50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin simdi de katilabilirsin hervgun yediklerimizi paylasip her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sen de haftayavkilo bildirimi yaparsin
Tamam canım o zaman bugün tartıldım tam da cuma 56 yım 50 olmak istiyorum inşallah
her gün yediklerimi paylaşacağım bir de dimi

Tamam canım o zaman bugün tartıldım tam da cuma 56 yım 50 olmak istiyorum inşallah
her gün yediklerimi paylaşacağım bir de dimi
tamam canım ekledim listeye adını cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz ayrıca gün içerisinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptığımız sporları buraya yazıp yorumluyoruz :)

tamam canım ekledim listeye adını cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz ayrıca gün içerisinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptığımız sporları buraya yazıp yorumluyoruz :)
yarından itibaren yazmaya başlarım canım ,tak etti artık bi türlü ulaşamadım istediğim kiloya

Beni de listeye alin☺53.8 g kabul edelim adet sonrasi ne olur bilinmez.hedefim 48☺
Leslie 3 mil
50 squat
30 dk zumba yaptim.
Ilk ay 2 kg gitti bu ay 800 gitmisti adetle 600 geri geldi.ne yapacagimi bilmiyorum gitmiyo gitmio

inş canım benim hepimiz verelim atalım fazlalıkları, hadi başlayım bende şimdi yeşil çay içiyorum :))))
işte bu inanmak ve başlamakla yolun yarisina geldin bile canim :)şu yesıl cyi keşke bende icebilsem ama yok olmuo iste ot çaylarini icemiorum midem bulanio ne zaman icicem diye alsam dogru çöpe gdio

işte bu inanmak ve başlamakla yolun yarisina geldin bile canim :)şu yesıl cyi keşke bende icebilsem ama yok olmuo iste ot çaylarini icemiorum midem bulanio ne zaman icicem diye alsam dogru çöpe gdio
Limon katabilirsin canım,bir yöntem de soğumaya yakın pondip yapabilirsin otururken :)))tek seferde içmiş olursun

Kızlar geldim. Şuan bisiklet ceviriyorum. Bisiklet çevirirken yazayım dedim.
Bugünkü menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 domates, az süzme peynir, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Az sütle şekersiz kahve.
arada yarım paket cubuk kraker.
Şekersiz kahve.
Akşam; işte yememek için 1 tavuk butu hasladim yogurtla yedim. 5te yemistim. Arada şekersiz kahve içtim sadece.
Çok acıktım yaaa. 3, 4 fıstık attım ağzıma
bu gecelik dükkanı kapattim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…