canım hoşgeldin umarım devam edersen eğer önümüzdeki günlerde senide nisan listesine dahil ederim :)Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza,nisan geldi sayılır nisanda mı katılayım şimdi de olur mu.
Tamam canım o zaman bugün tartıldım tam da cuma 56 yım 50 olmak istiyorum inşallahHosgeldin simdi de katilabilirsin hervgun yediklerimizi paylasip her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sen de haftayavkilo bildirimi yaparsin
kabarıkkekim buraya mı yükleyemedin fotonu anlayamadım ?Kizlar buraya fotograf yukleyedim profilimde albume yukleyebildim gecen hafta cektigim fotografimi..
tamam olur canım şu an 56 nisan başında değişme olur mu bilmiyorum tekrar bildirim yaparım :))canım hoşgeldin umarım devam edersen eğer önümüzdeki günlerde senide nisan listesine dahil ederim :)
tamam canım ekledim listeye adını cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz ayrıca gün içerisinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptığımız sporları buraya yazıp yorumluyoruz :)Tamam canım o zaman bugün tartıldım tam da cuma 56 yım 50 olmak istiyorum inşallah
her gün yediklerimi paylaşacağım bir de dimi
Evet bu konuya yukleyemedim albume yukledim profilimdekab lıkkekim buraya mı yükleyemedin fotonu anlayamadım ?
yarından itibaren yazmaya başlarım canım ,tak etti artık bi türlü ulaşamadım istediğim kiloyatamam canım ekledim listeye adını cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz ayrıca gün içerisinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptığımız sporları buraya yazıp yorumluyoruz :)
kararlı olman güzel canım biz burada çok güzel kilolar veriyoruz sende vericeksin dal gibi olcazyarından itibaren yazmaya başlarım canım ,tak etti artık bi türlü ulaşamadım istediğim kiloya
kabarıkkekim cevapla kısmında dosya yükle kısmı vardan ordan yükleyebilirsinEvet bu konuya yukleyemedim albume yukledim profilimde
inş canım benim hepimiz verelim atalım fazlalıkları, hadi başlayım bende şimdi yeşil çay içiyorum :))))kararlı olman güzel canım biz burada çok güzel kilolar veriyoruz sende vericeksin dal gibi olcaz
işte bu inanmak ve başlamakla yolun yarisina geldin bile canim :)şu yesıl cyi keşke bende icebilsem ama yok olmuo iste ot çaylarini icemiorum midem bulanio ne zaman icicem diye alsam dogru çöpe gdioinş canım benim hepimiz verelim atalım fazlalıkları, hadi başlayım bende şimdi yeşil çay içiyorum :))))
Limon katabilirsin canım,bir yöntem de soğumaya yakın pondip yapabilirsin otururken :)))tek seferde içmiş olursunişte bu inanmak ve başlamakla yolun yarisina geldin bile canim :)şu yesıl cyi keşke bende icebilsem ama yok olmuo iste ot çaylarini icemiorum midem bulanio ne zaman icicem diye alsam dogru çöpe gdio
Hoşbulduk burdayım artık beni de listeye dahil ederseniz sevinirimcanım hoşgeldin sıkıntı yapma biz üç beş kilo için sıkıntı yapıyoruz çok kilolu insanların halini düşün ve rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?