyoruz baksana her zamanki kahvaltıdan diyoruz:))))Dun yediklerim
Sabah her zamnki kahvaltim
Ara leblebi kuru uzum
Oglen 1 kase yogurt
Aksam
Yayla corbasi
Fasulye
1dilim tam bugday ekmegi
Kuru uzum yaban mersini kuru incir kayisi kavrulmamis badem findik ceviz karisimindan yedim biraz
50 dk bisiklet cevirdim
canımn ekledim kilonu şimdiden listeye :) bu arada kilolarımız aynıymış hemen hemen :)Herkese günaydın,
bu gece evde kalmayacağız ve yarın sabah tartılamayacağım. Ben de bu sabah tartıldım. Nurgülcüğüm listeye bu kilomu ekleyebilir misin sana zahmet?
Geçen Hafta: 51,4
Bu Hafta: 50,8
Fark: -600 gram
Hedefe kaldı, son 800 gram :) Herkes istediği gibi kilo vermiştir bu hafta umarım, her şey gönlünüzce olsun :)
Fircalarim canım merak etme sen :) Bu arada cumartesi bildirim yapman da benim için bir sakınca yok ama listeyi Nurgül yapıyor. Ona saygısızlık olmasın. Nurgül karar versin :))esenbike ben bu haftalık cumartesi kilo bildirimi yapsam olur mu zaten pzt başladım hüsrana uğramaktan korkuyorum
sabah menüm aynı 10buçukta kefir içtimöğlen okula gitmeden 1 tavuk baget 1 dilim patates yarım kase yeşil mercimek çorbası içeceğim inş. ekmek tüketmeyeceğim inş doğru yapıyorumdur. kızlar hatalı olursam söyleyin ara sıra fırçalayın beni:))))
Canım ben de. Çünkü geçen hafta 800 felan gitti. Bu hafta durmustur ancak haftaya gider diye düşünüyorum. Çünkü her hafta düşmüyor. Ama durmak yok. Yola devam.bende bu hafta bi değişiklik olacağını sanmıyorum regl olcam bir iki gün içinde karnım fena şiş
Mrb canim hosgeldin aramiza :) evet cnim ben düzenliyorum cuma akşami listeyi yayinlıyorum cmt bildirceksen nisan ayinda listeye dahil edebilirim bu arada bildirirken hedef kilonu da belirt ki listeye ekleyim canımcımnurgül cnm mrb listeyi sen düzenliyormuşsun ben cumartesi sabah bildirim yapsam olur mu ama yarın düzenleyip yayınlıcaksan sabah tartılayaım :)
öğleden sonra ara öğün 1 elma yedim
akşam yemeğimde birazdan yerim
Aynen canim ya kilomuz az olunca gitmemek icin can cekişiyo :) ama neticede az da olsa gönderiyoruzCanım ben de. Çünkü geçen hafta 800 felan gitti. Bu hafta durmustur ancak haftaya gider diye düşünüyorum. Çünkü her hafta düşmüyor. Ama durmak yok. Yola devam.
bu msj şimdi okudum esenbike sorun yok istersen sana devredebilirim liste olayınıFircalarim canım merak etme sen :) Bu arada cumartesi bildirim yapman da benim için bir sakınca yok ama listeyi Nurgül yapıyor. Ona saygısızlık olmasın. Nurgül karar versin :))
Benimde sadece göbeğim var onun dışında bacaklarım falan incecik göğüslerimde şimdi küçülüncekizlar bu arada jilian abs (göbek) 4.gün ve benim karin kaslarim çok fena benim gbi göbek sorunu olanlara tavsiye ederim
dediğim gibi sporun etkisiyle karın kaslarım çok fena ağrıyor etkili :) sende doktorun onayını aldıktan sonra yapabilirsinBenimde sadece göbeğim var onun dışında bacaklarım falan incecik göğüslerimde şimdi küçülüncesade Göbek kaldı sırf spor yapsam bile yetecek doktor spora izin verince senden destek isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?